Cowboy Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Γιατι δεν βγαζει 1440p αναλυση? Απο 1080p μετα παει κατευθειαν 4κ και για αυτο το παιζω σε 1080p. Δεν θα επρεπε να εχει και 1440p? Iσως να ξεχασε ο θειος σου να τη βαλει. Φυσικα και εχει 1440p το παιχνιδι, σε 2560x1440 το παιζω απο day one. Να ρωτήσω κάτι. Τα save από το client της R*, πάνε στο cloud ή είναι τοπικά; Πριν το format πρέπει να τα κρατήσω εγώ; Τοπικα αποθηκευονται, πρεπει να τα κρατησεις. \Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles Επεξ/σία 22 Απριλίου 2015 από Cowboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Επιτέλους βγηκε ο Απόλυτος Perfomance Οδηγός διαβάστε προσεχτικά: http://www.geforce.com/whats-new/guides/grand-theft-auto-v-pc-graphics-and-performance-guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Επιτέλους βγηκε ο Απόλυτος Perfomance Οδηγός διαβάστε προσεχτικά: http://www.geforce.com/whats-new/guides/grand-theft-auto-v-pc-graphics-and-performance-guide lies, wording! είναι μόνο για την βαζελάρα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λολ καμια σχεση, δειχνει συγκριτικα ολα τις επιλογές του game και το impact που εχουν στα fps. Το μονο που δεν σας απασχολει ειναι το Pcss και TxAA, nothing else Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 δεν έχεις καταλήξει σε ρυθμίσεις για o/c τόσο καιρό ρε συ; με 1.25V πάντως πιστεύω ότι όλες μπορούν να είναι σταθερές στο 1100 πυρήνα και 1400 μνήμες εγώ είμαι μόνιμα 1100/1450 και δεν είχα πουθενά κανένα θέμα αν το παράκανες με τις μνήμες (πχ πήγες 1500 ή και παραπάνω) το θεωρώ αρκετά πιθανό κάποια στιγμη να σου πετάει artifacts ακόμα και αν δε το κάνει πάντα για τις 280 πιστεύω ότι πάνω κάτι τα ίδια θα ισχύουν Φίλε qsis έχω gtx780,όχι 280. 1500 η μνήμη είναι stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ^Για amd πανω κατω βοηθαει ή να τον αγνοησουμε; Σε first person, το τοσο μικρο τιμονι δεν σας ενοχλει; Μου εχει σπασει τα νευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Να το διαβασετε ΟΛΟΙ, θα σας ανοίξει τα ματια... Και εδω βλέπουμε τον λογο που εχω το post Fx High αντι για Ultra http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/grand-theft-auto-v/grand-theft-auto-v-post-fx-quality-interactive-comparison-2-ultra-vs-high.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ρε σεις, κανένα παιχνιδάκι παίζετε ή μόνο τα γραφικά κοιτάτε??? γιατί εγώ το παίζω με μια 4870 και καραγουστάρω...!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πρέπει ν είναι πολύ γαμάτο παίγνιο πάντως,όλοι με τις ρυθμίσεις των γραφικών ασχολούνται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ασχολούνται αυτοι που εχουν προβλημα κυρίως και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε ωστε να παίζουν ομαλα οπως παιζεται εσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 In other news, οπως ανεφεραν κάποιοι στις προηγούμενες σελίδες, αυτα τα μουφα γραφικά να μην ειχε ρε φουστη μου θα ηταν κομπλε το game >.> 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τοπικα αποθηκευονται, πρεπει να τα κρατησεις. \Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles Shit. Okay, thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Να το διαβασετε ΟΛΟΙ, θα σας ανοίξει τα ματια... Και εδω βλέπουμε τον λογο που εχω το post Fx High αντι για Ultra http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/grand-theft-auto-v/grand-theft-auto-v-post-fx-quality-interactive-comparison-2-ultra-vs-high.html To ultra μου φαίνεται πολυ πιο ομορφο ... Αλλα γουστα ειναι αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Βρήκε κανένας λύση στο Stuttering που συμβαίνει μετά από μισή ώρα παιχνιδιού; Έχω ψάξει τα πάντα και δεν είμαι σίγουρος αν είναι memory leak... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πρέπει ν είναι πολύ γαμάτο παίγνιο πάντως,όλοι με τις ρυθμίσεις των γραφικών ασχολούνται... είναι αυτοί που δεν παίζουν ποτέ τα παιχνίδια,και τα ψυρίζουν τα ψυρίζουν..την τρίχα κάνουν τριχιά... Γεμίζουν σελίδες ποστ με τα γραφικά,και πάει λέγοντας.. και όταν αποφασίσουν να παίξουν το παιχνίδι,δεν το παίζει σχεδόν κανείς,και μετά βγαίνουν και κλαίνε ότι είναι άδειο το παιχνίδι Βρήκε κανένας λύση στο Stuttering που συμβαίνει μετά από μισή ώρα παιχνιδιού; Έχω ψάξει τα πάντα και δεν είμαι σίγουρος αν είναι memory leak... στο επόμενο patch η λύση λογικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα