Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση-λεπτομέρεια, το fifa 15 του πακέτου δεν μπορεί να πουληθεί αν έχει εγκατασταθεί σωστά? (προφανώς δεν εννοώ να είναι ταυτόχρονα εγκατεστημένο σε 2 μηχανήματα!)

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρακι ever! Και ειναι μονο το demo! Παντα για slow/manual ρεαλισμο μιλαμε γιατι τα υπολοιπα ειναι για χαβαλε...

• Like 3
Δημοσ.

Μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρακι ever! Και ειναι μονο το demo! Παντα για slow/manual ρεαλισμο μιλαμε γιατι τα υπολοιπα ειναι για χαβαλε...

Εμείς μάλλον και φέτος για χαβαλέ θα παίξουμε (assisted) :P

Να δούμε σε ποιο fifa θα δοκιμάσω το slow-manual!

Δημοσ.

Δηλαδή ο ρυθμός στο slow σου άρεσε;

Μόνο εμένα μου φαίνεται γρήγορο;

Δημοσ.

Δηλαδή ο ρυθμός στο slow σου άρεσε;

Μόνο εμένα μου φαίνεται γρήγορο;

Slow και ριγμενα sliders σε pass speed. shot speed, player speed, ριξιμο τερματοφυλακων στο 20 περιπου...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έπαθα πολιτισμικό σοκ,απο το pc (fifa14) που δεν είχε καν το ignite engine, πήγα στο xbox one.

Τρομερή αλλαγή, επομένως δεν θα είμαι αντικειμενικός.

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω το 15 είναι πολύ ανώτερο από το 14, και λένε οτι  για το FIFA πρώτη φορά γίνονται τόσες σε βάθος αλλαγες

Δημοσ.

Απο μενα παντως εφυγε η παραγγελια

Πηρα το πακετο που ποσταρε ο φιλος στη προηγουμενη σελιδα με τα prerelease bonus

Δημοσ.

Απο μενα παντως εφυγε η παραγγελια

Πηρα το πακετο που ποσταρε ο φιλος στη προηγουμενη σελιδα με τα prerelease bonus

Ρε παιδια ποσο ειναι η παραγγελια; 56,80; Γιατι λέει κάτι για 10,62 φορο απο κάτω; Ειναι εξτρα στην τιμή;

Δημοσ.

Στο παραστατικο στο τελος δεν εβγαλε καποιο φορο

Αντικαταβολη και παραλαβη απο καταστημα εβαλα

Παραγγελια απο το gameexplorers στη Πανορμου το ιδιο πακετο ακριβως-μεσω skroutz.gr το βρηκα (και οχι απο το καταστημα που ποσταρε ο φιλος λογω του οτι με βολευει η τοποθεσια)

Το εχουν 5-6 μαγαζια (70 ευρω στο PSN) επελεξε το preorder bonus

http://www.skroutz.gr/s/5011812/FIFA-15-PS4.html

Επισης υπαρχει και αυτο εδω η ultimate team edition (80 ευρω στο PSN)

http://www.skroutz.gr/s/5011829/FIFA-15-Ultimate-Team-Edition-PS4.html

Δημοσ.

Βάλτε νυχτα-χειμωνα-βροχη......μόλις σκοραρα το πρωτο μου γκολ και σηκώθηκε η κάμερα τρεμαμενη με τον κοσμο τρελανενο και τον Στέρλινγκ να πηγαινει στο κόρνερ να πανηγυρίσει η όλη αίσθηση ηταν σαν το γκολ στο 3-1 του Τζέραρντ με ολυμπιακο......τρελα η παιχνιδαρα!!!!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...