Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα το παιχνίδι απο το Νuuvem αλλά δεν ξερώ που βρισκεται ο κωδικος για να ξεκινησω να το κατεβάζω! Μπορει καποιος να βοηθησει?

Στο πεδίο που είναι το κελί γραφει "Προ-παραγγελία, θα κυκλοφορήσει στις 04/14/2015". Με ποιο κωδικο θα το

κατεβάσω απο το social club?

Μπες στο λογαριασμό σου στο nuuvem και δες εκεί που λέει για τα παιχνίδια που έχεις αγορασει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως για όσους φοβούνται ότι δεν θα έχουν καλές επιδόσεις και δεν έχουν πολύ ram,εδώ είναι ένα ωραίο εργαλείο για να κατεβάσουν λίγη ram από το ιντερνετ.Θα λυθούν χέρια!

RAM

• Like 3

Αγόρασα το παιχνίδι απο το Νuuvem αλλά δεν ξερώ που βρισκεται ο κωδικος για να ξεκινησω να το κατεβάζω! Μπορει καποιος να βοηθησει?

Στο πεδίο που είναι το κελί γραφει "Προ-παραγγελία, θα κυκλοφορήσει στις 04/14/2015". Με ποιο κωδικο θα το κατεβάσω απο το social club?

Δες στα spam γιατί το nuuvem πάει απευθείας εκεί αν δεν το έχεις settάρει διαφορετικά. Αλλιώς όπως είπαν δες μέσα στο λογαριασμό σου.

Ευχαριστώ όλους! Ο κωδικός εμφανιστηκε και ξεκινησα να κατεβαζω το παιχνιδι! Ας ελπισουμε μόνο να μην έχει κανενα region lock!

θα έχει!

τι κάνει αυτό το πράγμα ακριβώς;  :shock:

τρολλάρουν έτσι; 

ram σου κατεβάζει

• Like 2

Τώρα σοβαρά το γράφεις αυτό;

Όχι απλά τρολλαρει γιατί έχουν σπάσει (και με το δίκιο του) τα νεύρα για το region lock... Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα από nuuvem

• Like 1

καλά αυτό με τα δισκάκια έχει την αξία του συλλεκτικού...

αλήθεια στις κονσόλες πόσοι δίσκοι είναι;

το τσίμπησα πάντως κι εγώ, σε κάνα 11ωρο μου λέει θα έχει τελειώσει το preload γιατί ακόμα δε σηκώνω το κώλο μου να βάλω vdsl

Άμα το battlefield 4 μου έκανε 20 ώρες να κατέβει περίπου,το gtav πόσες ώρες θα μου πάρει!

Το Battlefield 4 οπως ειναι σημερα (με τα Patches και DLCs) ειναι 56GB.

Το GTA V ειναι 59GB.

Καλησπερα παιδες!!!!Αγορα το key απο G2play...Το περασα μεσα στο social club .....Λοιπον μετα συνδεομαι στο social club στο pc και μου εχει κολλησει στο loading!!! http://prntscr.com/6rj4t8 οπως στην φωτογραφια!!!! Εσβησα το προγραμμα τιποτα συνεχεια τα ιδια!!!Το αφησα ολη την νυχτα ακομα loading κανει χαχαα!!!

What you'll need to run GTA 5 PC in 4K

"To run the game on a 4K display at 30fps," says Hoare, "you’ll need at minimum an AMD HD 7870 or Nvidia GTX 760 with 2GB of VRAM." As for the 4K at 60 frames-per-second, that'll require a "high-end SLI or Crossfire setup."

4K 30fps εννοουν super low τα παντα?

http://www.pcgamer.com/what-youll-need-to-run-gta-5-pc-in-4k/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...