Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον δεν το εξήγησα πολύ καλά. Ας ξαναπροσπαθήσω.

Στο 2vs2 Co-op Seasons ο καθένας είναι στο σπίτι του και έχει το δικό του PS4. Αλλά δεν μπορείς να παίξεις εναντίον των φίλων σου, αφού οι 2 αντίπαλοι που θα σου βγάλει θα είναι τυχαίοι. Παλιότερα υπήρχε η δυνατότητα να παίξεις 2vs2 unranked (αν θυμάμαι καλά το mode λεγόταν Online Team Play), αλλά έχει αφαιρεθεί ήδη από το Fifa 14. Δεν υπάρχουν καν 2vs2 lobbies πλέον.

Το 2vs1 (ή 2vs2) με guest σημαίνει ότι εσύ και ο φίλος σου θα παίζετε στο ίδιο PS4, αλλά και πάλι εναντίον τυχαίων αντιπάλων (αφού το μοναδικό mode που το υποστηρίζει αυτό είναι το "κανονικό" Seasons).

Τελικά ο μοναδικός τρόπος να παίξετε μεταξύ σας οι τέσσερις φίλοι είναι μόνο τοπικά, άρα όχι online.

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατάλαβα, ευχαριστώ...!

Τοπικά, μπας και βρήκατε κανά τρόπο να αλλάζετε τον κέρσορα στον τρίτο παίχτη που είναι πράσινος και βγαίνουν τα μάτια σε όποιον τον έχει αφού καμουφλάρεται με το γρασίδι?

Τι τραγικοί που είναι εν τω μεταξύ? Γιατί δηλαδή να αφαιρέσουν ένα feature που γούσταρε τόσος κόσμος να παίζει?

Δημοσ.

Κατάλαβα, ευχαριστώ...!

Τοπικά, μπας και βρήκατε κανά τρόπο να αλλάζετε τον κέρσορα στον τρίτο παίχτη που είναι πράσινος και βγαίνουν τα μάτια σε όποιον τον έχει αφού καμουφλάρεται με το γρασίδι?

Τι τραγικοί που είναι εν τω μεταξύ? Γιατί δηλαδή να αφαιρέσουν ένα feature που γούσταρε τόσος κόσμος να παίζει?

φτιάξε τα φίλτρα στην tv, ώστε να χρώματα να είναι πιο απαλά και το γρασίδι όχι έντονο πράσινο...

Δημοσ.

Στο ps3 (νομίζω) και στο ps2 (σίγουρα) επειδή μπορούσαν να μπουν πάνω από 4 παίχτες, αυτό δεν ήταν πρόβλημα γιατί συνδεόσουν ως παίχτης 6 πχ που είναι ροζ και έβλεπες μια χαρά...

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω όταν ξαναμαζευτούμε παίδες και θα ενημερώσω πώς φαίνεται.... Αν έχεις τιμές στα φίλτρα που χρησιμοποιείς πες να βάλω τις ίδιες :)

Δημοσ.

Εξαρτάται την tv :) το καλύτερο είναι να το δείς με το μάτι. βάλε ενα match και ξεκίνα παίζε και φτιάχτα όπως σου αρέσει, προσωπικά έχω φτιάξει τα φίλτρα να έχουν απαλά χρώματα, έτσι και αλλιώς το game φαίνεται πιο αληθοφανές έτσι παρά με έντονα φίλτρα που έχει η tv απο μόνη της, αν βάζεις game mode δοκίμασε να το βγάλεις.

Δημοσ.

Επειδή είδα ότι σας άρεσε το πρώτο μέρος, δείτε και το 2ο που ανέβηκε πριν από λίγο! :)

Το πρώτο part εδώ:

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για Pro Clubs, κυρίως ηλικίας από 20+ ας επικοινωνήσει μαζί μας. Η ομάδα μας KAMENOI FC είναι Div 1 (ΧΒΟΧ ΟΝΕ) και μάλιστα έχουμε πάρει και 3 φορές τον τίτλο. Για σοβαρό gaming πάντα και κυρίως απογευματάκια από 18.30 και μετά. Όποιος ενδιαφέρεται avpap gr το username μου στο LIVE.

Δημοσ.

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για Pro Clubs, κυρίως ηλικίας από 20+ ας επικοινωνήσει μαζί μας. Η ομάδα μας KAMENOI FC είναι Div 1 (ΧΒΟΧ ΟΝΕ) και μάλιστα έχουμε πάρει και 3 φορές τον τίτλο. Για σοβαρό gaming πάντα και κυρίως απογευματάκια από 18.30 και μετά. Όποιος ενδιαφέρεται avpap gr το username μου στο LIVE.

Εγώ παίζω κυρίως CAM ή ST.Έχω παίκτη περίπου 85 rating.Είμαι γυρολόγος.Τώρα είμαι με μια ομάδα div5.Εσείς τι θέση ψαχνετε?

Ilias etf το δικό μου gamertag.

Δημοσ.

Εγώ παίζω κυρίως CAM ή ST.Έχω παίκτη περίπου 85 rating.Είμαι γυρολόγος.Τώρα είμαι με μια ομάδα div5.Εσείς τι θέση ψαχνετε?

Ilias etf το δικό μου gamertag.

Έχεις pm

Δημοσ.

αυτο το αστειο με το handicap και το momentum στα seasons εχει καταστρεψει το παιχνιδι βαζουμε να παιξουμε ενα ματς και σπανε τα νευρα μας δεν απο division 2 να καταληγεις στην 6 και να μπορεις να σταυρωσεις νικη η  οι παικτες μου θα σερονται η αντιπαλος θα βαζει απιθανα γκολ

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...