Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 3 μερες αγορασα το Hp 15-d012sv και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το wifi.

συνδέεται στο ιντερνετ αλλα καθε 5-6 δευτερολεπτα πεφτει η ταχυτητα του. δηλαδη μπορει μεσα σε 6 δευτερολοπτα να φτασει τα 1.1 Mb/s και μετα απο λιγο να πεσει στα 10kb/s για 5-6 sec. 

το ρουτερ μου ειναι το ZTE ZXV10 H108L

τι μπορω να κανω καμια ιδεα?

Δημοσ.

Δοκίμασε τοτε να τον συνδέσεις και με καλώδιο να δουμε αν κανει τα ίδια , εχεις full σήμα μηπως το laptop ειναι μακριά απο το wifi ;

Δημοσ.

εκανα update τους drivers, παλι τα ιδια.

το σημα ειναι full. το δοκιμασα και απο κοντα.

επισης δοκιμασα με καλωδιο και απο οτι φαίνεται παει καλα. στο wifi υπαρχει προβλημα 

Δημοσ.

βρηκα το προβλημα!. πρεπει να ειναι το utorrent. οταν το εχω ανοικτό και κατεβαζει, παίζει  η ταχύτητα του ιντερνετ και μερικες φορες γινεται και disconect απο το wifi. οταν ομως το εχω κλειστο παει μια χαρα. τωρα δοκιμασα να βαλω ενα οριο downloading στο utorrent στα 500kbps χωρις κανενα προβλημα.κατεβαζει σταθερα για 15λεπτα με 500. Μαλλον κατι παιζει με την μεγιστη ταχυτητα στο προγραμμα.

Δημοσ.

τελικα το εβγαλα το mcafee και εβαλα το bitdefender. μεχρι στιγμης παει καλα και δεν μου κοπηκε η συνδεση. φτου να μην το ματιασω!.

• Like 1
Δημοσ.

να παρει, παλι μου το κανει. οταν χρησιμοποιω p2p προγραμμα οπως το utorrent μετα απο 20-60 λεπτα αποσυνδέεται το wifi..

καμια ιδεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...