Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ ολη την ωρα κραζεις το παιχνιδι και εισαι div1?που να σου αρεσε κιολας?για πες μου ρε φιλε τι ειναι το scripted για να το συζητησουμε δηλαδη.ρωταω επειδη παιζω τα φιφα απο το 94 που μαλλον ηδουν αγεννητος.για πες μου να μαθω κι εγω.

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

etf13,όχι το '94 δεν ήμουν αγέννητος :D .....

Σ'ότι αφορά τι εστί scripted google is your (fuc...ing) friend :P αν και έχουν ειπωθεί πολλάκις και εδώ μέσα,κάνε λίγο search!!!!!

Αν εσύ θεωρείς το 15 ως το καλύτερο FIFA ever,δικαίωμα σου,σεβαστό.Εγώ απλά έχω διαφορετική γνωμή με την μικρή/ταπεινή μου εμπειρία....και θεωρώ καλύτερο FIFA ever το FIFA World Cup 2010 και μετά το FIFA 12!!! 

Δημοσ.

εχω παιξει 10 ματσακια μεχρι τωρα online και συμφωνω με etf.

μετα μπορει να αλλαξω γνωμη δεν ξερω

μεχρι τωρα, τελειοτητα.

psn tyrannos13 καντε αντ

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ. Όσο παίζω τόσο πιο πολύ ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Κι αν κάνει μερικά κουλά ώρες ώρες χαλάλι, στο σύνολό του προσφέρει πολύ ωραία αίσθηση!

Δημοσ.

Τωρα σοβαρα πιστευετε οτι οι εντολες που υποτιθεται οτι δινετε στους παικτες βγαινουν στο παιχνιδι και καθεστε και παρακολουθειτε αν μαρκαρουν οπως τους ειπατε,αν ανεβαινουν η κατεβαινουν συμφωνα με τις εντολες σας,αν πρεσαρουν αν θα παιζουν μακρινη μπαλια?Ειναι μουφα ολα αυτα,τα εχω δοκιμασει απειρες φορες και στα φιφα και στα προ.

Το μονο που ειναι αποτελεσματικο ειναι το position.Αν τρως ευκολα γκολ τους βαζεις πισω σε πιο κοντινη αποσταση μεταξυ τους.Αν εχεις ακραιο μπακ καμια παικτουρα ανεβαινει στα πλαγια στην επιθεση απο μονος του,οτι εντολες και να του δωσεις.Ετσι τους φτιαχνουν απο τους κατασκευαστες του παιχνιδιου.Οπως και τους επιθετικους που γυρνανε πισω και βοηθανε αμυνα.Εξαρτατε απο τους παικτες που εχεις και πως τον εχουν κατασκευασει στο παιχνιδι,πιθανον βαση τον πραγματικο τροπο παιχνιδιου του στο αληθινο ποδοσφαιρο.

Καντε κατι απλο.Εχετε μια ομαδα που πεταει ετσι?Ολο κερδιζει και τα παει καλα.Καντε save το default system της και δοκιμαστε το σε μια αλλη ομαδα που τα παει χαλια.Δεν θα δειτε καμια διαφορα.Γιατι απλα εχει να κανει με τους παικτες και τις ικανοτητες τους.

Ολα αυτα τα βελακια που υποτιθεται οτι δινετε εντολες που να κινουντε ειναι αερας κοπανιστος.Κινουντε βασει το πως τους εχει φτιαξει η EA η KONAMI.

Δημοσ.

τραγική ερώτηση αλλά θα την κάνω για αυτό το τραγικό FIFA...έχει δώσει ποτέ foul σε τερματοφύλακα σας το παιχνίδι?

δεν έχω συναντήσει χειρότερο FIFA σε θέμα AI τερματοφύλακα και διαιτησίας

• Like 1
Δημοσ.

τραγική ερώτηση αλλά θα την κάνω για αυτό το τραγικό FIFA...έχει δώσει ποτέ foul σε τερματοφύλακα σας το παιχνίδι?

Εγώ εχω δει φάουλ ναι...

Δημοσ.

Πολλές φορές.Και κόκκινη έχει δώσει σε αυτο το τραγικο παιχνίδι.

Δημοσ.

εντάξει...χτες μιλάμε έπαιζα με φίλο, 2 φορές ντριμπλάρω τον τερματοφύλακα σε κενή εστία, πέφτει πάνω μου από πίσω ξεκάθαρα (αφού σκεφτόμουν ότι τσίμπησε και κόκκινη στάνταρ) και απλά δεν έδωσε τπτ...δεν λέμε για αμφισβητούμενη φάση, λέμε για ξεκάθαρη...ο φίλος φυσικά είχε λιώσει στα γέλια ενώ εγώ ήθελα να μασήσω το δισκάκι...για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο bug γνωστό όπου αν ντριμπλάρεις τον keeper δεν του δίνει φάουλ...ΓΤΠ δηλαδή

2 φορές σε 2 διαφορετικά match...GG EA

Δημοσ.

εντάξει απλά είναι ότι να'ναι η διαιτησία

θυμίζει εποχές πρώτου ISS PRO στο PSOne που όλα τα tacklin ήταν random αν δώσει φάουλ, κάρτα (ακόμα και κόκκινη στο πουθενά)  ή τίποτα

Δημοσ.

Τωρα σοβαρα πιστευετε οτι οι εντολες που υποτιθεται οτι δινετε στους παικτες βγαινουν στο παιχνιδι και καθεστε και παρακολουθειτε αν μαρκαρουν οπως τους ειπατε,αν ανεβαινουν η κατεβαινουν συμφωνα με τις εντολες σας,αν πρεσαρουν αν θα παιζουν μακρινη μπαλια?Ειναι μουφα ολα αυτα,τα εχω δοκιμασει απειρες φορες και στα φιφα και στα προ.

Το μονο που ειναι αποτελεσματικο ειναι το position.Αν τρως ευκολα γκολ τους βαζεις πισω σε πιο κοντινη αποσταση μεταξυ τους.Αν εχεις ακραιο μπακ καμια παικτουρα ανεβαινει στα πλαγια στην επιθεση απο μονος του,οτι εντολες και να του δωσεις.Ετσι τους φτιαχνουν απο τους κατασκευαστες του παιχνιδιου.Οπως και τους επιθετικους που γυρνανε πισω και βοηθανε αμυνα.Εξαρτατε απο τους παικτες που εχεις και πως τον εχουν κατασκευασει στο παιχνιδι,πιθανον βαση τον πραγματικο τροπο παιχνιδιου του στο αληθινο ποδοσφαιρο.

Καντε κατι απλο.Εχετε μια ομαδα που πεταει ετσι?Ολο κερδιζει και τα παει καλα.Καντε save το default system της και δοκιμαστε το σε μια αλλη ομαδα που τα παει χαλια.Δεν θα δειτε καμια διαφορα.Γιατι απλα εχει να κανει με τους παικτες και τις ικανοτητες τους.

Ολα αυτα τα βελακια που υποτιθεται οτι δινετε εντολες που να κινουντε ειναι αερας κοπανιστος.Κινουντε βασει το πως τους εχει φτιαξει η EA η KONAMI.

Δημοσ.

Το παιχνιδι εχει στρωσει πολυ μετα τα 2 update η αμυνα εγινε ανθρωπινη κ μπορεις να παιξεις λιγο μπαλιτσα, στα pro clubs που μ ειχαν σπασει τα νευρα με της αεραμυνες επιτελους μπορεις να παιξεις καλες αμυνες τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...