nektarios_rs Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πως ακόμα και με FXAA+2xMSAA+TXAA έχει αρκετά και έντονα jagged edges.. Πόσο θέλει πια..8x για να δείχνει οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ε τότε κάτι παίζει με σένα psycho; Τεσπα, για την εικόνα που πόσταρες πιο πάνω απογοητεύτηκα λίγο. Το περίμενα πολύ καλύτερο. Μπορεί να φταίει ότι είναι και νύχτα στο game. Ανεβάστε και καμιά άλλη. Ούτως ή άλλως στο testing είστε τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Το παιχνίδι είναι χάρμα οφθαλμών με τα πάντα στο max, μάλλον δεν του 'χει πάρει τα settings. Θα ποστάρω screenshots σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πως ακόμα και με FXAA+2xMSAA+TXAA έχει αρκετά και έντονα jagged edges.. Πόσο θέλει πια..8x για να δείχνει οκ? Ένα SweetFX και SMAA θέλει να στρώσει. psycho βγάλε το AA και εκεί δες πόσο θα πιάνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Στα 38-40 πάει με AA Off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Στα όρια του playable δηλαδή. Στα 1080p θα πηγαίνει λίγο καλύτερα λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 απο αυτα που διαβαζω σε φορουμ εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια το παιζουν υποφερτα ακομα και entry level pc με τις ρυθμισεις να εχουν τρομερο βαθος να παιξεις και να παρεις καλα fps μιλαω για οσους πρεπει να κανουν παραχωρησεις οι 970αρηδες ειστε κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Οσοι εχουν crashes, πειραματιστε λιγο με το page file του σκληρού που έχετε το gta, ισως βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) online δεν μπορω να μπω λεει error τραβηξα και ενα βιντεο με τις ρυθμισεις,εκανα και 5 φορες restart για σιγουρια αλλα δεν παιζω πρωτη φορα παιχνιδι :P Επεξ/σία 14 Απριλίου 2015 από aekoupoli 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tromponi1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Με πληκτρολόγιο ή gamepad είναι καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Λοιπόν εμένα για να 'ναι smooth(σχεδόν 60άρι σταθερό) το παιχνίδι, πρέπει να έχω τα ΑΑ όλα στο Off και τα Extended Distance Scaling και Shadows τέρμα κλειστά. Με MSAA και τα άλλα ανοιχτά, μόνο τη νύχτα χαζοπαλεύεται αλλά και πάλι έχει stuttering, τη μέρα δε είμαι κάτω από 30FPS. Το GPU Usage είναι στο 99% οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα, τώρα Aekoupoli δεν ξέρω πως και τι, ίσως το DSR 1440P να μην έχει καμία σχέση με το πραγματικό 1440P. Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος, μ' αυτά που λέγατε περίμενα να τρέχει νερό με τα πάντα στο Θεό. Απλά αφήνω αυτό εδώ: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=160027852&postcount=1208 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 http://a.pomf.se/xhpexf.webm ....κλειστε το Nvidia PCSS για αρχη. Ανεκαθεν εκοβε ενα 15-25%. Ειναι για τις σκιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Με SLI 970 και σε 1440P ζορίζονται να κρατήσουν 60άρι σταθερό με High settings και noAA..Aekoupoli μπας και έχεις SLI και μας δουλεύεις ; Εδώ τα SLI και δεν παίζουν στις ρυθμίσεις σου. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=160026742&postcount=1194 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 guys δωστε κανα screenshot ετσι στον λαο! εμεις περιμενουμε την retail έκδοση! εχει κανεις δοκιμασει σε παρομοιο συστημα με το δικο μου της υπογραφης να το τρεξει σε 1080p 60hz και να μου πει σε τι γραφικο επιπεδο το ετρεξε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 αναλυτική απάντηση δεν έχω να σου δώσω, αλλά θα είσαι κοντά στα 60αρια με τη κάρτα σου με πάνω από το 80% των setting σε 1080 το παιχνίδι δεν είναι τρελά βαρύ, τα φίλτρα μόνο μπορεί να το γονατίσουν (δηλαδή msaa ίσως να μην περιμένεις ) και από ότι μου φαίνεται όπως ήδη έχει ειπωθεί ακόμα και ένα όχι τόσο δυνατό pc θα είναι σε θέση να το τρέξει αέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα