Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σιγα μην ανοιξουμε και βεντετα με την rockstar ρε φιλε,να παιξουμε το παιχνιδι θελουμε.

you are new here. Μετα απο λιγο καιρο θα καταλαβεις τι εστι οροκου σακι 

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε oroku εσυ ολους τους τιμωρεις.MARKETING λεγεται και που βγηκε δεν μας χαλαει.Ισα ισα θα ειναι η καλυτερη εκδοση.θελω να δω αν εχει denuvo τι θα κανεις.Το hardline το τερματισες?

• Like 1

Ρε παιδια τι γινεται με αυτο το Rockstar Club Client για να κανουμε dowload το παιχνιδι?? Ολο προβληματα και τωρα που εκλεισα το pc και το ξανα ανοιξα μου ζηταει συνεχεια τον κωδικο του προιοντος... και οταν το βαζω μου λεει οτι υπαρχει ηδη... τι να κανω??

Κοιτάξτε,δεν είναι κακό το μποϊκοτάζ,όμως είναι γνωστό η προβατοποίηση στον χώρο του gaming και ότι μας σερβίρουν το δεχόμαστε..

Αλλά κυρίως για σημαντικότερα θέματα το μποϊκοτάζ να γίνεται,τώρα γιατί το βγάλαν το 2015 και όχι το 2013,εμένα ποσώς με ενδιαφέρει,γιατί δεν ήταν από τα παιχνίδια που περίμενα να πάρω,όσοι με ξέρουν είχα δηλώσει ότι πάνω από 35€ δεν τους δίνω,λόγω του price error bug στην Κίνα,το πήρα με πολύ λιγότερα και από 30€,που για μένα ναι τιμωρία είναι προς το κεφάλαιο,αλλά είναι άλλη ιστορία αυτή!

Αλλά και από τα παιχνίδια που περιμένω να βγουν όταν τα αργούν,εμένα δεν με νοιάζει καθόλου,γιατί ξέρω αργά ή γρήγορα θα έρθουν και θα τα παίξω.

Όμως πόλεμο να κανω σε μια εταιρία που άλλα υποσχέται προς την λειτουργεία ενός παιχνιδιού,και άλλα γίνονται στο τελικό αποτέλεσμα,ναι θα κάνω και το μποϊκοτάζ και αγώνα να ανακαλύψω και να μοιράσω βρωμιές τους,βλέπε cod mw2 αλλά και το νέο..

Δηλαδή θέλω να πω,ότι δεν χάσαμε και κάτι που δεν το παίζαμε τόσο καιρό στα pc,δεν πιστεύω ότι κανείς σας δεν μπορούσε να φάει ή να κοιμηθεί τα βράδια..

Όσα λέγονται και δείχνουν,φαίνεται να είναι,προς όφελος των τελικών χρηστών,εμάς.

Τώρα αν βγει το GTA5,και είναι μάπα και χάλια optimized και δεν έχει στρώσει στο πρώτο 2μηνο πχ,ναι εκεί ξεκινάει πόλεμος,γιατί μιλάμε για κοροϊδία,βάσει με των όσων λένε!

αν εχει denuvo

http://www.incgamers.com/2014/11/grand-theft-auto-v-will-not-use-denuvo-drm-says-company-co-owner

http://www.dualshockers.com/2014/11/06/grand-theft-auto-v-pc-version-to-use-denuvo-drm-on-top-of-steam/

λένε όχι για denuvo πάντως

Γι αυτο ο κοσμος πρεπει να τους τιμωρησει αλλα το οτι απο την ημερα που ξεκινησαν οι παραγγελεις στο steam ειναι συνεχεια στα tpo 10 sellers δειχνει οτι τους περισσοτερους δεν τους νοιαζει. Βεβαια αλλο να βλεπεις απλα μια λιστα με top sellers χωρις να ξερεις ακριβως ποσο εχει πουλησει το καθε παιχνδιι και αλλο τωρα με το steam spy που ανα πασα στιγμη μπορεις να δεις τις πωλησεις καθε παιχνιδιου. Αλλα και παλι κανονικα δεν θα επρεπε ουτε 1 μερα να ειναι στα topsellers μετα απο 1 χρονο και 7 μηνες καθυστερηση,

Για οσους δεν γνωριζουν,μιλαμε για τον ιδιο συμφορουμιτη που ειχε γραψει ο ιδιος οτι τα παιχνιδια Battlefield προτιμαει να παιζει το Campaign τους(γιατι πολυ απλα τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζει απο το θειο :P).

• Like 6

Ενταξει δεν ειναι απολυτο αυτο.

Και εγω εχω αυθεντικα παιχνιδια αλλα multi δε παιζω η παιζω σπανια.

Τι να κανουμε δηλαδη.Ελαχιστα μουλτι μου αρεσουν και παιζω τα campaign πιο πολυ.

Τα οποια campaign εχουν παραμεληθει παρα πολυ τα τελευταια χρονια γιατι δεν εχουν λεφτα.

Ενταξει δεν ειναι απολυτο αυτο.

Και εγω εχω αυθεντικα παιχνιδια αλλα multi δε παιζω η παιζω σπανια.

Τι να κανουμε δηλαδη.Ελαχιστα μουλτι μου αρεσουν και παιζω τα campaign πιο πολυ.

Τα οποια campaign εχουν παραμεληθει παρα πολυ τα τελευταια χρονια γιατι δεν εχουν λεφτα.

Αλλο αγοραζεις τα παιχνιδια και παιζεις οτι θελεις,και αλλο παιζεις τα παιχνιδια μονο απο θειο και εχεις και απαιτησεις απο πανω :P

• Like 2

Τώρα που το θυμήθηκα... Για όσους έχουν κάνει preoload στο Steam.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε άλλα 60GB ελεύθερα για να κάνει unpack το παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει.

Σε αυτή τη περίπτωση το Steam λειτουργεί όπως το winrar, θέλει άλλο τόσο χώρο για όσο κάνει unpack/decrypt.

Μετά το preload cache διαγράφεται αυτόματα.

Για τον Rockstar Client δεν έχω ιδέα αν και φαντάζομαι ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο.. 

Τα recommented specs είναι για αυτούς που απλά παίζουν για να περνάει η ώρα τους.Αυτοί που όμως έχουν μάθει να θαυμάζουν τα παιχνίδια που παίζουν θα χρειαστούν πολύ καλό pc.Προσωπικά θέλω να το παίξω σε φουλ ρυθμίσεις και φίλτρα στο φουλ γιαυτό θα προσπαθήσω να αναβαθμίσω την gpu πολύ σύντομα. Άσχετα με το τί έχει ακουστεί για τα specs του παιχνιδιού,σύμφωνα με αυτά που έχω δεί απο screenshots του παιχνιδιού(πολύ καλά γραφικά)θα χρειαστεί τουλάχιστον μια 970 σε full hd ανάλυση για παίξεις σε τέρμα ρυθμίσεις.

Δεν ισχυουν τα παραπανω που γραφεις. Οι απαιτησεις που δινει η εταιρια ειναι απλα για να εχει περιπου στο μυαλο του ο ενδιαφερομενος πως θα τρεχει το παιχνιδι(ή αν θα τρεχει αν εχει παλιο συστημα)το παιχνιδι που ενδιαφερεται να αγορασει. Οι προτεινομενες ρυθμισεις στα περισσοτερα παιχνιδια αφορουν 1080p(full hd δηλαδη αναλυση) και τα Specs που δινει η εταιρια ειναι για High ρυθμισεις(οι οποιες δεν διαφερουν στα περισσοτερα παιχνιδια απο πχ Very High ή Ultra/extreme κλπ). Επισης τα εχουμε ξαναψει και σε αλλα θεματα οτι οι απαιτησεις ειναι μια χαρα στο συγκεκριμενο παιχνιδι σε σχεση πχ με το Witcher 3 που ζηταει ακριβοτερες καρτες. Μια 7970 Used των 150ευρω και ενας i5 (1155 socket)που μπορεις να τον βρεις με 100 -110 ευρω στις αγγελιες,ειναι παραπανω απο αρκετα για να τρεξουν ολα τα παιχνιδια που θα βγουν φετος και λογικα και του χρονου.

Οι περισσοτεροι να υποθεσω οτι εχετε αγορασει για Steam το παιχνιδι???

Ρε παιδια τι γινεται με αυτο το Rockstar Club Client για να κανουμε dowload το παιχνιδι?? Ολο προβληματα και τωρα που εκλεισα το pc και το ξανα ανοιξα μου ζηταει συνεχεια τον κωδικο του προιοντος... και οταν το βαζω μου λεει οτι υπαρχει ηδη... τι να κανω??

Εχει τυχει σε κανενα αλλο αυτο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...