kostas/88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 έτσι αγοράζουμε από το nuuvem?? https://www.youtube.com/watch?v=a8AMJnhOAU8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το ανεβάζουν για να το κατεβάσουν οι πειρατές και απλά να περιμένουν το σπάσιμο όταν βγει. Μα είναι encrypted, και λείπουν και μερικά αρχεία.. το steam κάνει unpack και συμπληρώνει ότι λείπει μόλις βγει το παιχνίδι. Και loader δικό τους να βάλουν μετά που θα βρουν το encryption key? Αλλά και να το σπάσουν , θέλω να δω τι τρολιά έχει κάνει η R* αυτή τη φορά.. είναι της μόδας τελευταία στα cracked. Πχ στο Talos Principle έμπαινες σε ένα ασανσέρ και δεν έβγαινες ποτέ, ανέβαινες μόνιμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έτοιμοι και εδώ... Περιμένοντας και την κάρτα γραφικών... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το πήρα και εγώ και πάω όλος χαρά να αρχίσω το κατέβασμα και μου ζητά WMP κατάρα!!! Έχω Windows 7 N οπότε αναγκαστικά κατεβάζω και το media pack! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 οσοι το εχουμε απο steam απλα το κατεβαζουμε η θα χρειαστει να κανουμε και τπτ αλλο για να παρουμε το bonus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Τελείωσε το preoload.. now what? Τουλάχιστον βρήκα έναν ενδιαφέρον τρόπο να περάσω την ώρα μου μέχρι να κυκλοφορήσει. Το Community Hub του GTA έχει κατακλυστεί από ΚΙΝΕΖΟΥΣ.. Έχει πλάκα να μεταφράζεις με το Google Translate και από την άλλη να έχεις τους Αμερικάνους που έχουν φρίξει και τους βρίζουν.. και οι Κινέζοι με τη σειρά τους, τους βρίζουν στα κινέζικα.. και πάει λέγοντας οσοι το εχουμε απο steam απλα το κατεβαζουμε η θα χρειαστει να κανουμε και τπτ αλλο για να παρουμε το bonus? Απλά το κατεβάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drachilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ρε παιδια ειδα οτι στο steam εχει 60 ευρω πολλα δεν ειναι ? υπαρχει τροπος να το παρουμε ηλεκτρονικα απο αλλου και ισως ποιο φτηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ρε παιδια ειδα οτι στο steam εχει 60 ευρω πολλα δεν ειναι ? υπαρχει τροπος να το παρουμε ηλεκτρονικα απο αλλου και ισως ποιο φτηνα? εδώ είσαι,δες τί είναι για steam και τί όχι http://www.dlcompare.com/games/506/digital-grand-theft-auto-v-key-retail 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 να ρωτήσω ρε παιδιά επειδή από κλειδάδικα είμαι άσχετος, το online key store που δίνει για steam και βγαίνει στα 45€ είναι οκ; noobαδικη ερώτηση, αλλά τι να κάνω κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Επιτέλους preload στο steam. Άντε να παίξουμε την παιχνιδάρα σε λίγες μέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 να ρωτήσω ρε παιδιά επειδή από κλειδάδικα είμαι άσχετος, το online key store που δίνει για steam και βγαίνει στα 45€ είναι οκ; noobαδικη ερώτηση, αλλά τι να κάνω κι εγώ Steam λεει οτι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 να ρωτήσω ρε παιδιά επειδή από κλειδάδικα είμαι άσχετος, το online key store που δίνει για steam και βγαίνει στα 45€ είναι οκ; noobαδικη ερώτηση, αλλά τι να κάνω κι εγώ δεν υπάρχουν noobαδικες ή χαζές ερωτήσεις,μόνο απαντήσεις! Εγω προσωπικά το έκοψα το μαγαζί αυτό,σχετικά γρήγορα,αν και ήταν το πρώτο που είχα αγοράσει.Και ο λόγος ήταν(το 2011),ότι μου πούλησαν το dirt 3 και καλά για steam key..και το πήρα και δεν έμπαινε και επι μια βδομάδα τους έστελνα emails στα tickets τους,και απάντηση δεν έπαιρνα ή δεν έπαιρνα σοβαρή απάντηση.Οπότε στις 10 μέρες έκανα dispute στο paypal,και οι τυπάδες τότε,άλλαξαν την περιγραφή του προϊόντος σε digital copy(έπρεπε από torrent να κατεβάσω το παιχνίδι,και να περάσω το GFWL κλειδί πάνω του,και τότε δεν υπήρχαν όλα τα cracks για να μπορέσω να παίξω,οπότε είχα αγορασμένο παιχνίδι,και δεν μπορούσα να παίξω online,γιατί δεν έτρεχε χωρίς το last patch...)... και με κατηγόρησαν εμένα.Όμως είχα τραβήξει printscreen του προϊόντος που αγόρασα,και το παρέθεσα στο paypal...Το αποτέλεσμα,να πάρω τα 4€ πίσω και να μου μείνει το κλειδί άχρηστο. Οπότε ναι,από μένα έχουν φάει άκυρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 τελικά στο ίδιο το site τους λέει direct download (άρα όχι steam), οπότε τώρα μπερδεύτηκα http://www.onlinekeystore.com/grand-theft-auto-v-direct-download.html αν είναι να δώσω τόσα λεφτά και να μην είναι steam ας πάρω καλύτερα τη retail να μου μείνει και το αναμνηστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ...τερμα και εγώ με το Preload από την Rockstar(..οχι Steam)....συνολο γυρο στις 18ωρες download...not bad..not bad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ρε παιδια μια ερωτηση επειδη δεν ξερω,ποια η διαφορα αν το παρεις απο steam η nuuvem? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα