Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πραγματικά,μας έχετε όλους γραμμένους!Τα θέλετε όλα σερβιρισμένα και έτοιμα..

Ούτε ψάχνετε στο google,ούτε καν ψάχνετε στο ίδιο θέμα,που μόλις ΧΤΕΣ 6 σελίδες πίσω ένα παλικάρι έγγραψε γιαυτό ακριβώς τον λόγο που εσύ ανησυχείς!

nuuvem NO region locked

φιλε xtrmsnpr δεν ειπα οτι τωρα ειναι κλειδωμενο.. το ειδα και εγω οτι στο nuuvem δεν ειναι... απλα ειπα για την μερα κυκλοφοριας, καθως απαντησα στο αλλο παλικαρι που ρωτησε γιατι δεν περιμενω μεχρι την μερα κυκλοφοριας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον κάποιο ποστ απο πάνω σου έχει σβηστεί απο mod αλλα όπως και να χει εγκυκλοπαιδικά και για να "υπάρχει"

http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-graphics-options-in-full/

Φυσικά δε νομίζω να περίμενε κανείς να παίξει με 970 4k full graphics το Gta V.

Προφανώς και δεν θα έπαιζε μια 970, δύο όμως από ότι φαίνεται θα το κομματιάζουν. Προσωπικά σε 1440P θα το παίξω με MSAA μόνο, καθώς τα TXAA/FXAA προσθέτουν θολούρα και δεν μ' αρέσει.

Για να πιάνουν 2 * 980 σε 4Κ 60άρια..Σημαίνει ότι το παιχνίδι τρέχει άψογα και δεν πρέπει να αγχωνόμαστε καθόλου. Btw, μόνο εγώ μπαίνω μία στο τόσο στο Steam και πατάω το ''Play'' μπας και ; :P

• Like 1

Αγόρασα το παιχνίδι απο το Νuuvem αλλά δεν ξερώ που βρισκεται ο κωδικος για να ξεκινησω να το κατεβάζω! Μπορει καποιος να βοηθησει?

Στο πεδίο που είναι το κελί γραφει "Προ-παραγγελία, θα κυκλοφορήσει στις 04/14/2015". Με ποιο κωδικο θα το κατεβάσω απο το social club?

καλά ας πιάσουν οι κάτοχοι των 970 τα 60 fps σταθερά / κλειδωμένα στα 1080p για αρχή και αφήστε τα 2k και 4k :  p (ελπίζω να βγει κανένα καλό patch για το gta v και τις nvidia για πιο οptimized επιδόσεις αλλά λογικά όχι άμεσα)

Αγόρασα το παιχνίδι απο το Νuuvem αλλά δεν ξερώ που βρισκεται ο κωδικος για να ξεκινησω να το κατεβάζω! Μπορει καποιος να βοηθησει?

Στο πεδίο που είναι το κελί γραφει "Προ-παραγγελία, θα κυκλοφορήσει στις 04/14/2015". Με ποιο κωδικο θα το κατεβάσω απο το social club?

Θα σου στείλουν στο mail σου τον κωδικό.. Λογικά θα πάρει από μια ώρα μέχρι μια μέρα να στον δώσουν.. Θα το παραγγείλω και εγώ σήμερα λογικά από nuuvem..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...