Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι το HEC Cougar 1000 cm που έχω και στην υπογραφή. Το έχω από το 2009. Θα κάνω και μια μέτρηση με πολυμετρο κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ενα αλλο θέμα. Ανοίγει το pc και πριν μπουταρει κανει reset και η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Πήρα νέα μητρική γιατί νόμιζα πως η παλιά είχε θέμα. Τσεκαρα τροφοδοτικό , μνήμες και σκληρό σε άλλο πισι και δουλεύουν κανονικά. Λέτε να έχει θέμα ο επεξεργαστής;

Δημοσ.

Σε ποια στιγμή κάνει επανεκκίνηση ακριβώς;

Σε live cd μπαίνει;

Ανοίγει το pc και πριν μπει στο bios δλδ πριν ποσταρει κανει reboot και ξανά επαναλαμβάνεται η διαδικασία. Δεν δείχνει καν η οθόνη τίποτα. Απλα ανοίγει και μετα από 3sec κανει ρεμπουτ.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ενα αλλο θέμα. Ανοίγει το pc και πριν μπουταρει κανει reset και η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Πήρα νέα μητρική γιατί νόμιζα πως η παλιά είχε θέμα. Τσεκαρα τροφοδοτικό , μνήμες και σκληρό σε άλλο πισι και δουλεύουν κανονικά. Λέτε να έχει θέμα ο επεξεργαστής;

Θα σε παρακαλούσα να ανοίξεις ενα δικό σου θέμα οσο αφορά το πρόβλημα σου για να μην μπερδευόμαστε στο θέμα του φίλου , ετσι και εσυ θα πάρεις περισότερες και καλύτερες απαντήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα! Για να υπάρχει και μία τελική απάντηση στο θέμα, ήταν πρόβλημα του τροφοδοτικού! Προχώρησα στην αγορά νέου και συγκεκριμένα στο rm750 της corsair. Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά μου άρεσαν κάποια απο τα χαρακτηριστικα του. Όπως και να έχει αυτό είναι άλλο θέμα! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι! Δυστυχώς δεν φαίνεται να τελειώνουν τα προβλήματα! Έβαλα το τροφοδοτικό λοιπόν και όλα έδειχναν καλά στην πρώτη εκκίνηση ώσπου διαπίστωσα ότι στo nvidia experience δεν αναγνώριζε την κάρτα γραφικών. Έκανα ένα restart μήπως διορθωθεί και για να ξαναπεράσω τους οδηγούς αλλά από τότε μόλις πάει να φορτώσει τα Windows, η οθόνη πέφτει σε sleep mode και το πληκτρολόγιο παύει να ανταποκρινεται. Μήπως έχετε καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται? Έκανα bios reset, τσέκαρα τις καλωδιώσεις αλλά τίποτα! Πιθανότατα να χρειάζεται repair αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα που είναι αποθηκευμένα τα Windows για να τα περάσω σε flash!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...