Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάψιμο στο Xbox One! 

Όλα τα γκολ, εκτός από το τελευταίο του Berg, είναι μετά το update με τους τερματοφύλακες.

Μαλάκα δεν υπάρχει! Και οι σχολιασμοί... κλάμα!

• Like 1
  • Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να είστε καλά! :)

Ελπίζουμε σε ένα μεγάλο update που θα μπορέσει να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα, αν και το βλέπω πολύ χλωμό...

Δημοσ.

Όντως κάτι έχει γίνει πάλι με τους τερματοφύλακες, έχουν βάλει 2-3 αυτογκόλ(!) που δεν μου είχε ξανατύχει, δηλαδή σηκώνονται ή πέφτουν να πιάσουν την μπάλα και την βάζουν αυτογκόλ! Συν ότι τρώνε πολλά όρθιοι ή η μπάλα περνάει από μέσα τους...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα παιδια εδω και δυο μερες οταν θελω να παιξω ultimate team live μου ζητα CAPTCHA
και δεν μπαινει με τιποτα ξερει κανεις τι κολπο ειναι αυτο παλι;;

Δημοσ.

Είμαι level 64 στο EAS FC του FIFA και θέλω να ξεκλειδωσω τα long socks από το catalogue αλλα ειναι στο level 101. Ε ει περάσει κάποιος αυτο το level για να μπορέσει να μου τα στείλει σαν gift; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έκανα μήνα να παίξω, είδα διαφορά και μου φαίνεται ότι με τα updates επιτέλους το game είναι αρκετά playable κοντά στα επίπεδα του περσινού. (Μιλάω πάντα για το online) Πάρο λα αυτά κάτι πρέπει να γίνει με όλα αυτά τα broken games που μας πλασάρουν και εμείς πάντα σαν beta users τους βοηθάμε να τα φτιάξουν στην πορεία...

Δημοσ.

καλημερα παιδια εδω και δυο μερες οταν θελω να παιξω ultimate team live μου ζητα CAPTCHA

Δημοσ.

σου λέει τι να πατήσεις το captch φίλε, π.χ. στο νούμερο 99 σου έχει το τετράγωνο, στο 89 το αριστερό βελάκι  και πάει λέγοντας.. αν δεν μπορείς να τα αντιστοιχήσεις, στείλε μου μήνυμα με μια φωτογραφία στο τι δείχνει, να σου γράψω τις απαντήσεις..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Όσοι έχετε δοκιμάσει να παίξετε 4 άτομα από την ίδια κονσόλα,μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα κόλπο ώστε ο τρίτος παίχτης να μην έχει πράσινο κέρσορα, αλλά κάποιο άλλο χρώμα εκτός από μπλε Κόκκινο κιτρινο?

Είναι πολύ εκνευριστικό,όποιος έχει πράσινο,δε φαίνεται καλά γιατί είναι ίδιο χρώμα με το χορτάρι..

Μόνο αν παίξεις σε χιόνι φαίνεται

Δημοσ.

Μόλις το πήρα.Υπάρχει κάποιο Gameplay slider settings(user-cpu) να κάνει πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι?Στο 50 που είναι όλα φαίνεται λίγο ψέμα.Επίσης slow η normal speed?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...