empire_1924 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Στο ps3 πάντως εγώ "παίζω" πλέον μεταξύ division 1 και 2 αλλά το παιχνίδι καταντάει γελοίο με το πόσο scripted είναι.Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί μετά το update στα ps4,x1 πάντως στο ps3 το ίδιο χάλι είναι(και μετά το update).....απλά τραγική η φετινή άμυνα και το scripted σε όλο του το μεγαλείο!!!!Εγώ το παρατάω πλέον για πρώτη φορά μετά απο 4-5 χρόνια fifa και οι λόγοι είναι όσοι παρέθεσα σε προηγούμενα posts.Μακάρι να βγει κάποιο ("σοβαρό") update αλλά μέχρι τότε προτιμώ να δώσω μια ευκαιρία στο φετινό pes!
Bourdoulas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ξέρει κανείς γιατι στα seasons παίζω μόνιμα εκτός έδρας; Γιατί δεν έχεις ανοικτές όλες τις πόρτες που απαιτούνται στο ρούτερ σου. Για μένα η καλύτερη λύση είναι να βάλεις σε DMZ την κονσόλα σου μέσω του ρούτερ. 2
stelios1726 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παιδεια!! Ανταλλασσω 90.000 coins σε PSN (ps3-ps4) με ps3 controller η τα δινω με 14€
greekboy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Στο ps3 πάντως εγώ "παίζω" πλέον μεταξύ division 1 και 2 αλλά το παιχνίδι καταντάει γελοίο με το πόσο scripted είναι.Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί μετά το update στα ps4,x1 πάντως στο ps3 το ίδιο χάλι είναι(και μετά το update).....απλά τραγική η φετινή άμυνα και το scripted σε όλο του το μεγαλείο!!!!Εγώ το παρατάω πλέον για πρώτη φορά μετά απο 4-5 χρόνια fifa και οι λόγοι είναι όσοι παρέθεσα σε προηγούμενα posts.Μακάρι να βγει κάποιο ("σοβαρό") update αλλά μέχρι τότε προτιμώ να δώσω μια ευκαιρία στο φετινό pes! τα ιδια μπηκα να γραψω... οσοι εχετε την ελπιδα οτι ανεβαινοντας κατηγοριες θα δειτε και καλυτερο φιφα απλα δεν.... κατηγορια 3 και πανω απλα τα κανουν ολα αυτοματα και οποιος εχει τους πιο γρηγορους παικτες θα νικησει. σημερα μεσα σε 2 κολλητα παιχνιδια καταφερα να το "σιχαθω". στο πρωτο σκιζομουν να βαλω ενα γκολ και κυριολεκτικα μετα απο καθε σεντρα του αντιπαλου μου εβαζε γκολ (4-4 τελικο σκορ, ναι εφαγα 4 γκολ με την σεντρα επειδη επαιρνε τον επιθετικο και ετρεχε εναντιον ολης μου της ομαδας) στο δευτερο νικησα 7-6..... πιο scripted πεθαινεις που ειπε και ο φιλος 1
papeipa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Στο XBOX One, τι ανάλυση τρέχει 1080p ή 720p?1080p@60fps
delpetro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 τα ιδια μπηκα να γραψω... οσοι εχετε την ελπιδα οτι ανεβαινοντας κατηγοριες θα δειτε και καλυτερο φιφα απλα δεν.... κατηγορια 3 και πανω απλα τα κανουν ολα αυτοματα και οποιος εχει τους πιο γρηγορους παικτες θα νικησει. σημερα μεσα σε 2 κολλητα παιχνιδια καταφερα να το "σιχαθω". στο πρωτο σκιζομουν να βαλω ενα γκολ και κυριολεκτικα μετα απο καθε σεντρα του αντιπαλου μου εβαζε γκολ (4-4 τελικο σκορ, ναι εφαγα 4 γκολ με την σεντρα επειδη επαιρνε τον επιθετικο και ετρεχε εναντιον ολης μου της ομαδας) στο δευτερο νικησα 7-6..... πιο scripted πεθαινεις που ειπε και ο φιλος . Παρε το χαφ κ τραβατο πισω κ μαρκαρε με το ρ2 κ δεν θα τρως ευκολα γκολ απο σεντρα
sokos1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 . Παρε το χαφ κ τραβατο πισω κ μαρκαρε με το ρ2 κ δεν θα τρως ευκολα γκολ απο σεντρα Πως το κάνεις αυτό?!
empire_1924 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα με πληροφόρησε ένας φίλος ότι βγήκε και δεύτερο update για ps3/εννοείται το έκανα(αυτό περίμενα άλλωστε).......τι να πω.....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το παιχνίδι με το άπειρο χάλι που είχε....πήγαμε σχεδόν στο άλλο άκρο. "Έστρωσαν" απίστευτα την άμυνα(σχεδόν μέρα με την νύχτα/όπως ήταν),επαφές παικτών,τζαρτζαρίσματα σε μεγάλο βαθμό,έριξαν σημαντικά(όσο σχεδόν πρέπει) την ταχύτητα του παιχνιδιού,τα σουτ επίσης σημαντικό κ.λ.π.....πραγματικά τώρα το FIFA 15(τουλάχιστον μετά και το δεύτερο update στο ps3) είναι σχεδόν άψογο.....και εννοείται back to seasons bitches!!!!
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Changelog για το σημερινό update: This update addresses the following:- Adjustments and improvements to shooting and goalkeepers.- (PS4) Fix for fans experiencing stuttering during online and offline gameplay.- Added ability to call out the keeper in Pro Clubs.- Fix for instances where Player Instructions in Seasons mode were not carrying over into gameplay via Team Management.- Further improvements to Player Search in Career Mode.- Adjusted Legendary difficulty in gameplay.- Improvements to Goal Line Technology.- Fix for match length issues in FIFA Ultimate Team Single Player Seasons matches.- Updated real-world injuries and suspensions in Match Day Live.- Improvements to ‘Looking Ahead’ audio in Career.- Fixes to Player selection in Team Management in multiplayer matches.- Tuned player specific audio speech in all modes.- (XB1) Improvements to motion blur effects.- (XB1) Fix to the display of FIFA Ultimate Team Legend players in the EA SPORTS Football Club widget.
polakis21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εφτιαξαν αυτα που επρεπε στο patch! Τα μακρινα σουτ οκ που τα ετρωγαν αγαλματα οι τερματαδες, η ταχυτητα ενα κλικ κατω και αμυνα πιο σφιχτη!!! Κολαση!!! 3
Alejandro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Changelog για το σημερινό update: This update addresses the following: - Adjustments and improvements to shooting and goalkeepers. - (PS4) Fix for fans experiencing stuttering during online and offline gameplay. - Added ability to call out the keeper in Pro Clubs. - Fix for instances where Player Instructions in Seasons mode were not carrying over into gameplay via Team Management. - Further improvements to Player Search in Career Mode. - Adjusted Legendary difficulty in gameplay. - Improvements to Goal Line Technology. - Fix for match length issues in FIFA Ultimate Team Single Player Seasons matches. - Updated real-world injuries and suspensions in Match Day Live. - Improvements to ‘Looking Ahead’ audio in Career. - Fixes to Player selection in Team Management in multiplayer matches. - Tuned player specific audio speech in all modes. - (XB1) Improvements to motion blur effects. - (XB1) Fix to the display of FIFA Ultimate Team Legend players in the EA SPORTS Football Club widget. Βγήκε το update? Πριν λίγο που έβαλα ένα παιχνίδι στο Seasons δεν είχε κρατημένα τα Instructions.
empire_1924 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μετά απο αρκετά ματσάκια(με το δεύτερο update εγκατεστημένο) πάντα για seasons.....κατά την γνώμη μου η ταχύτητα πρέπει να "κατέβει" λίγο ακόμα,σ'ότι αφορά την άμυνα δεν είναι τελικά όσο σφιχτή νόμιζα αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι παίκτες μόνο εκεί που θα 'πρέπε να είναι δεν είναι(δεν τους "βρίσκεις") και επίσης είναι αρκετά δύσκολο να "κόψεις" έναν γρήγορο επιθετικό(ναι ακόμα και με R2,όπως προαναφέρθηκε) ενώ οι αμυντικοί εξακολουθούν να μην στρίβουν τόσο εύκολα όσο σε προηγούμενα fifa με αποτέλεσμα οι πολύ γρήγορες ομάδες(και κατά συνέπεια οι πολύ γρήγοροι επιθετικοί) να κάνουν πάρτυ. Και δυστυχώς το φαινόμενο scripted στο FIFA 15(και μετά το δεύτερο update) εξακολουθεί να "ζει και να βασιλεύει" (κυριολεκτικά όμως) προς μεγάλη μου απογοήτευση με αποτέλεσμα μετά απο κάποια φάση να "κουράζει". Μακάρι σε επερχόμενο update να διορθωθούν τα συγκεκριμένα γιατί έχεις την αίσθηση ότι το παιχνίδι γίνεται unplayable.
etf13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μετά απο αρκετά ματσάκια(με το δεύτερο update εγκατεστημένο) πάντα για seasons.....κατά την γνώμη μου η ταχύτητα πρέπει να "κατέβει" λίγο ακόμα,σ'ότι αφορά την άμυνα δεν είναι τελικά όσο σφιχτή νόμιζα αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι παίκτες μόνο εκεί που θα 'πρέπε να είναι δεν είναι(δεν τους "βρίσκεις") και επίσης είναι αρκετά δύσκολο να "κόψεις" έναν γρήγορο επιθετικό(ναι ακόμα και με R2,όπως προαναφέρθηκε) ενώ οι αμυντικοί εξακολουθούν να μην στρίβουν τόσο εύκολα όσο σε προηγούμενα fifa με αποτέλεσμα οι πολύ γρήγορες ομάδες(και κατά συνέπεια οι πολύ γρήγοροι επιθετικοί) να κάνουν πάρτυ. Και δυστυχώς το φαινόμενο scripted στο FIFA 15(και μετά το δεύτερο update) εξακολουθεί να "ζει και να βασιλεύει" (κυριολεκτικά όμως) προς μεγάλη μου απογοήτευση με αποτέλεσμα μετά απο κάποια φάση να "κουράζει". Μακάρι σε επερχόμενο update να διορθωθούν τα συγκεκριμένα γιατί έχεις την αίσθηση ότι το παιχνίδι γίνεται unplayable. Φίλε αφού δεν σου αρέσει γιατί παίζεις?Πρέπει να παίξεις άμυνα για να μη φας γκολ είναι τόσο απλό. Ξέρεις πολλούς αμυντικούς που στρίβουν με χίλια στην πραγματική ζωή?Ξέρεις πολλές ομάδες να μπορούν να σταματήσουν ξέρω γω το Ronaldo η τον Bale?Πρέπει να τους παίξεις έξυπνα.Όπως είπα και τις προάλλες το παιχνιδάκι δεν είναι Kick off σέντρα πρασινο πράσινο μπλε κλωτσια γκολ. Θέλει τακτική.Χίλιες φορές το έχω πει.Αν πας με το hummels να σταματήσεις το ronaldo θα γελάσει κάθε πικραμένος.Τι να σου λέω τώρα.....Πάντα παίζουμε αυτούς τους παίκτες απο απόσταση δεν πλησιάζουμε και απο πίσω δεύτερος αμυντικός αν γίνεται. Scripted τι σημαίνει γιατί αν και είμαι προγραμματιστής δεν το έχω ξανακούσει?Ειλικρινά ρωτάω.... Χθες είχε πλάκα στα seasons με κάποιον παλικαρά που είχε real και προσπαθούσε με Rοnaldo και Bale να περάσει όλη την ομάδα.Και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε μια φορά. Τελικό σκορ Napoli - Real 7-1 αντί για 14-1 Το παιχνίδι είναι το κορυφάιο μακράν όλων των εποχών και αν ασχοληθεί κάποιος και με custom tactics εκεί είναι που γίνεται μαγεία εντελώς. Την άμυνα τη σφίγγεις εσύ όσο θέλεις και μαρκάρει όπου εσύ θέλεις και κάθε παίκτης έχει άλλα χαρακτηριστικά με τον άλλον.ΆΛλη άμυνα παίζει ο Koulibaly άλλη ο Silva.Δεν μπορεί να έχεις απάιτηση να είναι σφιχτή η άμυνα μετά από patch ρε αδελφέ για όνομα του θεού.Να σου σφίξει δηλαδή η ΕΑ την άμυνα σου με patch.Μάθε ρε φίλε τι μπορείς να κάνεις με το παιχνιδάκι.Αλλά ξέχασα είναι scripted....Άκου scripted. λολ 2
delpetro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Φίλε αφού δεν σου αρέσει γιατί παίζεις?Πρέπει να παίξεις άμυνα για να μη φας γκολ είναι τόσο απλό. Ξέρεις πολλούς αμυντικούς που στρίβουν με χίλια στην πραγματική ζωή?Ξέρεις πολλές ομάδες να μπορούν να σταματήσουν ξέρω γω το Ronaldo η τον Bale?Πρέπει να τους παίξεις έξυπνα.Όπως είπα και τις προάλλες το παιχνιδάκι δεν είναι Kick off σέντρα πρασινο πράσινο μπλε κλωτσια γκολ. Θέλει τακτική.Χίλιες φορές το έχω πει.Αν πας με το hummels να σταματήσεις το ronaldo θα γελάσει κάθε πικραμένος.Τι να σου λέω τώρα.....Πάντα παίζουμε αυτούς τους παίκτες απο απόσταση δεν πλησιάζουμε και απο πίσω δεύτερος αμυντικός αν γίνεται. Scripted τι σημαίνει γιατί αν και είμαι προγραμματιστής δεν το έχω ξανακούσει?Ειλικρινά ρωτάω.... Χθες είχε πλάκα στα seasons με κάποιον παλικαρά που είχε real και προσπαθούσε με Rοnaldo και Bale να περάσει όλη την ομάδα.Και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε μια φορά. Τελικό σκορ Napoli - Real 7-1 αντί για 14-1 Το παιχνίδι είναι το κορυφάιο μακράν όλων των εποχών και αν ασχοληθεί κάποιος και με custom tactics εκεί είναι που γίνεται μαγεία εντελώς. Την άμυνα τη σφίγγεις εσύ όσο θέλεις και μαρκάρει όπου εσύ θέλεις και κάθε παίκτης έχει άλλα χαρακτηριστικά με τον άλλον.ΆΛλη άμυνα παίζει ο Koulibaly άλλη ο Silva.Δεν μπορεί να έχεις απάιτηση να είναι σφιχτή η άμυνα μετά από patch ρε αδελφέ για όνομα του θεού.Να σου σφίξει δηλαδή η ΕΑ την άμυνα σου με patch.Μάθε ρε φίλε τι μπορείς να κάνεις με το παιχνιδάκι.Αλλά ξέχασα είναι scripted....Άκου scripted. λολ απο ποτε ο εμενικε κ ο ντεν μπαμπα κ ο μουσα κ ο ντουμπια ειναι ασταματητη?
empire_1924 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 etf13 άστο καλύτερα....προφανώς δεν έχεις ιδέα απο online seasons!!!!Αλήθεια τι division είσαι?Εγώ απο το απο το FIFA 12 και μετά δεν έχω ξεκολλήσει απο την 1 και όχι με real,bayern,Dortmund,barca,psg κ.λ.π τούμπανα(εκεί είναι άλλωστε η μαγκιά)....όχι γιατί ανέφερες ότι έπαιξες με Real που για να παίξεις με Real κατά 99% έχει και εσύ "τούμπανο" ομάδα->Napoli(old classic/boring). Στο φετινό που το ξεκίνησα 2 εβδομάδες+ "παίζω" ακόμα μεταξύ division 1 και 2 και δεν γνωρίζω τι online κοινότητα είσαι πάντως το ps3 είναι η μεγαλύτερη μακράν αυτή την στιγμή και κατά συνέπεια και ο ανταγωνισμός τεράστιος. Btw,"βρήκες" άτομο να του "μιλήσεις" για tactics όταν δεν έχεις ιδέα τι είναι το scripted......πάμε παρακάτω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα