auron10000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπερα το προγραμμα speccy ενω αναγνωριζει τις δυο καρτες γραφικων στο λαπτοπ μου και τις παρουσιαζει (δειχνοντας θερμοκρασια μόνο στην καρτα γραφικων με 512Mb) λεει CrossfireX disabled παρολο που απο το κοντρολ το εχω enable για να λειτουργουν και οι δυο ταυτοχρονα.Πως μπορω οποτε να ενεργοποιησω και την δευτερη καρτα γραφικων που ειναι και 1024Mb?ευχαριστω εκ των προτερων
auron10000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 με το gpu-z μου δειχνει οτι ειναι ενεργο αλλα σε παρενθεση μου εχει 3 καρτες γραφικων ενω το λαπτοπ εχει μια ενσωματωμενη και μια ανεξαρτητη.κατι δεν παει καλα οποτε και παλι..
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 3 καρτες; Οταν δεν παιζεις καποιο παιχνιδι το crossfire "απενεργοποιειται" και η δευτερη καρτα "σβηνει" για να μην καιει. Βαλε ενα παιχνιδι και ξανα-ανοιξε το gpu-z να δεις τι γραφει.
auron10000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 οταν παιζω το speccy που δοκιμασα παλι disabled εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα