Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι φόρο να απέδιδες, πάλι θα σύμφερε πολυ περισσότερο μια αγορά από Κινα.

Απ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ  τα κουσουρια αυτου του κινητου, οπως μικρή μπαταρία, μικρη αναλυση, γτπ καμερα, 512mb ram, εσενα σε πειραξε μονο το μέγεθος.. seriously??

Bot είναι αυτό, αυτά τον πειράζουν !

Δημοσ.

Εμένα με ευχαριστεί το γεγονός ότι η MediaTek έδωσε drivers για 4.4... Τώρα για το κινητάκι, δε θα περίμενα και πολύ καλύτερα specs.

Δημοσ.

Εμένα με ευχαριστεί το γεγονός ότι η MediaTek έδωσε drivers για 4.4... Τώρα για το κινητάκι, δε θα περίμενα και πολύ καλύτερα specs.

Κράτα μικρό καλάθι για το αν θα ειναι χρησιμοι οι drivers αυτοι σε παλιοτερα κινητά.. Μιας και στα περισσότερα τα βασικά μέρη είναι μέσα στον kernel και δεν δινει sources..

Δημοσ.

Σε τετοια κατηγορια τιμης ειναι μονοδρομος η Κινα.

Το εχω το ΖP700 και ειναι υπεραριστο για τα λεφτα του.

512 μνημη ηταν λιγα.... πριν 2 χρονια, ποσο μαλλον τον ερχομενο Αυγουστο. Δεν πα να εχει και 30€ το τηλεφωνο, αχρηστο θα ειναι.

512 μνήμης δεν είναι λίγα για κινητό των 79 ευρώ,είναι σαν να λες ότι το μεταχειρισμένο corsa των 1500ε που πήρες είναι μόνο 70 άλογα......512 μνήμης φτάνουν και περισσεύουν για κάποιον που δεν θέλει να κάνει και την τρελή χρήση,που θα κατεβάσει εκεί 2-3 apps,που θα βάλει κανα angry birds να περάσει η ώρα και δεν θα κάτσει να δώσει σημασία στα high end παιχνίδια κλπ για αυτό και έδωσε και 79 ευρώ και όχι 300.

και όσο για το zp700 στο σκρουτζ 184 ευρώ έχει σε ένα και μόνο μαγαζί,απο εξωτερικό αν το πάρεις απλά δεν έχεις καμία υποστήριξη αν πάθει κάτι.

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί να ακούω την έκφραση "Σε αυτή την τιμή η αγορά της κίνας είναι μονόδρομος"...

Αν ο πωλητής δεν αποδίδει φόρο εισοδήματος και ΦΠΑ, λογικό είναι να το πάρεις φθηνότερα το τηλέφωνο...

Τώρα για το συγκεκριμένο, μια χαρα τηλεφωνάκι είναι για τα λεφτά του. 

και όμως μια χαρά πληρώνεις το φπα ............ της κινας βεβαία αλλα το πληρώνεις.........

από το να δώσεις στους κλέφτες - κράτος εδώ που μας έχει στίσει στα 4 καλύτερα εκεί να εισπράξουν το φπα από τα λεφτά μας 

Δημοσ.

και όμως μια χαρά πληρώνεις το φπα ............ της κινας βεβαία αλλα το πληρώνεις.........

από το να δώσεις στους κλέφτες - κράτος εδώ που μας έχει στίσει στα 4 καλύτερα εκεί να εισπράξουν το φπα από τα λεφτά μας 

Δηλαδη καλυτερα να πληρωσει κανεις το φπα της Κινας παρα το φπα της χωρας του. Γιατι στην Κινα φυσικα δεν ειναι κλεφτες και δεν τους ξεζουμιζουν εκει. Δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε;; Σκεφτεστε καθολου τι γραφετε;

Δημοσ.

Δηλαδη καλυτερα να πληρωσει κανεις το φπα της Κινας παρα το φπα της χωρας του. Γιατι στην Κινα φυσικα δεν ειναι κλεφτες και δεν τους ξεζουμιζουν εκει. Δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε;; Σκεφτεστε καθολου τι γραφετε;

ακριβως καλα το καταλαβες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...