Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μολις το παρηγγειλα και γω απο το nuuvem... περιμενω το κλειδακι και παω για κατεβασμα... απ οτι λενε προς το παρον εχουν εξαντληθει, αλλα θα φερουν και αλλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

65GB χώρος στο σκληρό δίσκο.

Ένας χρήστης του Reddit ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στην οποία μας δείχνει ότι το Grand Theft Auto 5 στα PC θα είναι 7 DVD! Το βλέπετε άλλωστε.

Το installation απαιτεί 65GB κι όπως καταλαβαίνετε πριν ακόμη δούμε πως αποδίδει στην πράξη, αναμένεται να είναι ένα από τα πιο απαιτητικά games από πλευράς όγκου δεδομένων. Μέχρι την Τρίτη 14 Απριλίου όταν και θα κυκλοφορεί στα PC...είδωμεν.

ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ AMIGA φαση και 14 δισκετες το παιχνιδι ................ ! χαχαχαχα

εμενα σημερα μου βγηκε στα 27.98... τζαμπα πραμα... ;)

@alexx σου ηρθε το κλειδι ή ακομα?

Ναι αμεσως με το που εκανα την αγορα. Απλα δεν ηρθε στο μειλ αλλα το πηρα απ το σαιτ . Δες μηπως ειναι εκει.

Ναι αμεσως με το που εκανα την αγορα. Απλα δεν ηρθε στο μειλ αλλα το πηρα απ το σαιτ . Δες μηπως ειναι εκει.

Που μπορω να το βρω το κλειδι απο το site τους?

Ακυρο το βρηκα... ειναι εκει που λεει τα παιχνιδια μου, και επιλεγοντας το GTA V αμα στο εχουν στειλει στο γραφει... εγω ειμαι ακομα στο περιμενε... και αυριο μερα ειναι... :)

Που μπορω να το βρω το κλειδι απο το site τους?

Στο μειλ που σ εστειλαν εχει απ ευθειας λινκ. Αλλιως κανε log in και πατωντας πανω δεξια στο user name σου θα σε βγαλει το meus games.Κλικ εκει και θα βρεις το παιχνιδι.

• Like 1

καλά αυτό με τα δισκάκια έχει την αξία του συλλεκτικού...

αλήθεια στις κονσόλες πόσοι δίσκοι είναι;

Ισχύει,ωραία συσκευασία.

Αλλά hello... bluray έχουν οι κονσόλες!μιλάμε για ενικό αριθμό εκεί!

Για την απορία,στο ps4 είναι 1 δίσκος!

καλυτερα να το βαζαν σε ενα usb stick

1ον) το παιχνίδι δεν θα χωρούσε μέσα,τα 64αρια στικακια έχουν δεν έχουν διαθέσιμο χώρο 59GB,και οι τιμές τους ξεκινάνε από τα 20€ σχεδόν,άντε οι εταιρίες να τα παίρνουν και μισή τιμή κάτω...άρα πάμε σε 128αρια στικακια μετά που μιλάμε και για 2πλάσια τιμή και μετά σε άχρηστο άπιαστο χώρο!

2ον) dvd δίσκος φθηνότερο οπτικό μέσο!

3ον) τότε το παιχνίδι θα έφτανε ίσως 100-150€ για ξεχρεώσουμε το στικάκι!

το αστείο είναι ότι δε βάζουν σε bluray τα παιχνίδια στους υπολογιστές γιατί μάλλον σχεδόν κανείς δεν έχει :lol: εδώ με το ζόρι κρατάμε ακόμα τα dvd 

μου κατέβηκε κι εμένα, μου πήρε κάνα 11ωρο και είναι 59GB, οπότε και αναμένω για τις 14 του μήνα πλέον 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...