Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^Συμφωνώ! Τα γκολ δεν μπαίνουν τόσο εύκολα όσο προχωράς και παίζεις με καλύτερους αντιπάλους. Μπορεί εσύ να τα τρως αλλά να μην κάνεις ούτε φάση, αυτό δείχνει ότι δεν είναι λάθος η άμυνα του παιχνιδιού αλλά ότι εσύ δεν παίζεις σωστή άμυνα! Πάντως, για ακόμα μια χρονιά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε σε ποδοσφαιράκι, οπότε παίξτε και ευχαριστηθείτε ματσάκια! Όσο καλύτεροι γίνεστε τόσο πιο πολύ θα σας αρέσει και το παιχνίδι!

• Like 1
  • Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του

Εγώ προσωπικά (παίζω offline career mode,Utimate team και Pro Clubs) το απολαμβάνω το παιχνίδι, και νιώθω ότι είναι πραγματικά ανταγωνιστικό και ότι πρέπει να προσπαθήσω για να βάλω ένα γκολ και να αμυνθώ αποτελεσματικά! 

Για τα δικά μου γούστα είναι εξαιρετικό παιχνίδι, και κάτι μου λέει ότι με το επερχόμενο patch θα γίνει ακόμα καλύτερο!

Προς θεού δεν τα λέω αυτά σε απάντηση σε κανέναν που δεν του αρέσει, απλά εκφράζω την γνώμη μου

• Like 1
Δημοσ.

Οφειλω να πω και εγω που πριν μερικες σελιδες εριξα κραξιμο, τωρα που ανεβηκα και εγω κατηγοριες(αυτη τη στιγμη στην 4η) το παιχνιδι εχει γινει πολυ πιο διασκεδαστικο. μετα την 5η κατηγορια γινονται ωραια ματσακια, τωρα εχω συνηθίσει και τον τροπο αμυνας και μπορω να πω οτι το ευχαριστιεμαι περισσοτερο 

cheat-ομαδες για φετος ποιες εχετε ξεχωρισει? οπως ηταν πχ προπερσυ η ανζι

Δημοσ.

Άρα δεν καταλαβαίνω το ενδεχόμενο handicap μετάξυ assisted και manual.

...και κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση :)

Δημοσ.

...και κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση :)

Δεν είπα ότι υπάρχει διαφορά αδελφέ μου,υπάρχει και πολλή μεγάλη.Δεν καταλαβαίνω γιατί να θες να παίζει και ο άλλος manual?Γουστάρεις εσύ να παίζεις manual?Παίξε δεν σου απαγορεύει κανείς. :-D

΄Ισα ίσα που αν το μάθεις καλά δεν θα έχεις αντίπαλο.

Όπως και στο battlefield άλλοι πάιζουν με mouse sensitivity 10 γιατί δεν μπορούν να στοχέυσουν,και για να στρίψουν κάνουν 1 λεπτό,και άλλοι με sensitivity 80.Προφανώς αυτός που μπορεί και παίζει με 80 έχει τρομακτικό πλεονέκτημα έναντι στους άλλους.Αλλά το θέμα είναι ποιός παίζει με τέτοιο sensitivity διότι είναι πολύ δύσκολο. 

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.Μπορώ να σου αραδιάσω εκατοντάδες παιχνίδια,όπως τα forza άλλοι manual άλλοι automatic σαν αντίπαλοι.

Δημοσ.

Μετά από λιώσιμο με την παρέα σε offline τουρνουά σε σπίτι φίλου και πανί 120'' έχω να πω ότι το φιφα15 σε slow/manual και πειραγμένους sliders είναι το κορυφαίο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών. Τέλος...

Υ.Γ. Μια δυό μικροδιορθώσεις με update με τα σουτ απο μακριά και τους τερματοφύλακες και μετά θα είναι η απόλυτη πόρωση. Και για όποιον λέει για την άμυνα ότι είναι ανύπαρκτη, ξυδάκι...Γιατί έχει γίνει εντελώς Manual η συμπεριφορά στην άμυνα και με ένα τσικ στον μοχλό έχει φύγει ο αμυντικός για βρούβες οπότε θέλει 100% συγκέντρωση...Όποιος δεν μπορεί ας παίξει προ (χθες βάλαμε για τον χαβαλέ το ντέμο και ακόμα γελάμε με την κατάντια της Κονάμι πλέον)!

• Like 2
Δημοσ.

Τα sliders ειναι χτικιο να ψαχνεις να βρεις τον ιδανικο συνδιασμο.Καποτε με το προ εχανες χρονο να γραφεις τα σωστα ονοματα σε ομαδες και παικτες.Το φιφα απο την μερια του εχει να ψαχνεις τα sliders.

Νομιζω τελικα το καλυτερο ειναι να τα εχεις 50+50 και απλως αν το semi πχ σου ειναι πολυ ευκολο,το professional πολυ δυσκολο,κατεβαζεις δυο μοναδες στους sliders του κομπιουτερ και τελειωνει η ιστορια.Βρισκεις την χρυση τομη μεχρι να βελτιωθεις και μετα το ξαναβαζεις 50+50.

Γενικα πιστευω οτι οι αναλυσεις πως παιζεις αμυνα,πως ανεβαινουν τα μπακ,πως κατεβαινουν τα χαφ και ολα αυτα,ειναι υπερβολικες.

Δεν χρειαζεται να εχεις σπουδασει φιφολογια για να παιζεις φιφα,ουτε προλογια για να παιζεις προ.Παιχνιδακια ειναι,αλλα ως γνωστον ο Ελληνας ειναι εξπερ σε ολα.

Δημοσ.

Είπαμε αν θες να παίξεις ποδόσφαιρο παίζεις fifa.Σαφώς και πρέπει να ελέγχεις αν θα ανεβαίνουν τα μπακ ή θα πατάνε περιοχή τα χαφ.This is real football.Αν δεν θες να τα ελέγχεις άστα default όλα αλλά οταν θα παίξεις με κάποιον που ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο θα έρθει συντριβή.Και μετά θα αρχίσετε ότι είναι μπλιμπλίκι,οι παίκτες γλυστράνε στον πάγο,οι αμυντικοί δεν κόβουν μόνοι τους,ο καφές μου είχε τέσσερις φουσκάλες @@ την ΕΑ κτλ κτλ.

Ωραία περνούσαμε και με το kick off πριν 20 χρόνια άλλα οι καιροί άλλαξαν.

Φίλε athe δεν το λέω προσωπικά σε σένα,αφορμή πήρα απο το ποστ σου και αυτά που γράφω είναι με όλη τη χαλαρή διάθεση για κουβέντα,no offense.

• Like 3
Δημοσ.

Κάποτε έπαιζα και εγώ κυρίως/μόνο offline fifa και πίστεψα ότι έχω γίνει "μεγάλος" παίκτης μετά απο τόσο λιώσιμο!

Και μετά ήρθε το online που το "ξύλο" που έφαγα και που πέφτει γενικότερα δεν περιγράφεται ειδικά σε μεγάλες κοινότητες όπως αυτή του ps3(η μεγαλύτερη αυτή τη στιγμή και λόγω 85 εκατομμύρια κατόχων αλλά κυρίως επειδή το psn είναι free στο ps3 και μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε,άρα και πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με άλλες κοινότητες και κατά συνέπεια τεράστιος ανταγωνισμός).

Στα FIFA 12,13,14 ήμουν μόνιμος "κάτοικος" της division 1....στο FIFA 15 έχουν αλλάξει δραματικά πολλά και κατ'εμέ όχι προς το καλύτερο....και πάντα αναφέρομαι στο online κομμάτι(βλέπε seasons).Ανέφερα την προσωπική μου εμπειρία και όποιος έχει καλή διάθεση και είναι καλοπροαίρετος τα δέχεται σ'ένα βαθμό,όποιος πάλι αναφέρεται σε μόνιμη βάση στην προσωπική του offline εμπειρία ας "μείνει" καλύτερα εκεί γιατί πλέον ένα τεράστιο κομμάτι των gamers έχει στραφεί σε online επίπεδο.

Μην διαβάζω λοιπόν για (εμμέσως) offline μεγάλους "παίκτες" με "πειραγμένα" sliders όταν στο online κάποιοι απο εμάς έχουμε μια διόλου ευκαταφρόνητη εμπειρία και ξέρουμε τι παίζει εξ'ολοκλήρου/σφαιρικά/συνολικά αφού συν τοις άλλοις έχουμε "συναντήσει" εκατοντάδες διαφορετικούς (και σε επίπεδο) αντιπάλους με αποτελέσμα να αναθεωρούμε αρκετά εως πολλά κατά διαστήματα. 

Δημοσ.

Μα είναι λογικό ρε παιδιά.Τα παιχνίδια στο offline mode έχουν συγκεκριμένη στρατηγική.Στο fifa ας πούμε μπορεί οι αμυντικοί να τρέχουν σαν διαολεμένοι ανεξαρτήτως πόσο καλοί είναι μόνο και μόνο για να καλυφθεί το handicap της ΑΙ.Ή οι επιθετικοί να βάζουν γκολ απο το σπίτι τους ή να τρώς γκόλ συνέχεια στο 90.Υπάρχει όριο στο τι μπορεί να γίνει στο offline.

Το offline έχει πεθάνει προ ετών.

Τι πιο ωραίο από το απρόβλεπτο του online?

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνο, εγω απο τοτε που ανακαλυψα το online σε ποδοσφαιρακι στο pro6 στο 360 εχω ξεχασει τι παει να πει offline play, καλος η κακος η Α.Ι. κανει προκαθορισμενα πραγματα κ συγκεκριμενα, το να παιζεις με ανθρωπο ομως ειναι αλλιως, αλλη αισθηση, μεγαλυτερη προκληση κ απροβλεπτο.

Οπως κ να εχει ομως το Φιφα 15 σε καμια περιπτωση δεν ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει απο φιφα ετσι οπως ειναι τωρα, παιζω φιφα απο το φιφα 09 κ πρωτη φορα δεν ειμαι ιδιατερα ενθουσιασμενος οσο στα προηγουμενα, αν διορθώσουν τους γελοιους τερματοφυλακες, τους τραγικους διαιτητες κ μειωσουν λιγο το τεμπο του ματς στο seasons τοτε το ξανασυζηταμε, προς το παρον το παιχνιδι ειναι broken στο online  seasons για εμενα

Γτ πλεον ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν χρειαζεται να εχεις καποιο ιδιαιτερο skill σαν παικτης, τα περισσοτερα γκολ που μπαινουν ειτε ειναι στην τυχη, ειτε απο 5 σερι κοντρες που θα κερδίσει ο επιθετικος κ θα βγει τετ α τετ, ειτε απο χαζομαρα του τερματοφυλακα. Δεν ειναι δυνατον το καθε πιτσιρίκι να παιρνει εναν παικτη να πηγαινει δεξια αριστερα ολη την ωρα  να τους αδιαζει ολους κ οι αμυντικοι να νιωθεις οτι ζυγιζουν 200 κιλα κ δεν μπορουν να στριψουν με τπτ.

Βγαλε καποιο καλο update ρε ΕΑ κ μετα μπορει να το λατρεψω το φετινο φιφα ποιος ξερει.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνο, εγω απο τοτε που ανακαλυψα το online σε ποδοσφαιρακι στο pro6 στο 360 εχω ξεχασει τι παει να πει offline play, καλος η κακος η Α.Ι. κανει προκαθορισμενα πραγματα κ συγκεκριμενα, το να παιζεις με ανθρωπο ομως ειναι αλλιως, αλλη αισθηση, μεγαλυτερη προκληση κ απροβλεπτο.

Οπως κ να εχει ομως το Φιφα 15 σε καμια περιπτωση δεν ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει απο φιφα ετσι οπως ειναι τωρα, παιζω φιφα απο το φιφα 09 κ πρωτη φορα δεν ειμαι ιδιατερα ενθουσιασμενος οσο στα προηγουμενα, αν διορθώσουν τους γελοιους τερματοφυλακες, τους τραγικους διαιτητες κ μειωσουν λιγο το τεμπο του ματς στο seasons τοτε το ξανασυζηταμε, προς το παρον το παιχνιδι ειναι broken στο online  seasons για εμενα

Γτ πλεον ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν χρειαζεται να εχεις καποιο ιδιαιτερο skill σαν παικτης, τα περισσοτερα γκολ που μπαινουν ειτε ειναι στην τυχη, ειτε απο 5 σερι κοντρες που θα κερδίσει ο επιθετικος κ θα βγει τετ α τετ, ειτε απο χαζομαρα του τερματοφυλακα. Δεν ειναι δυνατον το καθε πιτσιρίκι να παιρνει εναν παικτη να πηγαινει δεξια αριστερα ολη την ωρα  να τους αδιαζει ολους κ οι αμυντικοι να νιωθεις οτι ζυγιζουν 200 κιλα κ δεν μπορουν να στριψουν με τπτ.

Βγαλε καποιο καλο update ρε ΕΑ κ μετα μπορει να το λατρεψω το φετινο φιφα ποιος ξερει.

(Ειδικά) τα έντονα που γράφεις τα προσυπογράφω και συμπληρώνω (πάντα αναφερόμαστε στο seasons) το FIFA 15 είναι κυριολεκτικά scripted fest και συν τοις άλλοις ΔΕΝ "σώζει" (αν είναι δυνατόν) οποιεσδήποτε αλλαγές κάνω(πάντα για seasons ο λόγος) είτε στο formation είτε στις tactics και κάθε φορά που κάνω sign in στο παιχνίδι πρέπει να τα ξαναφτιάχνω.....ΕΑ rules.

Btw, η άμυνα του φετινού PES μακράν καλύτερη.....(και επαναλαμβάνω το demo/build του PES είναι και αρκετά πρώιμο)!!!!

Δημοσ.

cheat-ομαδες για φετος ποιες εχετε ξεχωρισει? οπως ηταν πχ προπερσυ η ανζι

Με αυτό μου θύμισες την Άστον Βίλα στο 10 ή το 11 όπου με κάτι Γιανγκ και κάτι άλλα μαύρα τσιτάχ σου έβαζε γκόλ απο αντεπίθεση χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Κλασσική cheatoμάδα στο online με Defensive-Counter Attack settings.

• Like 2
Δημοσ.

Το φετινό φίφα είναι ελαφρώς καλύτερο από το περσινό, ελαφρώς μεν καλύτερο δε!

Το δύσκολο στην όλη υπόθεση φέτος είναι ότι πρέπει να ασχοληθείς κάπως παραπάνω με το παιχνίδι για να φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο όπου θα μετράς αρκετά στο ονλινε,το οποίο σε κρατάει πάλι κολλημένο για ατελείωτες ώρες! Και το παν όπως και στα προηγούμενα ποδοσφαιράκια είναι να βρεις την ομάδα που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού σου! Όπως και να έχει η καλύτερη επιλογή και πάλι για φέτος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...