s2117 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και σάπιο το σήμα της ελλάδας, αντί να έχουμε τη σημαία μας έχουμε με τεραστια γράμματα ΕΠΟ. Τη χαιρόμαστε και τη διαφημίζουμε και έξω γιατί είμαστε υπερήφανοι για τη φανταστική ΕΠΟ μας 1
Aims Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εχοντας το φιφα15 απο day one κ λιωνοντας το,εχω να πω πως το φιφα14 ηταν κλασεις ανωτερο σε θεμα διαιτησιας κ τερματοφυλακων.. Κριμα που η ΕΑ χαλασε το παιχνιδι με τις φετινες της παρεμβασεις.. καλυτερα να εβγαζαν ενα καλο patch για το φιφα14,παρα το οτι κυκλοφορησαν νεο παιχνιδι που ειναι κατωτερο του περσινου 1
etf13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εχοντας το φιφα15 απο day one κ λιωνοντας το,εχω να πω πως το φιφα14 ηταν κλασεις ανωτερο σε θεμα διαιτησιας κ τερματοφυλακων.. Κριμα που η ΕΑ χαλασε το παιχνιδι με τις φετινες της παρεμβασεις.. καλυτερα να εβγαζαν ενα καλο patch για το φιφα14,παρα το οτι κυκλοφορησαν νεο παιχνιδι που ειναι κατωτερο του περσινου Ειδικότερα με τα πέναλτι που δίνονται γελάνε τα τσιμέντα.Επίσης η άμυντικοι πραγματικά τραγικοί.Περνάνε δίπλα τους οι επιθετικοί και τους κοιτάνε.Θα μπορούσαν με ένα Patch να το στρώσουν λίγο το θέμα,αλλά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΕΑ βγάζει ένα patvh της πλάκας γύρω στο Νοέμβρη για να διορθώσει τα πολύ χοντρά bug και μετά μην τον είδατε τον Παναή.Δεν απαντούνόύτε σε επίσημα φόρουν και γενικά πουθενά.Τους νοιάζει μόνο να βγάζουν πακετάκια στο Ultimate team και να χαλάει ο κόσμος φράγκα για να τα ανοίγει.Και αυτό το κάνουν γιατί ξέρουν πως ο κόσμος θα το αγοράσει το φιφα ο κόσμος να χαλάσει.Η κόναμι σοβαρο ποδοσφαιράκι έχει χρόνια να βγάλει (το φετινο PES είναι καλούτσικο) άρα δεν τη νοιάζει την ΕΑ μια αν οι τερματοφύλακες τα τρώνε όρθιοι ή βγάζουν εξ επαφής σουτ σαν φαντομάδες ή αν οι αμυντικοί κοιτάνε οποσβολομένοι τους επιθετικούς να κάνουν ζιγκ ζαγκ.Παραμένει πολύ καλό παιχνίδι αλλά έχουν παραμελήσει πάρα πολλά πράγματα.Ας πούμε επειδή το έχω γυρίσει κανά τρίμηνο στο pro clubs, παραμενει το ίδιο εδώ και 3 χρόνια.Ένα παράδειγμα.Φτιάχνεις ένα παικτη στο Site του game face της ΕΑ αλλά τη φάτσα που φτιάχνεις δεν μπορούν να τη δουν άλλοι εκτός από εσένα.Well done EA. 4
s2117 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείτε να συνδεθείτε να παίξετε σήμερα η έχει Γενικό πρόβλημα? Εγώ δε μπορώ
delpetro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 καλησπερα επαιζα φιφα στο χβοχ ονε μου κανονικα κ πλεων δεν μπορο να παιξω ονλινε οταν ειμαι στο φυτ και κανω σερτσ γκαιμε μου πετα Τhe connection to your opponent has been lost και οταν παιζω sesasons με βγαζει για το NAT δεν μπαινει με τπτ σε γαμε ονλινε ποτε. μπικα στο ρουτερ μου κ εβαλα τα πορτσς αλλα τπτ.
Hulk7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 καλησπερα επαιζα φιφα στο χβοχ ονε μου κανονικα κ πλεων δεν μπορο να παιξω ονλινε οταν ειμαι στο φυτ και κανω σερτσ γκαιμε μου πετα Τhe connection to your opponent has been lost και οταν παιζω sesasons με βγαζει για το NAT δεν μπαινει με τπτ σε γαμε ονλινε ποτε. μπικα στο ρουτερ μου κ εβαλα τα πορτσς αλλα τπτ. Παρόμοιο κάποιες φορές εμφανίζει και το PS4 πάντως
s2117 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Απορία: Είμαι στην 1η κατηγορία στο online seasons. Θέλω να ξεκινήσω άλλο seasons και να παίζω όποτε έρχεται ένας φίλος (play as guest), για να παίζουμε 2άδα. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? Σημειωτέον ότι στην κονσόλα μου έχω psplus μόνο σε ένα προφίλ, αλλά το φιφα σε όλα.
nzeppos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το FIFA 15 είναι το νέο μέλος στην υπηρεσία EA Access του Xbox One Η Electronic Arts συνεχίζει να εμπλουτίζει τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που παρέχει μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας EA Access αποκλειστικά στους κατόχους Xbox One, με το FIFA 15 να είναι από σήμερα το τελευταίο παιχνίδι που προστίθεται στη συλλογή.Το FIFA 15 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου που συναντάμε όχι μόνο στο Xbox One αλλά και σε άλλες κονσόλες, με την Electronic Arts να παρέχει την πλήρη έκδοση του σε όσους διαθέτουν ετήσια συνδρομή στο EA Access ή μηνιαία. Ανάμεσα στα άλλα παιχνίδια που μπορεί να βρει ένας συνδρομητής της υπηρεσίας είναι το NBA Live 15, NHL 15, Battlefield 4, Peggle 2, Need For Speed Rivals κ.α. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής έχει οριστεί στα $29.99 και στα $4.99 αν ο χρήστης επιλέξει τη μηνιαία συνδρομή. Στα προνόμια των μελών του EA Access περιλαμβάνεται έκπτωση 10% σε όσους προχωρήσουν σε ψηφιακή αγορά παιχνιδιών της εταιρείας για το Xbox One, όπως επίσης και πρώιμη πρόσβαση σε δοκιμαστικές εκδόσεις μελλοντικών παιχνιδιών.
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το 16 λογικά θα είναι το πρώτο που δεν θα αγοράσω από εποχής Fifa08. Πρόπερσι έπαιξα ελάχιστα, πέρσι σχεδόν καθόλου, φέτος ζήτημα να ασχολήθηκα 2-3 βδομάδες σε career single player (για online ούτε συζήτηση, ένεκα manual controls και 5στερων ομάδων), οπότε δεν βλέπω γιατί κάθε χρόνο θα πρέπει να τα σκάω χωρίς αντίκρυσμα. Αφού στο παιχνίδι δεν έχει βελτιωθεί τίποτα. Αν το ΑΙ έχει προαποφασίσει ότι η τάδε ομάδα θα πρέπει να νικήσει, τότε θα νικήσει. Ο ektelion το περιέγραψε καλύτερα εδώ. Υπάρχουν όμως αρκετοί που ακόμα δεν έχουν παίξει το 15, είτε λόγω κόστους, είτε λόγω Pro. Οπότε η κίνηση της ΕΑ θα τραβήξει κάμποσο κόσμο ακόμα στην υπηρεσία. 1
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Είναι καλή κίνηση. Πίστευα ότι θα το δώσει πιο μετά και το δίνει αρκετά νωρίτερα από την κυκλοφορία του επόμενου. Προσωπικά το παιχνίδι μου είναι αδιάφορο.
ababapanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Παιδια μια ερωτηση για οποιον ξερει. Πηρα το fifa 15 gia to ps4, μολις συνδεθηκε ειδα οτι συχρωνιστηκε με τους σερβερς της ΕΑ και κατεβασε καποια updates κλπ... Αλλα βαζω για δοκιμη ενα φιλικο με τον Ολυμπιακο και βλεπω οτι ακομα μου εχει τους παλιους παιχτες μεσα ( Μιτρογλου , Αφελαι κλπ κλπ) που πλεον εχουν φυγει και εχουν ερθει αλλοι. Δεν θα επρεπε να ανανεωνοντε τα ροστερς των ομαδων αυτοματα? η αυτο γινεται μονο στα online παιχνιδια?
kostiger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αυτο θα γινει στο νεο παιχνιδι που κυκλοφορει σε ενα μηνα...
ababapanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 οτι το νεο παιχνιδι θα εχει τους νεους παιχτες το γνωριζω , εγω ρωταω αν μεσω ιντερνετ μπορει να γινει ανανεωση των ροστερ, απο οτι καταλαβα δεν συμβαινει κατι τετοιο σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα