seithan Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Διάβασα ότι το online της vanilla θα είναι διακριτό με της enhanced, τουτέστιν πολύ λιγότερο κόσμο.
comfuzio Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου να μείνουν στο παλιό οι cheaters/modders...αλλά δεν το βλέπω. Εγώ δεν είχα θέμα πάντως να μπω online αλλά πάντα φορτώνω story mode πρώτα και μετά πάω online και κάνω invite only sessions, δεν μπαίνω public sessions. Σαν χρήση cpu/gpu και εμένα είναι χαμηλά και δεν λέει να περάσει τα 120fps με ότι και να δοκίμασα αλλά οκ σε τέτοιο παιχνίδι τα 120 είναι μια χαρά, καλύτερα να είναι ψυχρό το σύστημα
SabotazNic Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 47 λεπτά πριν, comfuzio είπε Εγώ δεν είχα θέμα πάντως να μπω online αλλά πάντα φορτώνω story mode πρώτα και μετά πάω online και κάνω invite only sessions, δεν μπαίνω public sessions. Μπα, ουτε στορι μπαινει. Θα δοκιμασω καποιον random save file μπας και ξυπνησει (μιας και δεν εχω ασχοληθει με single player) Οκ, με ενα repair ενιωσε 1
seithan Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Από ότι βλέπω, η μεγαλύτερη γραφική διαφορά μεταξύ παλαιού και νέου, είναι οι αντανακλάσεις. Πραγματικά είναι πολύ όμορφες. Τα υπόλοιπα εφέ περνάνε λίγο στο ντούκου. 1
MrGalaxy Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) δεν μου μαξάρει την gpu usage στο "gta v enhanced" online ( nvidia 2070 super) αλλά βγηκαν nvidia drivers(GeForce Game Ready Driver 572.70) σήμερα ,παω να τους βαλω (EDIT)Λοιπόν πέρασα τους τελευταίους drivers και τώρα maxαρει στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού ,δλδ σχεδόν κατά 95% λύθηκε το πρόβλημα. Με vsync πάντα στο off και από nvidia control panel και από game Σημείωση όταν λέω μαξάρει εννοώ το clock της gpu κ όχι το % Το % είναι γύρω στο 42/49% Επεξ/σία 5 Μαρτίου από MrGalaxy
seithan Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 7 hours ago, MrGalaxy said: δεν μου μαξάρει την gpu usage στο "gta v enhanced" online ( nvidia 2070 super) αλλά βγηκαν nvidia drivers(GeForce Game Ready Driver 572.70) σήμερα ,παω να τους βαλω (EDIT)Λοιπόν πέρασα τους τελευταίους drivers και τώρα maxαρει στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού ,δλδ σχεδόν κατά 95% λύθηκε το πρόβλημα. Με vsync πάντα στο off και από nvidia control panel και από game Σημείωση όταν λέω μαξάρει εννοώ το clock της gpu κ όχι το % Το % είναι γύρω στο 42/49% Δλδ τρώς μεγάλο μπουκάλι από τον επεξεργαστή εάν είσαι 50% με vsync off.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 7 ώρες πριν, MrGalaxy είπε δεν μου μαξάρει την gpu usage στο "gta v enhanced" online ( nvidia 2070 super) αλλά βγηκαν nvidia drivers(GeForce Game Ready Driver 572.70) σήμερα ,παω να τους βαλω (EDIT)Λοιπόν πέρασα τους τελευταίους drivers και τώρα maxαρει στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού ,δλδ σχεδόν κατά 95% λύθηκε το πρόβλημα. Με vsync πάντα στο off και από nvidia control panel και από game Σημείωση όταν λέω μαξάρει εννοώ το clock της gpu κ όχι το % Το % είναι γύρω στο 42/49% λογικό είναι, δεν υπάρχει λόγος να αυξήσει τα ρολόγια για τόσο χαμηλό ποσοστό χρήσης, οπότε αυτό σημαίνει οτι ο επεξεργαστής δεν μπορεί να δώσει παραπάνω για να σπρώξει την κάρτα. Περίπου τα ίδια έχω και εγώ day1 στο Online κομμάτι, οπότε έχω ανεβάσει τα φίλτρα να το "χαίρομαι" οπτικά τουλάχιστον.
comfuzio Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Καλημέρα, μετά το driver update και το χθεσινό μικρό patch τώρα πάει 170+ fps αλλά πέφτει και αρκετά κάτω από τα 90 που πριν από αυτές τι αλλαγές ήταν ανάμεσα στα 110 με 120. Σε 1440p με τα πάντα στο τέρμα, πήρα τα αποτελέσματα από τον φάκελο που τα κρατάει και με το chatgpt τα έκανα γράφημα:
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Καλά, τραγική η (προσωρινή όπως λένε) αφαίρεση του text to chat. Το voice δουλεύει δλδ και στο open world κομμάτι ή μόνο στα missions?
comfuzio Δημοσ. Παρασκευή στις 03:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:45 μμ πάλι είχε update. Θα το δοκιμάσω σε λίγο
John_on_PC Δημοσ. Τρίτη στις 06:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:43 πμ Σύγκριση raster με max RT: https://imgsli.com/MzU3NTk4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα