zisis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδες, υπαρχει κανεις που να εκανε preorder physical copy? Απ οπου κ αν εχω δοκιμασει να παραγγειλω μ λενε για παραλαβη Τεταρτη. Επιπλεον, εχουμε κανενα crew να καω join? Η εταιρια που ειναι υπευθυνη να φερει το gta στα ελληνικα καταστηματα θα το φερει σε αυτα στις 15απριλιου.Αρα σωστα σου λενε ολα τα καταστηματα για τεταρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Παιδια απο nuuvem χρειαζεται τπτ βραζιλιανικη ip για να εξαργυρωσεις το κλειδι? Μεσω paysafe μπορει να γινει η αγορα ? Επισης θα ειναι στην αγγλικη γλωσσα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 βραζιλιάνικη ip για να αγοράσεις με το paypal χρησιμοποίησε το hola,ελληνική για να κάνεις sign up 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Site: Rockstar Editor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Site: Rockstar Editor 200 σχόλια σε 5 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tromponi1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Πιο φθηνά για steam απο πού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αρχίζω και ανησυχώ για το άμα θα μπορέσω να το τρέξω μιας και είδα το τρέιλερ για το Editor. Όπως και να έχει, μαζεύω για την 780ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αρχίζω και ανησυχώ για το άμα θα μπορέσω να το τρέξω μιας και είδα το τρέιλερ για το Editor. Όπως και να έχει, μαζεύω για την 780ti. Τι εννοεις αν θα μπορεις να το τρεξεις ,γιατι τι συστημα εχεις τωρα???? Επισης δεν αξιζει πια η 780ti Προς κατοχους Nvidia μολις μου ηρθε ειδοποιηση για Driver συγκεκριμενα για το GTA V,αρα να εχετε το νου σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Πράγματι μόλις βγήκε certified driver: http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-350-12-whql-driver-released Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 εχω τα recomended specs (περιπου) i5 750 OC @ 3.2GHZ , 8gb ram , gtx 660 2gb πιστευω σε 1080p θα παιζει medium- high .Αν αξιζει το multiplayer και μου αρεσει οταν βγει αν το βρω σε καμια προσφορα κοντα στα 20 ευρω ισως να το αγορασω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 βραζιλιάνικη ip για να αγοράσεις με το paypal χρησιμοποίησε το hola,ελληνική για να κάνεις sign up Done φιλε μου σ ευχαριστω. Αντε και σε 3 ωριτσες downloaded με το καλο ☺ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Και εγώ περιμένω port report για να αποφασίσω. Δεν έχω παίξει GTA ποτέ (ξέρω, περιμένω το εκτελεστικό απόσπασμα) αλλά με τα τραγικά port των προηγούμενων δεν το ρισκάρω. Τρομάζω διαβάζοντας για το καθένα το report στο pcgamingwiki.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Περιμένουμε να μας πείτε οι steamers εντυπώσεις απο το παιχνίδι μέχρι ορισμένοι να πάρουμε την retail εκδοση στα χέρια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ποσα νουμερα ειναι το cd key? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 i5 4570, 8GB RAM, R9 270X. Ε τι σκατά, 1080p 60fps medium δεν το'χω χαλαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα