Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ο υπολογιστής της υπογραφής μέχρι χθες το βράδυ λειτουργούσε κανονικά. Από τότε μέχρι σήμερα το απόγευμα παρέμεινε κλειστός. Όταν προσπάθησα να τον ανοίξω σημερα δεν έκανε τίποτα. Νεκρός. Φαίνεται να παίρνει ρεύμα μιας και τα led της κάρτας γραφικών είναι αναμενα. Τα led ομως της μητρικής σταματησαν να λειτουργούν. Αποσυνδεσα ότι ειχε πάνω η μητρική μηπως καταφέρει και πάρει ρεύμα αλλά τίποτα. Πιστεύετε ότι είναι θέμα μητρικής ή μήπως τροφοδοτικού? Καλύπτεται από εγγύηση σε τέτοιες περιπτώσεις η μητρική? Δυστυχώς δε μου βρίσκονται διαθέσιμα μητρική, πολυμετρο ή άλλο τροφοδοτικό για να κανω δοκιμές! Αν έχετε κάποια γνώμη καλοδεχουμενη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

δες αν εχει κατσει καλα η μητρικη στο κουτι της,μπας και τραβηχτικε απο τις βιδες και κομπλαρει..αλλιως πρεπει να βρεις τροφοδοτικο..ενος φιλου ισως

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν έκανα! Ευτυχώς βρέθηκε και ενα τροφοδοτικό ενός φίλου και θα κάνω κάποιες δοκιμές! Με πιέζει ο χρόνος όμως αυτή τη περίοδο και να δω πότε θα προλάβω...

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Πριν από λίγο έκανα clear cmos. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι άναψε ενα ενδεικτικό led της μητρικής και συγκεκριμένα το go_led. Αλλά πάλι δεν ανταποκρινόταν. Ξαναέκανα clear cmos, το led έσβησε και τίποτα ξανά. Μόλις βρω χρόνο και πάρω το τροφοδοτικό από τον φίλο μου θα το ελένξω και αυτό.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα γράψω γιατί νομίζω ότι και το δικό μου πρόβλημα είναι θέμα της μητρικής.

Πριν 1 μήνα περίπου πήρα καινούργιο σύστημα. Η μητρική είναι η gigabyte z87-d3h.

Κάποιες φορές και όχι κάθε μέρα και άλλοτε μια φορά τη μέρα ή 2-3 φορές τυχαία ο υπολογιστής χάνει την ώρα και την ημερομηνία και γυρίζει στις 1/1/1900 1:00 για περίπου 20-30 sec. Τι μπορεί να φταίει; καμιά ιδέα; πριν λίγο έκανα bios update μήπως και στρώσει. Θα δείξει όμως. Τι άλλο μπορεί να φταίει; είναι όντως προβληματική η μητρική;

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Πριν από λίγο έκανα clear cmos. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι άναψε ενα ενδεικτικό led της μητρικής και συγκεκριμένα το go_led. Αλλά πάλι δεν ανταποκρινόταν. Ξαναέκανα clear cmos, το led έσβησε και τίποτα ξανά. Μόλις βρω χρόνο και πάρω το τροφοδοτικό από τον φίλο μου θα το ελένξω και αυτό.

Καλύτερα να κανεις ολες τις δοκιμές με το τροφοδοτικό εκτος κουτιού και λυμένα ολα στο πάτωμα

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα γράψω γιατί νομίζω ότι και το δικό μου πρόβλημα είναι θέμα της μητρικής.

Πριν 1 μήνα περίπου πήρα καινούργιο σύστημα. Η μητρική είναι η gigabyte z87-d3h.

Κάποιες φορές και όχι κάθε μέρα και άλλοτε μια φορά τη μέρα ή 2-3 φορές τυχαία ο υπολογιστής χάνει την ώρα και την ημερομηνία και γυρίζει στις 1/1/1900 1:00 για περίπου 20-30 sec. Τι μπορεί να φταίει; καμιά ιδέα; πριν λίγο έκανα bios update μήπως και στρώσει. Θα δείξει όμως. Τι άλλο μπορεί να φταίει; είναι όντως προβληματική η μητρική;

Κανείς;

Δημοσ.

Κανείς;

Δοκίμασε να αλλάξεις την μπαταρία της μητρικής, περίπου ένα ευρώ έχει (και λιγότερα).

...για περίπου 20-30 sec.

δηλαδή μετά από 20-30δευτ επανέρχεται η σωστή ημ/νία και ώρα?

Δημοσ.

Ναι χάνετε η ημερομηνία για 20-30 sec και μετά ξαναεπανερχεται μονη της. Η μπαταρία δε θα ήταν πρόβλημα αν έχανε την ημερομηνία όσο ήταν κλειστός; γιατί τώρα την χάνει όταν είναι ανοιχτός. Η δεν παίζει ρόλο αυτο;

• Like 1
Δημοσ.

Βγαλε οτι εφαρμογες τις gigabyte εχεις εγατεστημενες Αυτεσ ευθυνωντε για την αλλαγη της ωρας

Δημοσ.

Καλησπέρα! Κατάφερα να συνδέσω το τροφοδοτικό του φίλου και όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν το πρόβλημα! Βέβαια επειδή οι υποδοχές για sata του συγκεκριμένου τροφοδοτικού έχουν θέμα μπορώ να συνδέσω ή την h100i ή τον ssd και για αυτό το λόγο έφτασα μόνο μέχρι το bios. Έχετε να προτείνετε κάποιο τροφοδοτικό;Σκέφτομαι το rm650 ή 750 της corsair αλλά περιμένω να ακούσω και τις δικές σας προτάσεις όπως και αν επίσης πιστεύετε ότι αυτό μόνο ήταν το πρόβλημα ή αν πρέπει να τσεκάρω και τίποτα άλλο; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αφου με το αλλο τροφοδοτικό άναψε κανονικα μαλλον αυτο ηταν το πρόβλημα οποτε ρίξε μια ματιά σε αυτο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17&sub=165&pmanuf=undefined&sort=3&step=2.

Το τροφοδοτικό σου που φαίνεται να ειναι το πρόβλημα ποιο ειναι ακριβώς ; (μοντέλο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...