Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοουσα οτι μεχρι τις μεταγραφες Ιανουαριου εμφανιζουν με τις οποιες αναβαθμισεις, οι καλοκαιρινες μεταγραφες εμφανιζονται παντα στο παιχνιδι της επομενης σαιζον..

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση για οποιον ξερει. Πηρα το fifa 15 gia to ps4, μολις συνδεθηκε ειδα οτι συχρωνιστηκε με τους σερβερς της ΕΑ και κατεβασε καποια updates κλπ... Αλλα βαζω για δοκιμη ενα φιλικο με τον Ολυμπιακο και βλεπω οτι ακομα μου εχει τους παλιους παιχτες μεσα ( Μιτρογλου , Αφελαι κλπ κλπ) που πλεον εχουν φυγει και εχουν ερθει αλλοι.

Δεν θα επρεπε να ανανεωνοντε τα ροστερς των ομαδων αυτοματα? η αυτο γινεται μονο στα online παιχνιδια?

Πέρυσι τα είχαν ανανεώσει φέτος δύσκολο. Γιατί βλέπω αλλιώς δεν θα το πάρει κανείς το παιχνίδι. Μπορείς να φτιαξεις τις μεταγραφές και μόνος σου βέβαια.

Δημοσ.

Μονο στο UT, εκει υπαρχουν οι μεταγραφες...μπορεις να φτιαξεις πχ την Αρσεναλ οπως ειναι τωρα με Τσεχ. Τον Τσεχ της Αρσεναλ ομως γιατι υπαρχει και εκεινος της Τσελσι στις καρτες. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιά ομάδα να πάρω στο Fifa 15

Για career ως manager.
Όποια ομάδα και να πάρω παίζω πάντα με βάση την πραγματικότητα.
πχ αν έχω την ρεαλ δεν θα κινηθώ να πάρω τον μέσσι και ας έχω τα χρήματα.

Μέχρι στιγμής έχω κάνει καριέρα με μεγάλες ομάδες κάνοντας ακριβές μεταγραφές,με μεσαίες ψάχνωντας ταλέντα,με μικρές βάζωντας scouters να βρίσκουν παίχτες, συνήθως μέχρι να βαρεθώ την κάθε ομάδα, παίζω απο 4-8 χρονιές.

Δεν ξέρω πια άλλη ομάδα να πάρω και με τι στυλ να παίξω για να ξανα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι.

Τι έχετε να προτείνετε?

Αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι μια ομάδα σε στυλ ντόρτμουντ και ατλέτικο με απώτερο στόχο να πάει τελικό cha.league σε 2-3 χρόνια αλλά όχι μια απο αυτές.
Να φτιάξω μια ατλέτικο εγώ ρε παιδί μου ως άλλος simeone :-D
αλλά ποιά ομάδα?

Δημοσ.

Για career ως manager.

Όποια ομάδα και να πάρω παίζω πάντα με βάση την πραγματικότητα.

πχ αν έχω την ρεαλ δεν θα κινηθώ να πάρω τον μέσσι και ας έχω τα χρήματα.

Μέχρι στιγμής έχω κάνει καριέρα με μεγάλες ομάδες κάνοντας ακριβές μεταγραφές,με μεσαίες ψάχνωντας ταλέντα,με μικρές βάζωντας scouters να βρίσκουν παίχτες, συνήθως μέχρι να βαρεθώ την κάθε ομάδα, παίζω απο 4-8 χρονιές.

Δεν ξέρω πια άλλη ομάδα να πάρω και με τι στυλ να παίξω για να ξανα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι.

Τι έχετε να προτείνετε?

Αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι μια ομάδα σε στυλ ντόρτμουντ και ατλέτικο με απώτερο στόχο να πάει τελικό cha.league σε 2-3 χρόνια αλλά όχι μια απο αυτές.

Να φτιάξω μια ατλέτικο εγώ ρε παιδί μου ως άλλος simeone :-D

αλλά ποιά ομάδα?

καλυτερα να παρεις μια ομαδα απο την 3 κατηγορια της Αγγλιας και να ανεβεις σιγα σιγα για να εχει ενδιαφερον ετσι εκανα και εγω και πηρα μεχρι και το cl

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξεκίνησα να παίζω Online fifa 15 όταν λαγκάρει - κολλάει, φταίει απαραίτητα η δική μου σύνδεση ή μπορεί να κολλάει λόγο του αντιπάλου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...