Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

gtadl_zpsfhoq1k0q.jpg~original

ήταν ένα καράβι,παλιό σαπιοκάραβο!Αλλιώς δεν θα είχε κανείς στο σπίτι ιντερνετ!

κοίτα το crew είναι ανοιχτό προς όλους,όμως:

οι 16χρονοι δεν θα έπρεπε καν να παίζουν το παιχνίδι αυτό,μιας και είναι για 18+ Οι γονείς σου ξέρουν τί παιχνίδια παίζεις στο pc??? :devil:

...Αλλά εντάξει,κάθε μαφιόζος θέλει ένα παιδί για τα νερά και τα θελήματα! :devil: :devil: ...Βέβαια γυρίζει και μπούμερανκ και σκοτώνει τον αρχημαφιόζο όταν μεγαλώσει :P .

Αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου,η ηλικία παίζει ένα θέμα,πόσο μάλλον γιαυτά που έχει το παιχνίδι βία και εγκληματικές πράξεις και που κάνει ο παίχτης αλλά και στην συμπεριφορά προς τους άλλους και την κριτική του ικανότητα.Προσωπικά δεν θα ήθελα να νταντεύω κανέναν και ποτέ,που δεν είναι παιδί μου(το έχω κάνει κάποιες φορές στο παρελθόν,με άσχημα αποτελέσματα προς το υπόλοιπο σύνολο,και υπήρχαν παρεξηγήσεις)και να χρειάζεται να πούμε 10 φορές κάτι ή να φωνάζουμε,να βρεθούμε στο raidcall πχ και να ακούγονται τσιρίδες ή βρισιές..

Αρκετοί θα θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι για να χαλαρώσουν και όχι να βρίσκονται στην τσίτα..

Εαν οι γονείς σου είναι σύμφωνοι με τις πράξεις σου και το γνωρίζουν και εαν νομίζεις ότι μπορείς να το κάνεις αυτό,ανάμεσα σε 50άριδες,40άριδες 30άριδες κτλ με ότι επακόλουθο έχει,τότε καλώς να μας έρθεις!

Επίσης ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται με την δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος και δεν θα ήθελα να βρεθώ υπαίτιος για αμέλεια για κανένα ζήτημα.

PEGI wiki

PEGI gr

Ενδιαφέρον θέμα,να ακούσουμε και άλλους ή μόνο εμένα και να με πείτε τρελό;

:unsure:  :unsure:  :huh:  :huh:  ενα θα πω.... στα 15 μου εμαθα τι σημαινει gta! οποτε ασε το παιδι να παιξει με την ησυχια του!! Λες και ολες αυτες οι ετικετες 18+ και καλα ειναι τπτ το σοβαρο! το κοιτουσες εσυ οταν ησουν 15-18?  :-)

Δημοσ.

:unsure:  :unsure:  :huh:  :huh:  ενα θα πω.... στα 15 μου εμαθα τι σημαινει gta! οποτε ασε το παιδι να παιξει με την ησυχια του!! Λες και ολες αυτες οι ετικετες 18+ και καλα ειναι τπτ το σοβαρο! το κοιτουσες εσυ οταν ησουν 15-18?  :-)

Όχι φυσικά κανένας δεν το κοιτούσε αλλα δεν ήταν η δουλειά αυτή δικια μας αλλα τον γονιών μας που δεν νιώθαν δυστυχώς...και τα απογορευτικά για κάποιο λόγο υπάρχουν buddy ;) τέσπα καλο είναι όσο μπορούμε να προσέχουμε τι αφήνουμε να παίζουν τα παιδιά μας.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φυσικά κανένας δεν το κοιτούσε αλλα δεν ήταν η δουλειά αυτή δικια μας αλλα τον γονιών μας που δεν νιώθαν δυστυχώς...και τα απογορευτικά για κάποιο λόγο υπάρχουν buddy ;) τέσπα καλο είναι όσο μπορούμε να προσέχουμε τι αφήνουμε να παίζουν τα παιδιά μας.

Republicανό σε κόβω.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν εννοεί την ηλικία σε σχέση με το παιχνίδι..

Εννοεί την ηλικία σε σχέση με την ανωριμότητα.. 

Αν κάποιος είναι κομπλέ και 12 να είναι που λέει ο λόγος ας έρθει.. απλά θέλουμε να διατηρηθεί ένα ευχάριστο κλίμα στην ομάδα..

Όσο για το φόρτωμα των servers... καλά εδώ ένα emblem ανέβασα το πρωί στο group και από μισή ώρα που έλεγε ότι θέλει να εμφανιστεί, βγήκε το απόγευμα..... 

• Like 1
Δημοσ.

gtadl_zpsfhoq1k0q.jpg~original

ήταν ένα καράβι,παλιό σαπιοκάραβο!Αλλιώς δεν θα είχε κανείς στο σπίτι ιντερνετ!

κοίτα το crew είναι ανοιχτό προς όλους,όμως:

οι 16χρονοι δεν θα έπρεπε καν να παίζουν το παιχνίδι αυτό,μιας και είναι για 18+ Οι γονείς σου ξέρουν τί παιχνίδια παίζεις στο pc??? :devil:

...Αλλά εντάξει,κάθε μαφιόζος θέλει ένα παιδί για τα νερά και τα θελήματα! :devil: :devil: ...Βέβαια γυρίζει και μπούμερανκ και σκοτώνει τον αρχημαφιόζο όταν μεγαλώσει :P .

Αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου,η ηλικία παίζει ένα θέμα,πόσο μάλλον γιαυτά που έχει το παιχνίδι βία και εγκληματικές πράξεις και που κάνει ο παίχτης αλλά και στην συμπεριφορά προς τους άλλους και την κριτική του ικανότητα.Προσωπικά δεν θα ήθελα να νταντεύω κανέναν και ποτέ,που δεν είναι παιδί μου(το έχω κάνει κάποιες φορές στο παρελθόν,με άσχημα αποτελέσματα προς το υπόλοιπο σύνολο,και υπήρχαν παρεξηγήσεις)και να χρειάζεται να πούμε 10 φορές κάτι ή να φωνάζουμε,να βρεθούμε στο raidcall πχ και να ακούγονται τσιρίδες ή βρισιές..

Αρκετοί θα θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι για να χαλαρώσουν και όχι να βρίσκονται στην τσίτα..

Εαν οι γονείς σου είναι σύμφωνοι με τις πράξεις σου και το γνωρίζουν και εαν νομίζεις ότι μπορείς να το κάνεις αυτό,ανάμεσα σε 50άριδες,40άριδες 30άριδες κτλ με ότι επακόλουθο έχει,τότε καλώς να μας έρθεις!

Επίσης ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται με την δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος και δεν θα ήθελα να βρεθώ υπαίτιος για αμέλεια για κανένα ζήτημα και όλους τους υπόλοιπους συνεργούς!

PEGI wiki

PEGI gr

Ενδιαφέρον θέμα,να ακούσουμε και άλλους ή μόνο εμένα και να με πείτε τρελό;

H ηλικια παιζει ρολο οταν μιλαμε για ηλικιες μεχρι 12 χρονων.

Προσωπικα θεωρω οτι απο 15-16 και πανω δεν υπαρχει ουσιαστικα θεμα,ποσο μαλλον σε μενα που γινομαι και 17 σε 1 μηνα

Γενικα δεν rageαρω,και η φωνη μου δεν ειναι καθολου τσιριχτη.Ολοι με περνανε για 25αρη+ οταν με ακουν

Δημοσ.

Φυσικά και είναι σοβαρές και οι ετικέτες και τα απαγορευτικά.

το κοιτούσα βάσει δεν έδινα όπως κανείς μας.Οι γονείς όμως όταν το 2002 με βρήκαν να παίζω GTA3 μου φώναξαν να το κλείσω,όταν είδαν λίγο τί φάση είναι το παιχνίδι..και το πήραν το κουτί με το παιχνίδι..

Όπως και εκείνοι δεν είδαν την ηλικία πάνω..Μέχρι και το doom3 κρυφά το έπαιζα το 2004,που ήμουν 16,και έκρυβα το κουτί να μην το δεί κανείς στο σπίτι.

---

Γνώμη μου,χωρίς να μαλώνω:

Επειδή ένα πρόβλημα δεν το αντιμετώπισε κανείς παλιότερα,δεν σημαίνει ότι  πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τα κλειστά μάτια..

Στο εξωτερικό χαμός γίνεται,και τέτοιες αγορές με τον γονέα του καθενός γίνεται,αλλιώς παιχνίδι δεν έχει...Εδώ είμαστε στο έλα μωρέ,και τον ωχαδερφισμο.

---

Από κει και πέρα,όπως είπα νταντά κανενός δεν είμαι και δεν θα την κάνω,εαν μπορεί κάποιος να συνυπάρξει ώριμα με άλλους,κανένα πρόβλημα.

Επειδή μου έχει συμβεί σε μια clan που ήμουν,να ακούγονται βρισιές και φωνές,από τα ηχεία του μικρού,ήρθαμε αντιμέτωποι με την μητέρα του που ρωτούσε ποιοί είμαστε και τί κάνουμε με τον γιό της.Οπότε τέτοια φάση δεν προτίθεμαι να ξαναζήσω.

H ηλικια παιζει ρολο οταν μιλαμε για ηλικιες μεχρι 12 χρονων.

Προσωπικα θεωρω οτι απο 15-16 και πανω δεν υπαρχει ουσιαστικα θεμα,ποσο μαλλον σε μενα που γινομαι και 17 σε 1 μηνα

Γενικα δεν rageαρω,και η φωνη μου δεν ειναι καθολου τσιριχτη.Ολοι με περνανε για 25αρη+ οταν με ακουν

Πώς ξέρεις κάτι τέτοιο με την ηλίκια;Είσαι ψυχολόγος ή ανθρωπολόγος;

Να είμαστε λίγο σοβαροί!

Και μόνο από αυτά που λες,βγαίνεις φάουλ. :) Γιατί δεν μπορείς να κριτικάρεις ακόμα,όχι επειδή έχεις κάποιο πρόβλημα ή είσαι χαζός,αλλά επειδή είσαι μικρός σε ηλικία...αλλιώς θα ήσουν σε καμία google ήδη

αν ήταν έτσι όπως λες,θα ψηφίζατε κιόλας,θα μπαίνατε στα καζίνο,και χίλια άλλα δυο που στην χώρα μας δεν εφαρμόζονται.

Αν είναι όπως τα λες,καλώς να μας έρθεις

Σταθεροτατος στα 1.5Mbs :D Ηδη στα 12gb..

Απορια,φιλος στο social club μπορει να παιξουμε μαζι αμα εχω εγω το παιχνιδι στο steam??

Ναι καλέ,μπορείτε!

• Like 3
Δημοσ.

Σιγά.. encrypted είναι, θα το έχουν απλά να το βλέπουν :P

Σοβαρά δεν υπάρχει λόγος να κάνουν upload το preload... Ίσως για να κάτσουν όλοι μαζί μπας κ το σπάσουν?   :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...