Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....ναι κατευθείαν στο δείχνει......από nuuvem το αγορασα και εγω και όλα μια χαρα...... ;)

...ρε συ xtrmsnpr εκανα activation....κατεβασα το GTAV_Setup_Tool πως το τρεχω αυτο....τη κανω μετα???WTF....

Δεν είμαι rockstar support :D ,μακάρι να ήξερα να σε βοηθούσα φίλε μου..ίσως να πας σε αυτούς να ρωτήσεις..

Και από steam το έχω..

Δημοσ.

....ναι κατευθείαν  στο δείχνει......από nuuvem το αγορασα και εγω και όλα μια χαρα...... ;)

Μπόρεσες απο σήμερα να κάνεις preload δλδ με το nuuvem? Απο πότε το είχες αγορασμένο;

Δημοσ.

Μπόρεσες απο σήμερα να κάνεις preload δλδ με το nuuvem? Απο πότε το είχες αγορασμένο;

edit....το βρηκα.....εβαλα εγω το .exe στο τελος της εφαρμογης GTAV_Setup_Tool(....κατεβαινει χωρις την καταληξη, WTF!!!) ....ακριβως 60.04gb είναι..ναι κανει Preload κανονικότατα....εχτες το αγορασα...

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα στο club ώς comitas_gravitas. Ανυπομονώ να παίξουμε. Η πρώτη ληστεία σε μένα :D

Δεν σε δείχνει να σε κάμω add...ήρεμα με τα λεφτά, όποιος μας προδώσει... Θα βουλιάξει στον πάτο της λίμνης,με μπόλικο μπετό στα πόδια του για παρέα

Άνοιξε το preload στο steam!

Δημοσ.

Ξεκλειδώθηκε στο Steam. Άιντε να παίρνουν μπρος οι μηχανές.

Δημοσ.

OMG δεν πιανω full speed, και πρωτη φορα βλεπω τετoια ανεβοκατεβασματα στην ταχυτητα στο Steam. (Αν και δεν πεφτω
κατω απο το 1.5MBs).
Θα εχουν παρει φωτια οι servers..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, εγώ κατέβαζα με 1.3MB/s και έπεσα στα 700KB/s κάποια στιγμή..Στο Social Club είναι εμετική η κατάσταση λένε, ~100KB/s και τέτοια.

....μαλ..... λενε,αν η γραμμη είναι απασχολημενη λογικο είναι,.....με 1.2mb σταθερα κατεβαινει.....διαφορες από Steam/Origin/Uplay στο download δεν βλεπω...7.30μμ το εβαλα για download και αυτή την στιγμη εχουν κατεβει 6.5gb....το καλο με το GTAV Setup Tool της Rockstar μετα την εγκατασταση απλα πατας το GTAVLauncher .exe από τον φακελο εγκαταστασης,ανοιγει το Social Club,γινετε pause/resume και συνεχιζει από κει που ηταν  και τσεκαρει τα αρχεια όπως το Steam για τυχον λαθη και αστοχιες .

Επεξ/σία από ggramenos
Δημοσ.

Μόλις :devil:το αγόρασα :devil: και εγώ(απο steam).

:devil: :devil:ΥΕΑΑΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!! :devil: :devil:

Άν και κατεβαίνει αργα (650-850 KB/S), :ph34r:  WHO CARES!!!!! έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας. :-)

Θα πέσει πολύ λιώσιμο!!!!!!! :mrgreen:

• Like 2
Δημοσ.

gtadl_zpsfhoq1k0q.jpg~original

ήταν ένα καράβι,παλιό σαπιοκάραβο!Αλλιώς δεν θα είχε κανείς στο σπίτι ιντερνετ!

16χρονους δεχεσαι στο crew ή εισαι αυστηρος;

κοίτα το crew είναι ανοιχτό προς όλους,όμως:

οι 16χρονοι δεν θα έπρεπε καν να παίζουν το παιχνίδι αυτό,μιας και είναι για 18+ Οι γονείς σου ξέρουν τί παιχνίδια παίζεις στο pc??? :devil:

...Αλλά εντάξει,κάθε μαφιόζος θέλει ένα παιδί για τα νερά και τα θελήματα! :devil: :devil: ...Βέβαια γυρίζει και μπούμερανκ και σκοτώνει τον αρχημαφιόζο όταν μεγαλώσει :P .

Αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου,η ηλικία παίζει ένα θέμα,πόσο μάλλον γιαυτά που έχει το παιχνίδι βία και εγκληματικές πράξεις και που κάνει ο παίχτης αλλά και στην συμπεριφορά προς τους άλλους και την κριτική του ικανότητα.Προσωπικά δεν θα ήθελα να νταντεύω κανέναν και ποτέ,που δεν είναι παιδί μου(το έχω κάνει κάποιες φορές στο παρελθόν,με άσχημα αποτελέσματα προς το υπόλοιπο σύνολο,και υπήρχαν παρεξηγήσεις)και να χρειάζεται να πούμε 10 φορές κάτι ή να φωνάζουμε,να βρεθούμε στο raidcall πχ και να ακούγονται τσιρίδες ή βρισιές..

Αρκετοί θα θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι για να χαλαρώσουν και όχι να βρίσκονται στην τσίτα..

Εαν οι γονείς σου είναι σύμφωνοι με τις πράξεις σου και το γνωρίζουν και εαν νομίζεις ότι μπορείς να το κάνεις αυτό,ανάμεσα σε 50άριδες,40άριδες 30άριδες κτλ με ότι επακόλουθο έχει,τότε καλώς να μας έρθεις!

Επίσης ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται με την δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος και δεν θα ήθελα να βρεθώ υπαίτιος για αμέλεια για κανένα ζήτημα και όλους τους υπόλοιπους συνεργούς!

PEGI wiki

PEGI gr

Ενδιαφέρον θέμα,να ακούσουμε και άλλους ή μόνο εμένα και να με πείτε τρελό;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...