Alex21121988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Επειδή το παιχνίδι το έχω παραγγείλει σε dvd θα πρέπει να έχω τον δίσκο στο drive κάθε φορά που παίζω το παιχνίδι? Mόνο για το installation θα χρειαστείς τα δισκάκια μέσα στο drive. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Επειδή το παιχνίδι το έχω παραγγείλει σε dvd θα πρέπει να έχω τον δίσκο στο drive κάθε φορά που παίζω το παιχνίδι? Οχι, μονο το install θα κανεις απο τα dvd.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Οχι, μονο το install θα κανεις απο τα dvd.. thx....και επειδή έχω παρόμοιο σύστημα με το δικό σου ελπίζω να μπορούμε να το τρέξουμε το παιχνίδι σε υψηλές ρυθμίσεις.Εχω 1440p monitor αλλα θα κατεβάσω την ανάλυση σε 1080p για να το τρέξω σε high ultra,ελπiζω να είναι καλά τα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Lol,γιατι να κανεις κάτι τέτοιο???!! Πρώτον δεν εχει τοση αδύναμη gpu, ανετα θα εισαι στα High/Very high με σωστές ρυθμίσεις και δεύτερον αν βάλεις στην 1440p οθονη σου να δείχνει 1080p θα τα βλέπεις ολα θολα! Ggramene αρα τι ωρα ανοίγει ακριβώς?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Lol,γιατι να κανεις κάτι τέτοιο???!! Πρώτον δεν εχει τοση αδύναμη gpu, ανετα θα εισαι στα High/Very high με σωστές ρυθμίσεις και δεύτερον αν βάλεις στην 1440p οθονη σου να δείχνει 1080p θα τα βλέπεις ολα θολα! Ggramene αρα τι ωρα ανοίγει ακριβώς?? Η οθόνη μου είναι 25 ιντσών και τα 1080 τα βλέπω μιά χαρά.Τα 1080p σε παραπάνω απο 27 ίντσες φαίνονται θολά απο ότι έχω καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 25" 1440? ποια οθόνη έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 25" 1440? ποια οθόνη έχεις; http://www.e-gate.gr/dell-ultrasharp-u2515h-25-monitor-210-adzg.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μην αγχώνεστε(όσοι αγχώνεστε) για το perfomance του game. 'Οπως και να το δει κάποιος, παιχνίδι του 2013 είναι, ακόμα και αν είναι βελτιωμένο στο καλύτερο δυνατό. Θα είναι βέβαια η καλύτερη version εννοείται, με αρκετές ρυθμίσεις και engine φιλικό (όπως όλα τα gta) για mods. Από τις φωτο καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Τώρα για το 4Κ που διαβάζω, αν τρέχετε single gpu δεν νομίζω πως ρεαλιστικά περιμένετε τίποτα 60αρια με το view distance (που θα έχει σίγουρα) πχ στο τέρμα. Θα έχουνε προσθέσει και άλλα αδηφάγα settings σίγουρα αλλά αυτό πιστεύω θα έχει το περισσότερο hit στο perfomance. 1080p -1440p πιστεύω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα οι περισσότεροι εδώ και στα ultra. Τώρα για antialising θα το δούμε. Με το view distance και LoD είμαι περίεργος στο τι θα τρώει από vram κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Τελείωσα κι εγώ χθες βραδυ το preload, έχω να παίξω GTA απο το πρώτο που είχε βγει στο ps1. Μου κάνατε ζημιά και με ψήσατε με το thread αυτό Άντε να δούμε τώρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 εγώ πάντως δεν περιμένω να είναι πιο βαρύ από το watch dogs ας πούμε Τελείωσα κι εγώ χθες βραδυ το preload, έχω να παίξω GTA απο το πρώτο που είχε βγει στο ps1. Μου κάνατε ζημιά και με ψήσατε με το thread αυτό Άντε να δούμε τώρα ... καλά κι εσύ, έχασες τα ΙΙΙ, vice city και san andreas ? (το 4 και να το έχασες δε πειράζει.. ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ειδικά το San Andreas είναι κρίμα που το έχασες. Ωραίος ο Tommy αλλά σαν το CJ κανένας. Τώρα θα λατρέψετε τον Τrevor. Αν για μένα, ο Michael είχε το περισσότερο γέλιο με όλα αυτά που γίνονται στο δικό του μέρος της ιστορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 το σουπερ ντουπερ crew μας: Noob Greek Playersαπέκτησε κανάλι στο raidcall( free voip).Για να μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας όταν περιφερόμαστε ή κάνουμε ληστείες! JOIN δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το πρόγραμμα,να κάνετε ένα account και είστε έτοιμοι.Προσπαθήστε να μπείτε σε κάποιο κανάλι και κάποιος admin θα σας δώσει δικαιώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ειδικά το San Andreas είναι κρίμα που το έχασες. Ωραίος ο Tommy αλλά σαν το CJ κανένας. το καθένα ήταν ένα μικρό "θαύμα" για την εποχή του το sa για μένα που δεν έχω παίξει το V παραμένει μέχρι στιγμής το κορυφαίο πάντως είμαι ενθουσιασμένος, αν σκεφτούμε την υπομονή που κάναμε τόσο καιρό όσοι δε το έχουμε παίξει ακόμα εγώ αντιστάθηκα με σθένος για να μην το παίξω σε κονσόλες και τώρα θα το παίξω like a boss, η αναμονή μου δικαιώνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 το καθένα ήταν ένα μικρό "θαύμα" για την εποχή του το sa για μένα που δεν έχω παίξει το V παραμένει μέχρι στιγμής το κορυφαίο πάντως είμαι ενθουσιασμένος, αν σκεφτούμε την υπομονή που κάναμε τόσο καιρό όσοι δε το έχουμε παίξει ακόμα εγώ αντιστάθηκα με σθένος για να μην το παίξω σε κονσόλες και τώρα θα το παίξω like a boss, η αναμονή μου δικαιώνεται Εγώ δεν άντεξα και το πήρα τον Νοέμβριο στο ps4. Είμαι πολύ θετικός όμως να το αγοράσω και στο pc όταν έρθει η τιμή στα δικά μου θέλω και είναι όλα σίγουρα και οκ με το online κομμάτι το οποίο δεν έχω αγγίξει καν στο game. *Να δούμε και όταν βγουν τα mods(ok λογικά θα αργήσουν αρκετά τα καλά) τι θα γίνει με το online. Η R* είπε πως θα το εξετάσει το θέμα για να μην υπάρχει θέμα με ban στο online για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τα διάφορα mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα