Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τραγική ερώτηση αλλά θα την κάνω για αυτό το τραγικό FIFA...έχει δώσει ποτέ foul σε τερματοφύλακα σας το παιχνίδι?

δεν έχω συναντήσει χειρότερο FIFA σε θέμα AI τερματοφύλακα και διαιτησίας

εγω εχω κερδισει πεναλτι χωρις να περασω καν  τον τερμα!!! τραγικη παντος η διαιτησεια συμφωνο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για άλλη μια χρονιά το offline έχει τραγικά επίπεδα δυσκολίας. Στο professional τους ρίχνεις τεσσάρες και στο world class όλοι οι αντίπαλοι παίκτες γίνονται ένα κράμα Μέσι και Μπεκενμπάουερ και η Έλτσε σου παίρνει 70% κατοχή και κάθε φάση την κάνει γκολ... Απλά τραγικό.

• Like 2
Δημοσ.

Για άλλη μια χρονιά το offline έχει τραγικά επίπεδα δυσκολίας. Στο professional τους ρίχνεις τεσσάρες και στο world class όλοι οι αντίπαλοι παίκτες γίνονται ένα κράμα Μέσι και Μπεκενμπάουερ και η Έλτσε σου παίρνει 70% κατοχή και κάθε φάση την κάνει γκολ... Απλά τραγικό.

αν φτιάξεις τα sliders , διορθώνεται αυτό

Δημοσ.

αν φτιάξεις τα sliders , διορθώνεται αυτό

Δεν έχω καμία όρεξη να παίζω με τα sliders. Είναι δική τους δουλειά να μην κάνουν τον Καράμπελα ίδιο με τον Ρομπέρτο Κάρλος στα ντουζένια του, όταν ανεβάζεις το επίπεδο δυσκολίας. Όπως είναι επίσης τραγικό στα χαμηλότερα επίπεδα δυσκολίας να περνάς δίπλα από αντιπάλους και να μη σου δίνουν σημασία. Λυπάμαι που δεν κράτησα screenshot, δεν γίνεται η Αλμερία και η Έλτσε να παίζουν σαν Μπαρτσελόνα, σε κανένα επίπεδο δυσκολίας. Τα στατιστικά και οι δυνατότητες των παικτών τι λόγο ύπαρξης έχουν;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω καμία όρεξη να παίζω με τα sliders. Είναι δική τους δουλειά να μην κάνουν τον Καράμπελα ίδιο με τον Ρομπέρτο Κάρλος στα ντουζένια του, όταν ανεβάζεις το επίπεδο δυσκολίας. Όπως είναι επίσης τραγικό στα χαμηλότερα επίπεδα δυσκολίας να περνάς δίπλα από αντιπάλους και να μη σου δίνουν σημασία. Λυπάμαι που δεν κράτησα screenshot, δεν γίνεται η Αλμερία και η Έλτσε να παίζουν σαν Μπαρτσελόνα, σε κανένα επίπεδο δυσκολίας. Τα στατιστικά και οι δυνατότητες των παικτών τι λόγο ύπαρξης έχουν;

φίλε μου έχεις δίκιο σε αυτά που γραφεις.Απο world class & πάνω για να μπορεί το παιχνίδι να γίνεται ανταγωνιστικό ,αυτό το έχουν προσεγγίσει κάνοντας τους παίκτες σε individual επίπεδο να παίζουν σαν να είναι όλοι με την τεχνική & το διανοητικό επίπεδο του Μαραντόνα.Οσο & αν ακούγεται ακραίο αλλά έτσι το έχουν κανει.Ειδικα στην τεχνική με την οποία κρατανε την μπάλα & το control που έχουν πάνω σε αυτην.ομως (χωρίς να είναι ωραίο) αυτό είναι κάτι που συμβαίνει & σε άλλα παιχνίδια επιτυχημένα όπως πχ NBA2k. Δεν έχουν ακόμα καταφέρει να δυσκολέψουν - καλυτερέψουν τα CPU AI σε τέτοιο βαθμό ώστε να παίζουν σαν human με αποτέλεσμα να συμβαίνει αυτό που περιγραφείς. Πάντως & εγώ δεν ασχολούμαι καν με τα sliders διότι έτσι στην ουσία αλλάζεις το παιχνίδι (ο καθένας στα δικά του μέτρα) & στην ουσία λες ότι πχ παίζεις στο world class ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ παίζεις στο world class αλλά σε ένα diff level ΔΙΚΟ σου ή ο καθένας στο δικό του.World class είναι το επίπεδο που έχει η EA με ατά DEFAULT sliders...Αν τα αλλάζεις είναι κάτι αλλο.Παντως μπορείς να σταθείς με κάποια "αξιοπρέπεια" απέναντι σε καλύτερη ομάδα στο Wclass έστω & πολύ δύσκολα ,αφού σου σπάσει τα νεύρα λίγο βέβαια...έως πολύ :-D 

• Like 2
Δημοσ.

Καλο και φετος το παιχνιδι,οχι τρομερη βελτιωση αλλα σε σταθερα ανοδικη τροχια..

Το μονο μου παραπονο πως  φετος δεν δουλευει καθολου το handball στις παραβασεις!!Ενω περσι κ προπερσι τα εδινε 10-10 τα φαουλ κ τα πεναλτι απο χερι και φετος δεν δινει ουτε ενα!!

Παρα τις διαμαρτυριες στην ΕΑ(σε ολα τα ξενογλωσσα φορουμ εχει γινει μεγαλο θεμα),αυτη δεν το διορθωσε ουτε στο δευτερο update..

Τι να πεις!

Δημοσ.

Παιδες, με γνωμονα το οτι εχω την περυσινη εκδοση του παιχνιδιου για το PS4 και οτι παιζω μονο seasons κ couch πιο σπανια κανενα διπλακι, θα μου το προτεινατε το φετινο ή να κρατησω τα χρηματα για αργοτερα ή και καθολου;

Δημοσ.

Δοκιμασες το ντεμο?

Εγω απογοητευτηκα με το ντεμο.Το βρισκω ιδιο με το 14,να μην σου πω και χειροτερο και παιζω ακομα φιφα14 για ps4,κυριως καριερα.

Αν προσεξεις και τα σχολια στα διαφορα φορουμ,οταν κυκλοφορει το παιχνιδι στην αρχη ειναι ολοι ``Ζήτω`` και η γκρινια αρχιζει απο την δευτερη-τριτη εβδομαδα.Απο μηνα το βρισκεις μεταχειρισμενο και στην μιση τιμη.Το ιδιο θα γινει και με το προ,οπου τελικα αποφασισα να μην παρω ουτε αυτο,αλλα να παιζω φιφα14 μεχρι και του χρονου.

Δεν ειναι μονο θεμα χρηματων.Ειναι και θεμα οτι δεν εχω τοσο ελευθερο χρονο πλεον και λειπαμε να παραταω τις καριερες που παιζω,για να παρω το καινουργιο φιφα που ειναι το ιδιο με το προηγουμενο.Ποιος ο λογος?

Δημοσ.

μετά τα updates έστρωσε αρκετά το game, όντως τις πρώτες μέρες και ειδικά στα online seasons υπήρχαν πολλά θέματα.

• Like 2
Δημοσ.

Κάψιμο στο Xbox One! 

Όλα τα γκολ, εκτός από το τελευταίο του Berg, είναι μετά το update με τους τερματοφύλακες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...