Προς το περιεχόμενο

Εναλλαγη Γλωσσας στα Maverick ? Eρωτηση για Bootcamp.

terrys46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ειμαι νεος στη σελιδα σας , συγνωμη αν ανοιξα θεμα που προυπηρχε απλα δεν βρηκα κατι παρομοιο..

Η 1η μου ερωτηση ειναι πως μπορω να κανω ενναλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα στο πληκτολογιο (με ποια συντομευση )

Η 2η ερωτηση ειναι γιατι οταν κατα την εναρξη επειδη εχω και windows μεσο bootcamp δε με αφηνει να διαλεξω πως θελω να ξεκινησει ο υπολογιστης παρα μονο μου βγαζει μια κλειδαρια για να βαλω ενα κωδικο .

ευχαριστω εκ των προτερων :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η 2η ερωτηση ειναι γιατι οταν κατα την εναρξη επειδη εχω και windows μεσο bootcamp δε με αφηνει να διαλεξω πως θελω να ξεκινησει ο υπολογιστης παρα μονο μου βγαζει μια κλειδαρια για να βαλω ενα κωδικο .

ευχαριστω εκ των προτερων :)

Αυτό το λουκέτο σου βγάζει ;.

boot-firmware-padlock.png

1) cmd+space

2)Για να διαλέξεις πατάς μόλις ακουστεί ο ήχος της εκκίνησης το option(alt) 

Γεια και ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση αλλα οταν τα παταω cmd + space με βγαζει στο spotlight sta maverick .. οταν ειχα τα leopard me αφηνε να παω να αλλαξω συντομευσεις..

Αυτό το λουκέτο σου βγάζει ;.

boot-firmware-padlock.png

Αυτο ακριβως μου βγαζει ...  :/

preferences > Keyboard > shortcuts > αριστερο παραθυρο διαλεγεις input sources , δεξι παραθυρο checkareis select the previous input source και βαζεις οποιο shortcut θελεις 

• Like 1

preferences > Keyboard > shortcuts > αριστερο παραθυρο διαλεγεις input sources , δεξι παραθυρο checkareis select the previous input source και βαζεις οποιο shortcut θελεις 

τελικα επρεπε να κανω και restore default keys εκτος απο αυτα που μου ειπες :) ευχαριστω για τη βοηθεια !

• Like 1

Έχει γίνει setup του Firmware Password. Δες εδώ πως να το διαχειριστείς. 

Ευχαριστω          

εκανα αυτα που λεει αλλα παλι τα ιδια :/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να βρεις το DVD εγκατάστασης του OS X που ήρθε με το Mac ή οποιοδήποτε γνήσιο DVD εγκατάστασης leopard ή snow leopard,να μπουταρεις απο αυτό και να κανείς όσα προανέφερε ο ozelot.

ΥΓ. Το μπουταρισμα δεν θα γίνει κρατώντας το πλήκτρο alt πατημένο, αλλά επιλέγοντας restart στο μενού εγκατάστασης που βρίσκεται όταν ανοίγεις το DVD απο το Mac.

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1

Ευχαριστω          

εκανα αυτα που λεει αλλα παλι τα ιδια :/

Τι μηχάνημα έχεις και τι ακριβώς έκανες ;. Για να δεις τι μηχάνημα έχεις  > About This Mac > More Info.

Ο οδηγός είναι ελεγμένος, δίνει λύση σε κάθε περίπτωση. :)

• Like 1

γεια σας και αργησα να απαντησω λογω δουλειας 

το μηχανημα ειναι macbook pro ,Mid 2010 

επισης ξαναδιαβασα τις οδηγιες , πως θα μου δωθει το παλιο αυτο password και μετα θα κανω restart και θα πατησω cmd+R που θα βρω αυτον το κωδικο ???  ευχαριστω

Πρέπει να βρεις το DVD εγκατάστασης του OS X που ήρθε με το Mac ή οποιοδήποτε γνήσιο DVD εγκατάστασης leopard ή snow leopard,να μπουταρεις απο αυτό και να κανείς όσα προανέφερε ο ozelot.
ΥΓ. Το μπουταρισμα δεν θα γίνει κρατώντας το πλήκτρο alt πατημένο, αλλά επιλέγοντας restart στο μενού εγκατάστασης που βρίσκεται όταν ανοίγεις το DVD απο το Mac.

Τι μηχάνημα έχεις και τι ακριβώς έκανες ;. Για να δεις τι μηχάνημα έχεις  > About This Mac > More Info.

Ο οδηγός είναι ελεγμένος, δίνει λύση σε κάθε περίπτωση. :)

Γεια σας εβαλα το cd που ειχε το mac οταν το ειχα αγορασει το εκανα boot και αλλαξα τον firmware code σας ευχαριστω πολυ  για τη βοηθεια σας και τους 2 :) Να στε καλα !!!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...