Bigi444444 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τελειώνω το διάβασμα και πάω να κοιμηθώ.Σηκώνω σκέπασμα.Ώπα, κάτι ξέχασα λέω.Κάτω πάλι το σκέπασμα και πιάσιμο το κινητό. Φωτός δε βλέπω ακόμα όμως, ανεβάστε καμιά ενδεικτική έστω και σε spoiler να δούμε κι εμείς οι ματάκιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 εγω ετσι τα εχω με 1440p dsr και τα advanced settings ολα full και μου παιζει 60 frames,εκτος απο reflection και grass δεν ειδα καπου αλλου να εχει ultra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ρώτησα γιατί μου φανήκαν...κάπως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κάτσε ρε..Κάτι δεν έχεις βάλει, με 4xMSAA και TXAA και σου τρώει μόνο 4002MB ; Χωρίς TXAA και μου φτάνει 4100+ με όλα max..Κοίτα τις ρυθμίσεις πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 αυτα ειναι ουλτρα γραφικα; ναι οσο δεν παει,very high εχει textures οχι ultra οταν βαζω το Post fx ultra μου παει 4100,αλλα το εχω νορμαλ γιατι δεν μου αρεσει η θολουρα,επισης fxaa κλειστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Και στα advanced graphics; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 To TXAA δεν προσθέτει υπερβολική θολούρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 aekoupoli έχεις κάνει restart το game όταν άλλαξες τις ρυθμίσεις? Γιατί μπορεί να θέλει για να γίνουν apply. Κανείς άλλος με single 970 να μας πει πως πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ολες μου οι ρυθμισεις aekoupoli έχεις κάνει restart το game όταν άλλαξες τις ρυθμίσεις? Γιατί μπορεί να θέλει για να γίνουν apply. Κανείς άλλος με single 970 να μας πει πως πάει? ναι στο κανει μονο του,και η μπαρα της vram αλλαζει και χωρις restart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Με αυτά τα settings με GTX 770 @1080p είμαι στα 55-60 χωρίς να πέφτει κάτω από 53 και ας έχω ξεπεράσει το όριο . Μου αρκεί. Τα advanced settings είναι off. Τα frames δεν πέφτουν κατά την οδήγηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 To TXAA δεν προσθέτει υπερβολική θολούρα; ναι?αν ειναι να το βγαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Με ίδιες ρυθμίσεις ακριβώς με τον Aekoupoli και το παιχνίδι είναι unplayable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 aekoupoli σε ρωτάω όχι για κανένα άλλο λόγο απλά επειδή διάβασα και το σχόλιο του psycho και δεν κολλάει αυτό που δείχνεις εσύ και αυτά που ανέφερε αυτός. Δυστυχώς δεν το έχω για να το δοκιμάσω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δεν ξερω τι να πω,παντως παιζει αληθεια τελεια με αυτες τις ρυθμισεις,να ανεβασω κανα βιντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κάνε ένα ριστάρτ το γκέιμ ρε 'συ..Και μ' αυτά που διαβάζω στο NeoGAF δεν μπορεί να 'ναι playable αυτές οι ρυθμίσεις σε single 970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα