tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ισχύει, απλά ξέρω πως δεν είναι λόγο του ότι μένω εκεί και του διακριτικού α, για τον ΤS το έλεγε ο παπις, οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Βεβαια υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το κωλοστενο να ειναι διπλης κατευθυνσης. ειπώθηκε στο αρχικό post ότι ήταν μονής κατεύθυνσης και με αυτό το δεδομένο γίνεται η όλη συζήτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Λυπάμαι οταν βλέπω αρκετους ποδηλατες να ειναι εγωιστές στο δρόμο. Απο τη μια θέλουμε να μας σέβονται τα οχηματα αλλά απο την αλλη παραποιούμε τον ΚΟΚ, όπως μας βολεύει. Σορυ αλλα αυτά τα δυο δε πάνε μαζι! (πολύ εξτριμ σπορ το ποδηλατο σε κεντρικο δρομο της Αθηνας..το χω κοψει απο καιρο) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ειπώθηκε στο αρχικό post ότι ήταν μονής κατεύθυνσης και με αυτό το δεδομένο γίνεται η όλη συζήτηση... Για αυτο το λεω. Ο αλλος μπορει να ειδε ενα απαγορευτικο προς τα δεξια και να υπεθεσε οτι ειναι μονης κατευθυνσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 εγω παιδια παντως με αμαξι τσεκαρω παντα και τα φαναρια,εχω δει απειρους μαλακες να περνανε με κοκκινο,ακομα και στενα που ξερω οτι ο αλλος εχει στοπ ,περναω αρκετα αργα.. με νοιαζει περισσοτερο η ζωη μου,απο το αν αποζημιωθω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 εγω παιδια παντως με αμαξι τσεκαρω παντα και τα φαναρια,εχω δει απειρους μαλακες να περνανε με κοκκινο. με νοιαζει περισσοτερο η ζωη μου,απο το αν αποζημιωθω Μια απο τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Λυπάμαι οταν βλέπω αρκετους ποδηλατες να ειναι εγωιστές στο δρόμο. Απο τη μια θέλουμε να μας σέβονται τα οχηματα αλλά απο την αλλη παραποιούμε τον ΚΟΚ, όπως μας βολεύει. Σορυ αλλα αυτά τα δυο δε πάνε μαζι! (πολύ εξτριμ σπορ το ποδηλατο σε κεντρικο δρομο της Αθηνας..το χω κοψει απο καιρο) +1111111111111111 εγω παιδια παντως με αμαξι τσεκαρω παντα και τα φαναρια,εχω δει απειρους μαλακες να περνανε με κοκκινο,ακομα και στενα που ξερω οτι ο αλλος εχει στοπ ,περναω αρκετα αργα.. με νοιαζει περισσοτερο η ζωη μου,απο το αν αποζημιωθω Σωστό, γιατί ως γνωστόν, στα νεκροταφεία βάζουν αριστερά αυτούς που φταίνε και δεξιά αυτούς που δεν φταίνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Για αυτο το λεω. Ο αλλος μπορει να ειδε ενα απαγορευτικο προς τα δεξια και να υπεθεσε οτι ειναι μονης κατευθυνσης. όχι ήταν μονής κατεύθυνσης μέχρι και τα επόμενα δύο στενά, γι' αυτό πιθανόν και ο αμαξάτος του λεγε συνέχεια "πάμε στην αστυνομία" που ο αστυνομικός ήταν στα 20μέτρα εξω από το Α.Τ. και έβλεπε το συμβάν ούτως ή άλλως αλλά δεν κούναγε τον κώλο του να πάει εκεί. Το αμάξι βγήκε όπως βγαίνουν οι κλασσικοί Ελληναράδες,σαν να μην υπήρχε στοπ καν (στην προκειμένη κι εγώ ως πεζός να πέρναγα θα με χτύπαγε,κάτι το οποίο ήταν και το επιχείρημα του ποδηλάτη λέγοντας του "αν ήμουν πεζός δε θα κοίταγες?"). Το οποίο και στέκει αν δεν ήταν καβάλα στο ποδήλατο γιατί σ' αυτήν την περίπτωση "όταν οι oδηγoί πoδηλάτων κατεβαίνoυν από αυτά και τα oδηγoύν βαδίζoντας, θεωρούνται πεζοί". Εν προκειμένω όμως, κι επειδή ήταν καβάλα σ' αυτό δεν ισχύει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 δεν τσουλαει το ποδηλατο ρε παιδια στην ελλαδα σωνει και ντε να γινει αγγλια +ολλανδια?καντε downhill να γουσταρετε ή πηγαιντε σε συγκεκριμενα μονοπατια ή spot για ποδηλατο εκτος κινησης. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Οι περισσότερες πόλεις είναι επίπεδες. Αλλά ακόμα και στην Αθήνα, οι υψομετρικές διαφορές δεν είναι τίποτα το φοβερό. Αν είσαι νέος και κάνεις κοντινές αποστάσεις, δεν έχεις δικαιολογία να μη χρησιμοποιείς ποδήλατο κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 έλα ντε, πως "παραβίασε" το stop αν πχ από την νόμιμη κατεύθυνση δεν ερχόταν κανείς? τέρμα παράλογο... ok το κάνει αυτό, ελέγχει από την μοναδική πλευρά που έρχονται τα αμάξια, στρίβει και τσουπ πάνω του το ποδήλατο παράνομα από την αντίθετη κατεύθυνση... είναι σαν να θες να στρίψεις σε διπλής κατεύθυνσης, ο άλλος να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα να σε τρακάρει αφού έχεις στρίψει από το stop και να σου ζητάει να μοιραστείτε τις ζημιές, είμαστε σοβαροί? Thresh, όπως το λες έχεις δίκιο. Αλλά όταν διαβάζω το (bold) όχι ήταν μονής κατεύθυνσης μέχρι και τα επόμενα δύο στενά, γι' αυτό πιθανόν και ο αμαξάτος του λεγε συνέχεια "πάμε στην αστυνομία" που ο αστυνομικός ήταν στα 20μέτρα εξω από το Α.Τ. και έβλεπε το συμβάν ούτως ή άλλως αλλά δεν κούναγε τον κώλο του να πάει εκεί. Το αμάξι βγήκε όπως βγαίνουν οι κλασσικοί Ελληναράδες, σαν να μην υπήρχε στοπ καν (στην προκειμένη κι εγώ ως πεζός να πέρναγα θα με χτύπαγε,κάτι το οποίο ήταν και το επιχείρημα του ποδηλάτη λέγοντας του "αν ήμουν πεζός δε θα κοίταγες?"). Το οποίο και στέκει αν δεν ήταν καβάλα στο ποδήλατο γιατί σ' αυτήν την περίπτωση "όταν οι oδηγoί πoδηλάτων κατεβαίνoυν από αυτά και τα oδηγoύν βαδίζoντας, θεωρούνται πεζοί". Εν προκειμένω όμως, κι επειδή ήταν καβάλα σ' αυτό δεν ισχύει εδώ. αντιλαμβάνομαι παραβίαση stop, είτε ο οδηγός κοίταξε μόνο από τη νόμιμη κατεύθυνση είτε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Όχι μόνο παρανομεί παραπάνω ο συνφορουμίτης (πάει αντίθετα στο μονόδρομο) αλλά και το "τεκμηριώνει" (και φυσικά πιστεύει ότι έχει δίκιο). Λυπάμαι φιλαράκο (και άλλοι ομοϊδεάτες του) αλλά όταν κινείσαι πάνω στο οδόστρωμα πρέπει να εφαρμόζεις τον ΚΟΚ. Είτε σου αρέσει είτε όχι. Τα "πάω αντίθετα για να βλέπω τα αυτοκίνητα" μπορεί να έχουν λογική σε μια συζήτηση αλλά καμία στον ΚΟΚ. Τώρα αν πρέπει να αλλάξει αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά μέχρι τότε πάψε τους αυτοσχεδιασμούς (ή τουλάχιστον κράτα τους για την πάρτη και μην παίρνεις άλλους στο λαιμό σου). Επιχειρήματα του στυλ "ξέρετε τι κύκλο πρέπει να κάνω με τους μονόδρομους" τα αφήνω ασχολίαστα υγ Και για να μην πιστεύεις ότι σου μιλάει "εχθρός" (οδηγός) να σου πω ότι κυκλοφορώ με ποδήλατο (κυκλοφορούσα μέχρι σχετικά πρόσφατα που μου το κλέψανε) από το...2000. Όταν δηλαδή ποδήλατα έβλεπες κυρίως στις παιδικές χαρές με παιδάκια πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Thresh, όπως το λες έχεις δίκιο. Αλλά όταν διαβάζω το (bold) αντιλαμβάνομαι παραβίαση stop, είτε ο οδηγός κοίταξε μόνο από τη νόμιμη κατεύθυνση είτε όχι. χωρίς μάρτυρα βέβαια άντε να το αποδείξει ο ποδηλάτης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 χωρίς μάρτυρα βέβαια άντε να το αποδείξει ο ποδηλάτης... Ε, ναι. Ο λόγος του εναντίον του λόγου του άλλου. Μάλλον θα την πληρώσει ο "έκδηλα" παράνομος, που είναι ο ποδηλάτης που πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 btw σε διαφορα ατυχηματα που παρανομουν και οι 2 το φταιξιμο (οι ασφαλειες) το βγαζουν 50% στον εναν 50% στον αλλον. Δεν ειναι υποχρεωτικο να φταιει ο ενας και πραγματι στην προκειμενη περιπτωση φταινε και οι 2 πρακτικα (νομικα δεν ξερω, ασφαλεια/αστυνομικοι ισως γνωριζουν καλυτερα). Ο ποδηλατης παντως, ειναι αρκετα βλαξ που μετα απο συγκρουση με αμαξι που παραβιασε στοπ κι επεσε πανω του, αντι να χαιρεται που ειναι ζωντανος και παταει στα 2 του ποδια, παει να ζητησει και τα ρεστα ενω εχει πιο λερωμενη τη φωλια του απο τον οδηγο του αυτοκινητου . Τοσο βλαξ που συντομα θα ξαναεμπλακει σε ατυχημα, βαζω στοιχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Όχι μόνο παρανομεί παραπάνω ο συνφορουμίτης (πάει αντίθετα στο μονόδρομο) αλλά και το "τεκμηριώνει" (και φυσικά πιστεύει ότι έχει δίκιο). Λυπάμαι φιλαράκο (και άλλοι ομοϊδεάτες του) αλλά όταν κινείσαι πάνω στο οδόστρωμα πρέπει να εφαρμόζεις τον ΚΟΚ. Είτε σου αρέσει είτε όχι. Τα "πάω αντίθετα για να βλέπω τα αυτοκίνητα" μπορεί να έχουν λογική σε μια συζήτηση αλλά καμία στον ΚΟΚ. Τώρα αν πρέπει να αλλάξει αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά μέχρι τότε πάψε τους αυτοσχεδιασμούς (ή τουλάχιστον κράτα τους για την πάρτη και μην παίρνεις άλλους στο λαιμό σου). Επιχειρήματα του στυλ "ξέρετε τι κύκλο πρέπει να κάνω με τους μονόδρομους" τα αφήνω ασχολίαστα υγ Και για να μην πιστεύεις ότι σου μιλάει "εχθρός" (οδηγός) να σου πω ότι κυκλοφορώ με ποδήλατο (κυκλοφορούσα μέχρι σχετικά πρόσφατα που μου το κλέψανε) από το...2000. Όταν δηλαδή ποδήλατα έβλεπες κυρίως στις παιδικές χαρές με παιδάκια πάνω. Σιγα μωρε κι συ. Μιλας λες και εισαι στο Λονδινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα