Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα

Στο ps4 το φιφα15 έχω παρατηρήσει ότι η φωτεινότητα της οθόνης αυξάνεται όταν η φάση είναι στημένη π.χ σέντρα, κόρνερ, σουτ απο τερματοφύλακα και όταν συνεχίζει η ροή του αγώνα πέφτει η φωτεινότητα κατακόρύφα.. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό, φυσικά το παιχνίδι δεν γίνεται Unplayable άλλα ίσα ίσα να μου βαράει στα νεύρα... Υπάρχει περίπτωση να φταίει η Tv μου? Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν μου το κάνει αυτό...

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας σε ολα τα μελοι, θα ηθελα τν βοήθεια σας σε ενα προβλημα. Αγορασα το φιφα15 στ ps3 και παιζω με εναν φιλο μου online και δν μας δινει ουτε τους βαθμους ουτε τα μεταξη μας γκολ.Τον διεγρραψα κ τν ξαναεκανα add αλλα τπτ. Αν γινεται καποιος να με βοηθησει θα σας ειμαι υποχρεος.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μπω στο FUT μου από το πισί και να κάνω καμιά μεταγραφούλα?

όχι τίποτα άλλο, να περάσει η ώρα στη δουλειά πιο διασκεδαστικά :)

Δημοσ.

Πώς διάολο ρε παιδιά έχουν ορισμένοι bale, neymar κλπ??? (κανονικά τους έχουν όχι δανεικούς)

Έχουν 500κ ο ένας, πώς γίνεται να τους έχουν ?Εν τω μεταξύ τώρα έχω ξεκινήσει το online, 8η εθνική είμαι...

Δημοσ.

Πώς διάολο ρε παιδιά έχουν ορισμένοι bale, neymar κλπ??? (κανονικά τους έχουν όχι δανεικούς)

Έχουν 500κ ο ένας, πώς γίνεται να τους έχουν ?Εν τω μεταξύ τώρα έχω ξεκινήσει το online, 8η εθνική είμαι...

Κάτσε ακόμη δεν έχεις δει τίποτα.

Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που αγοράζει με 5-10 ευρώ 1000000 coins απο διάφορα sites.

Είναι τεράστια μπίζνα το Ultimate team.

Και όσο αφηνει η ΕΑ (την οποία δεν χαλάει η κατάσταση αυτη - το χρήμα να πηγαινοέρχεται) να συμβαίνει αυτό τόσο πιο σιχαμένο γίνεται.

Επίσης να ξέρεις ότι όταν βλέπεις παικταράδες πανάκριβους συνήθως ο παίκτης είναι μυρωδιάς απο φιφα.Οι ψαγμένοι συνήθως παίζουν με παικτες που δεν τους πιάνει το μάτι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ή θα έχουν πληρώσει ή θα έχουν λιώσει.

Δημοσ.

Κάτσε ακόμη δεν έχεις δει τίποτα.

Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που αγοράζει με 5-10 ευρώ 1000000 coins απο διάφορα sites.

Είναι τεράστια μπίζνα το Ultimate team.

Και όσο αφηνει η ΕΑ (την οποία δεν χαλάει η κατάσταση αυτη - το χρήμα να πηγαινοέρχεται) να συμβαίνει αυτό τόσο πιο σιχαμένο γίνεται.

Επίσης να ξέρεις ότι όταν βλέπεις παικταράδες πανάκριβους συνήθως ο παίκτης είναι μυρωδιάς απο φιφα.Οι ψαγμένοι συνήθως παίζουν με παικτες που δεν τους πιάνει το μάτι σου.

Από ότι είδα άρχισαν να πέφτουν κάποια ban σε αυτούς που αγοράζουν, αλλά αραιά...

Πάντως έτσι που έχουν αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού με την άμυνα, είναι αρκετά δύσκολο να το συνηθίσεις (πρώτη φορά παίζω ονλάην οπότε πάντα έλιωνα με legacy) και παίζεις με ψιλοάμπαλους και πάνε ευθεία και σε περνάνε αν έχουν καλούς παίχτες και τρως γκολ χωρίς λόγο έτσι απορροφητήρες που είναι οι τερματοφύσκουλες

Δημοσ.

Από ότι είδα άρχισαν να πέφτουν κάποια ban σε αυτούς που αγοράζουν, αλλά αραιά...

Πάντως έτσι που έχουν αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού με την άμυνα, είναι αρκετά δύσκολο να το συνηθίσεις (πρώτη φορά παίζω ονλάην οπότε πάντα έλιωνα με legacy) και παίζεις με ψιλοάμπαλους και πάνε ευθεία και σε περνάνε αν έχουν καλούς παίχτες και τρως γκολ χωρίς λόγο έτσι απορροφητήρες που είναι οι τερματοφύσκουλες

Καλά φέτος μην περιμένεις να κόβει η άμυνα μόνη της είναι για γέλια και υποψιάζομαι επίτηδες και να παίζει ο κάθε πικραμένος άμπαλος.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να επιλέγω αμυντικό κυρίως center back και να παίρνω βαθος και ο θεός βοηθός.

Δημοσ.

Κάπως έτσι γίνεται η δουλειά, αλλά βασίζεται πολύ στην τύχη, σε πουλάει η μπάλα...Ίσως με τον καιρό να μάθουμε λίγο καλύτερα τo tactical defending, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλο λάθος η αλλαγή σε αυτό.

Οι περισσότεροι από εμάς παίζουμε για να το διασκεδάσουμε και έχουμε μάθει να το παίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο (που κάθε χρόνο τον προσαρμόζουμε, πχ σε καποια φιφα εμπαιναν πολυ ευκολα τα φαλτσαριστα, σε αλλα οι λομπες κλπ), αλλα στην άμυνα σου αλλάζει εντελώς τον τρόπο παιχνιδιού. Εγώ πχ έπαιζα πάντα επιθετική άμυνα και κλέβοντας τη μπάλα έβγαζα επιθέσεις...Τώρα αυτό εδ μπορείς να το κάνεις...

Δημοσ.

Κάπως έτσι γίνεται η δουλειά, αλλά βασίζεται πολύ στην τύχη, σε πουλάει η μπάλα...Ίσως με τον καιρό να μάθουμε λίγο καλύτερα τo tactical defending, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλο λάθος η αλλαγή σε αυτό.

Οι περισσότεροι από εμάς παίζουμε για να το διασκεδάσουμε και έχουμε μάθει να το παίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο (που κάθε χρόνο τον προσαρμόζουμε, πχ σε καποια φιφα εμπαιναν πολυ ευκολα τα φαλτσαριστα, σε αλλα οι λομπες κλπ), αλλα στην άμυνα σου αλλάζει εντελώς τον τρόπο παιχνιδιού. Εγώ πχ έπαιζα πάντα επιθετική άμυνα και κλέβοντας τη μπάλα έβγαζα επιθέσεις...Τώρα αυτό εδ μπορείς να το κάνεις...

Το κλέψιμο μπάλας εξαρτάται απο το σύστημα τον παίκτη και άλλα πολλά.Εχεις δίκιο πάντως στο πως να κλέψεις τη μπαλα αν τα botακια τα θαλασσώνουν?

• Like 1
Δημοσ.

Το κλέψιμο μπάλας εξαρτάται απο το σύστημα τον παίκτη και άλλα πολλά.Εχεις δίκιο πάντως στο πως να κλέψεις τη μπαλα αν τα botακια τα θαλασσώνουν?

Σου αχρηστεύει και σε μεγάλο βαθμό το κουμπάκι που φέρνει βοήθεια δεύτερο παίχτη (το οποίο ήταν και το βασικό μου όπλο άμυνας προσωπικά :P )

Δημοσ.

Μη κάνετε theory crafting για το φιφα τζάμπα κόπος,το game στο online ειναι τζόκερ...αν σου κληρώσει γκολ θα μπει...αν όχι που να χτυπάς το κωλαρακι σου δε μπαίνει και να κατα λάθος μπει το γκειμ θα κανει τα πάντα για να γυρίσει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...