aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 10 γιγα μου εμειναν στον ssd,μαλλον οντως ηθελε αλλα 60 γιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τo serial number που μας έδωσε το steam το περνάμε στο site της RockStar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κρατα το και οταν γινει το unpack βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δεν έφτασε ο 128άρης SSD μου..Ότι να 'ναι η R*.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tromponi1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ευτυχώς που που το πέρασα στον 3ΤΒ αλλιώς δεν θα μπορούσα, όταν το κατεβάσω, να το κάνω unpack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ε αφού μου έπιασε μισό 256αρη χωρίς λειτουργικό μου ακούγεται λογικό να μη φτάνει 128αρης με λειτουργικό.. και σε αυτή τη περίπτωση τι κάνεις; συνέχισε η εγκατάσταση; δε πιστεύω να πρέπει να μεταφέρεις αλλού τα αρχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μεταφερεται παντως σε αλλο σκληρο,δεν χρειαζεται να το ξανακατεβασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Νταξ αν ήταν να ξανακατέβει πετάμε pc απ'το παράθυρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τo serial number που μας έδωσε το steam το περνάμε στο site της RockStar? Το εβαλα στο social club και μου ενεργοποιησε το preorder bonus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ε αφού μου έπιασε μισό 256αρη χωρίς λειτουργικό μου ακούγεται λογικό να μη φτάνει 128αρης με λειτουργικό.. και σε αυτή τη περίπτωση τι κάνεις; συνέχισε η εγκατάσταση; δε πιστεύω να πρέπει να μεταφέρεις αλλού τα αρχεία; Άσχετο αλλά από το screenshot που ανέβασες, πολύ "καθαρό¨ PC, ωραίος φίλε! Εγώ έχω 5ΤΒ σε εσωτερικούς και είναι όλα σχεδόν τίγκα.. έχω να καθαρίσω πολλή σαβούρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αφού γίνει το unpack, τα encrypted αρχεία χρειάζονται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Όχι τα σβήνει μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Όλο μαλακίες είναι αυτή η εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Άσχετο αλλά από το screenshot που ανέβασες, πολύ "καθαρό¨ PC, ωραίος φίλε! Εγώ έχω 5ΤΒ σε εσωτερικούς και είναι όλα σχεδόν τίγκα.. έχω να καθαρίσω πολλή σαβούρα.... έχω σκουπιδαριό σε εξωτερικούς, αυτό το κρατάω όντως καθαρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τέλειωσε το preallocating, τέλλειωσε και το download των 226MB κι εδώ και ένα τέταρτο απλα΄ακούω τον Black να "διαμαρτύρεται"... ti sk@t@ ? Unpacking κανει τόση ώρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα