Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον παιδες εχω το εξης προβλημα!!!Πηρα σημερα το key αλλα μολις συνδεομαι στο social club κολλαει και συνεχεια κανει loading!!!Μαλλον εχει θεματα το Social Club!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι με ενδιαφέρει και μένα και δεν θα ήθελα να το βρώ σπασμένο πχ, αν κάποιος έχει εφάμιλλο σύστημα με το δικό μου ας ενημερώσει πως τρέχει.

Σε καμία περίπτωση με την συγκεκριμένη κάρτα δεν πάω για τέρμα όλα.Και το medium μια χαρά μας είναι.

επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι με ενδιαφέρει και μένα και δεν θα ήθελα να το βρώ σπασμένο πχ, αν κάποιος έχει εφάμιλλο σύστημα με το δικό μου ας ενημερώσει πως τρέχει.

Σε καμία περίπτωση με την συγκεκριμένη κάρτα δεν πάω για τέρμα όλα.Και το medium μια χαρά μας είναι.

Η 7770 με την 6950 τι σχεση εχουν? Λογικα θα ειναι κοντα σε επιδοσεις, οποτε θα σου πω εγω μιας και κανω ηδη preload.

και πάλι είσαι με κάρτα των 2 γίγα.

Εντάξει η αγορά του δεν θα είναι άμεση,πιθανότατα το καλοκαίρι να έχει πέσει και η τιμή του(το εύχομαι)

edit

τώρα που το κοίταξα η 6950 είναι κοντά στην 7850 οπότε θα είμαι σίγουρα πιο κάτω και απο αυτήν.

Άλλη μια ερώτηση, θα υπάρχει έκδοση με dvd ή κάτι τέτοιο;

Θα μπορώ να το βάλω σε δυο υπολογιστές με τον έναν μόνο online και τον άλλον offline, ή θα πρέπει να το αγοράσω δυο φορές;;;

Ευχαριστώ

Άλλη μια ερώτηση, θα υπάρχει έκδοση με dvd ή κάτι τέτοιο;

Θα μπορώ να το βάλω σε δυο υπολογιστές με τον έναν μόνο online και τον άλλον offline, ή θα πρέπει να το αγοράσω δυο φορές;;;

Ευχαριστώ

http://www.plaisio.gr/games/preorder/ALL-Preorders/Take2-Interactive-GTA-V.htm

ένα game ανα account!Οπότε 2 παιχνίδια για 2 pc.

Πώς πάει το drm του;θα θέλει online σύνδεση για να επιβεβαιώσει  ότι έχεις original το game?

Αφού το αγοράσεις που το αγοράσεις αν θες να το παιζεις offline σε αλλο pc κατεβάζεις και ενα

crack

.Ετσι και αλλιώς πληρωμένο θα το έχεις

Μόλις κατέβηκε. :-)

Σχεδόν 24 ώρες έκανε με την κωλοσύνδεση που έχω. :mellow:

Πώς θα γίνει να περάσει το πάσχα γρήγορα να το παίξουμε επιτέλους το ριμάδι; :P

post-155400-0-44587500-1428517816_thumb.jpg

• Like 1

γιατί δεν περιμένεις να κυκλοφορήσει ; θα το πάρεις τώρα, θα το κατεβάσεις κ θα κάθεσαι να σκρολάρεις μέσα στα αρχεία ;

γιατι φοβαμαι μηπως το κλειδωσουν την ημερα της κυκλοφοριας, και τωρα το εχουν απλα για να ανεβουν οι προπαραγγελειες..

γιατι φοβαμαι μηπως το κλειδωσουν την ημερα της κυκλοφοριας, και τωρα το εχουν απλα για να ανεβουν οι προπαραγγελειες..

πραγματικά,μας έχετε όλους γραμμένους!Τα θέλετε όλα σερβιρισμένα και έτοιμα..

Ούτε ψάχνετε στο google,ούτε καν ψάχνετε στο ίδιο θέμα,που μόλις ΧΤΕΣ 6 σελίδες πίσω ένα παλικάρι έγγραψε γιαυτό ακριβώς τον λόγο που εσύ ανησυχείς!

nuuvem NO region locked

• Like 1

Από το ''29Hz'' θεώρησα ότι είναι fake, γι' αυτό βάζουμε και την πηγή όταν ποστάρουμε τέτοια..Όσο για το πρώτο που λες, δεν αναιρεί τίποτα, ίσα ίσα..

Μάλλον κάποιο ποστ απο πάνω σου έχει σβηστεί απο mod αλλα όπως και να χει εγκυκλοπαιδικά και για να "υπάρχει"

http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-graphics-options-in-full/

Φυσικά δε νομίζω να περίμενε κανείς να παίξει με 970 4k full graphics το Gta V.

Οmw για nuuvem και fingers crossed.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...