empire_1924 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το χειρότερο online FIFA.Πιο scripted "πεθαίνεις"(αναφέρομαι στο "seasons")....plus οι παίκτες τρέχουν σαν τρελοί κυριολεκτικά,τέρμα ping pong,"γλιστράνε" "άπειρα" λες και τρέχουν πάνω σε πάγο(όσο και αν "κατεβάσεις" ταχύτητα),η άμυνα πιο άθλια ever,την "χάλασαν" ακόμα περισσότερο απο το περσινό/απλά υποφερτό FIFA 14 αφού πέραν των άλλων σε πολλές περιπτώσεις οι παίκτες "πέφτουν" ο ένας πάνω στον άλλο,πολλά λάθη οι τερματοφύλακες οι οποίοι ΝΑΙ συν τοις άλλοις είναι πλέον υπερήρωες...."πιάνουν" απίστευτα σουτ και βέβαιως-βεβαίως μην ξεχνάμε για ακόμα μια χρονιά το γαμημ...νο scripted σε όλο του το μεγαλείο αφού ζει και βασιλεύει και μάλιστα απο την μέχρι τώρα μου (φετινή) εμπειρία ήρθε ακόμα πιο "ενισχυμένο".....τραγικά goals απο σπόντες ότι να 'ναι,αμυντικοί που απλά είναι κυριολεκτικά αλλού....με απλά λόγια ΑΠΑΙΣΙΟ το online FIFA 15....ή πρέπει να βγάλουν σοβαρά updates(κατάντια και αυτό το φαινόμενο) ή EA its in your ass φέτος......τελικά δεν το "κράζουν" τυχαία φέτος. Υ.Γ.1 Please όχι άλλο "κάψιμο" με τα manual κ.λ.π.....δεν ήξερα ότι για να παίξουμε ένα ποδοσφαιράκι πρέπει να αναπροσαρμόζουμε/αλλάζουμε το βασικό του gameplay.....και όλα αυτά επειδή η EA το "σκότωσε" κυριολεκτικά φέτος.....κυρίως στο online κομμάτι (πάρα) πολύ δύσκολα να το "σώσει"/"μαζέψει". Υ.Γ.2 Φέτος μετά απο αρκετά χρόνια μ'αφησε καλές εντυπώσεις το PES.....αν και πρώιμο build το demo του με (σχετικά) αρκετά σημεία που χρήζουν βελτίωσης!!! Υ.Γ.3 Πρέπει να "οργανωθούμε" να στείλουμε κάποιο mail στην 2K να βγάλει ένα σοβαρό ποδοσφαιράκι διαφορετικά δεν "περπατάει"/"τραβάει" άλλο....μετά λύπης μου,δυστυχώς!!! 1
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις εκτός από το τρίτο υστερόγραφο. Λυπάμαι αλλά και το NBA 2k είναι απλά καλό. Χρήζει μέγαλης βελτίωσης. Αμφίβαλω ότι θα τα πήγαινε κάλύτερα στα ποδοσφαιράκια η 2k. 1
empire_1924 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Bourdoulas ένας τρίτος μόνο "καλό" μπορεί να κάνει στον όλο ανταγωνισμό και κατά συνέπεια σ'εμάς/στον gamer γενικότερα.Anw,απλά πιστεύω η 2K ειδικά απο το 2Κ12 έκανε μεγάλες προσθήκες/βελτιώσεις σχεδόν σε όλους τους τομείς και έχει κερδίσει τον σεβασμό της συντριπτικής πλειοψηφίας των gamers,οπότε άνετα θα της έδινα μια ευκαιρία να δείξει το ταλέντο της σ'ένα ποδοσφαιράκι. 1
polakis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το χειρότερο online FIFA.Πιο scripted "πεθαίνεις"(αναφέρομαι στο "seasons")....plus οι παίκτες τρέχουν σαν τρελοί κυριολεκτικά,τέρμα ping pong,"γλιστράνε" "άπειρα" λες και τρέχουν πάνω σε πάγο(όσο και αν "κατεβάσεις" ταχύτητα),η άμυνα πιο άθλια ever,την "χάλασαν" ακόμα περισσότερο απο το περσινό/απλά υποφερτό FIFA 14 αφού πέραν των άλλων σε πολλές περιπτώσεις οι παίκτες "πέφτουν" ο ένας πάνω στον άλλο,πολλά λάθη οι τερματοφύλακες οι οποίοι ΝΑΙ συν τοις άλλοις είναι πλέον υπερήρωες...."πιάνουν" απίστευτα σουτ και βέβαιως-βεβαίως μην ξεχνάμε για ακόμα μια χρονιά το γαμημ...νο scripted σε όλο του το μεγαλείο αφού ζει και βασιλεύει και μάλιστα απο την μέχρι τώρα μου (φετινή) εμπειρία ήρθε ακόμα πιο "ενισχυμένο".....τραγικά goals απο σπόντες ότι να 'ναι,αμυντικοί που απλά είναι κυριολεκτικά αλλού....με απλά λόγια ΑΠΑΙΣΙΟ το online FIFA 15....ή πρέπει να βγάλουν σοβαρά updates(κατάντια και αυτό το φαινόμενο) ή EA its in your ass φέτος......τελικά δεν το "κράζουν" τυχαία φέτος. Υ.Γ.1 Please όχι άλλο "κάψιμο" με τα manual κ.λ.π.....δεν ήξερα ότι για να παίξουμε ένα ποδοσφαιράκι πρέπει να αναπροσαρμόζουμε/αλλάζουμε το βασικό του gameplay.....και όλα αυτά επειδή η EA το "σκότωσε" κυριολεκτικά φέτος.....κυρίως στο online κομμάτι (πάρα) πολύ δύσκολα να το "σώσει"/"μαζέψει". Υ.Γ.2 Φέτος μετά απο αρκετά χρόνια μ'αφησε καλές εντυπώσεις το PES.....αν και πρώιμο build το demo του με (σχετικά) αρκετά σημεία που χρήζουν βελτίωσης!!! Υ.Γ.3 Πρέπει να "οργανωθούμε" να στείλουμε κάποιο mail στην 2K να βγάλει ένα σοβαρό ποδοσφαιράκι διαφορετικά δεν "περπατάει"/"τραβάει" άλλο....μετά λύπης μου,δυστυχώς!!! H ea δεν σκοτωσε κανενα κομματι. Το manual/slow ειναι ο μονος δρομος του ρεαλισμου στο φιφα και υπαρχει απο το fifa08. Δεν ξερω αν τωρα το ανακαλυψες αλλα εχεις χασει επεισοδια. Γιαυτο η εα σου δινει την επιλογη. Assisted full χαβαλες και σκορ πολο και manual/slow για ρεαλισμο και λογικα σκορ. Πολυ απλα και σταρατα χωρις κανενα προβλημα κατα την αποψη μου... 2
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 H ea δεν σκοτωσε κανενα κομματι. Το manual/slow ειναι ο μονος δρομος του ρεαλισμου στο φιφα και υπαρχει απο το fifa08. Δεν ξερω αν τωρα το ανακαλυψες αλλα εχεις χασει επεισοδια. Γιαυτο η εα σου δινει την επιλογη. Assisted full χαβαλες και σκορ πολο και manual/slow για ρεαλισμο και λογικα σκορ. Πολυ απλα και σταρατα χωρις κανενα προβλημα κατα την αποψη μου... Νομίζω ότι αυτό που εννοεί ο φίλος είναι ότι το default ας πούμε είναι το assisted. Αυτή είναι η εμπειρία που θέλει η ΕΑ να παρουσιάσει στους παίχτες σαν κύριο παιχνίδι. Το slow, manual ή ό,τι άλλο είναι μια επιλογή που σου δίνει αλλά δεν είναι η βασική και δεν είναι αυτό που θέλουν κυρίως να δείξουν
empire_1924 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω ότι αυτό που εννοεί ο φίλος είναι ότι το default ας πούμε είναι το assisted. Αυτή είναι η εμπειρία που θέλει η ΕΑ να παρουσιάσει στους παίχτες σαν κύριο παιχνίδι. Το slow, manual ή ό,τι άλλο είναι μια επιλογή που σου δίνει αλλά δεν είναι η βασική και δεν είναι αυτό που θέλουν κυρίως να δείξουν Ακριβώς....!!!! Αλλά όπως και αν έχει....αγαπάω polaki=slow/manual έννοιες "συνδεδεμένες" μεταξύ τους!!! 2
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εφόσον το παιχνίδι δείχνει την πραγματική του αξία μόνο στο slow/manual, απορώ γιατί υπάρχει διαρκής μουρμούρα για το gameplay του assisted. Αν όσοι γκρίνιαζαν για το τελευταίο, έμπαιναν στον κόπο να ασχοληθούν με το manual, τότε θα υπήρχε και περισσότερος τέτοιος κόσμος online. Και ενδεχομένως η γαμωEA να το έβλεπε επιτέλους διαφορετικά το πράγμα. Αν όχι να καταργήσει εντελώς το assisted από το online, τουλάχιστον να φτιάξει ξεχωριστά manual-only modes. Για όσους θέλουν ένα διασκεδαστικό arcade παιχνίδι, υπάρχει και το Pro. Όσο για την 2k Sports και τα "ποδοσφαιράκια" της, τα έχουμε πει πολλές φορές. Επειδή υπάρχει το NBA 2k δεν πάει να πει πως οτιδήποτε βγάζουν είναι καλό. Για παράδειγμα τα περισσότερα από τα NHL 2k δεν ήταν πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα της EA Sports, ενώ η σειρά MLB 2k ήταν ανύπαρκτη μπροστά στο MLB Τhe Show του Playstation. Για να μη μιλήσω και για το online του ΝΒΑ 2k, που είναι ό,τι χειρότερο έχει εμφανιστεί ποτέ σε αθλητικό παιχνίδι (ειδικά στα PC). 1
Alejandro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Γιατί να καταργήσει το assisted? Δίνει την εναλλακτική και όποιος θέλει την ακολουθεί ή την απορρίπτει.
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Γιατί την παρούσα στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστική εναλλακτική, αφού το manual δεν δίνει κανένα σοβαρό κίνητρο για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του (τουλάχιστον όσον αφορά στο ranked online). Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει, γρήγορα θα τα παρατήσει αφού θα δυσκολεύεται πολύ να βρει αντίπαλο. Γι' αυτό είπα ας βάλουν έστω ένα manual only mode, που λογικά θα τραβήξει κάμποσο κόσμο.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν την παλεύω με assisted στο FIFA. Εδώ και χρόνια παίζω όλα στο semi αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και όλα manual. 1
broxopios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Όσο για την 2k Sports και τα "ποδοσφαιράκια" της, τα έχουμε πει πολλές φορές. Επειδή υπάρχει το NBA 2k δεν πάει να πει πως οτιδήποτε βγάζουν είναι καλό. Για παράδειγμα τα περισσότερα από τα NHL 2k δεν ήταν πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα της EA Sports, ενώ η σειρά MLB 2k ήταν ανύπαρκτη μπροστά στο MLB Τhe Show του Playstation. Για να μη μιλήσω και για το online του ΝΒΑ 2k, που είναι ό,τι χειρότερο έχει εμφανιστεί ποτέ σε αθλητικό παιχνίδι (ειδικά στα PC). Έτσι. Το ότι έχει καλό μπασκετοπαίχνιδο, δε σημαίνει ότι θα βγάλει και καλό ποδοσφαιράκι. Χρειάζεται και ποδοσφαιρική γνώση και πάθος για το άθλημα. Στο nba 2k, νομίζω ότι ο τύπος που είναι υπεύθυνος, έχει τρελό πάθος με το μπάσκετ. Εγώ αν επέλεγα εταιρία να φτιάξει ποδοσφαιράκι, αυτή θα ήταν η SI games, που έχει το Football Manager. 1
Daemonos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Έτσι. Το ότι έχει καλό μπασκετοπαίχνιδο, δε σημαίνει ότι θα βγάλει και καλό ποδοσφαιράκι. Χρειάζεται και ποδοσφαιρική γνώση και πάθος για το άθλημα. Στο nba 2k, νομίζω ότι ο τύπος που είναι υπεύθυνος, έχει τρελό πάθος με το μπάσκετ. Εγώ αν επέλεγα εταιρία να φτιάξει ποδοσφαιράκι, αυτή θα ήταν η SI games, που έχει το Football Manager. Ναι αλλα δεν σημαίνει και οτι ΔΕΝ θα βγάλει καλό ποδοσφαιράκι... Αν δεν κάνουν μια προσπάθεια δεν θα το μάθουμε ποτέ, απλά η 2k είναι αδιάφορη...
etf13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 1 )Στα δικά μου παιχνίδια πάνω από 2-3 γκολ σύνολο δεν μπαίνουν ,assisted/semi assisted και online. 2)Αν θέλετε η άμυνα να κόβει μόνη της παίξτε κάτι άλλο. 3)Τι σημαίνει γλυστράνε στον πάγο?14 εκατομύρια πωλήσεις!!14 εκατομύρια παγκοσμίως μέχρι στιγμής και οι παίκτες γλυστράνε στον πάγο...λολολολ 4)Στο ποδόσφαιρο αδελφέ δεν υπάρχει default gameplay.Αν ήταν έτσι η άνω ραχούλα με την Μπαρτσελόνα θα έπαιζαν όλες το ίδιο.Σου δίνει τη δυνατότητα να το φέρεις στα μέτρα σου όπως γουσταρεις να παίζεις.Θες αμυντικά?Θες επιθετικά ?Θες με 10 άτομα κάτω απο τη σέντρα?Θες με αντεπιθέσεις?Θες Με σεντρες?Θες τικι τακα?Ότι γουστάρεις? 5)Στην άμυνα γίνονται όντως γκάφες αλλά οκ its just a game. 6)Το fifa έχει σταματήσει προ πολλού να είναι "ποδοσφαιράκι" που ρίχνουμε μέσα ένα κέρμα και παίζουμε 5 λεπτά γιούρια.Αν θες να το μάθεις και να γουστάρεις στο Online θέλει αρκετό "ψάξιμο".Μπορείς να ρυθμίσεις την παραμικρή λεπτομέρεια.Τις πρώτες μέρες έτρωγα γκολ απο τον κάθε πικραμένο.Αντί να το παρατήσω προσπάθησα να παίξω άμυνα και κάθε μέρα γίνομαι λίγο καλύτερος. 7)Οι υπόλοιποι pro χωρίς να έχω κάτι με το παιχνίδι. 8)Γιατί να καταργήσει το assisted η ΕΑ?Εσύ θες να παίζεις manual για να έχεις τον απόλυτο χειρισμό και την ακρίβεια...Ο άλλος ας παίζει όπως γουστάρει.Και να ξε΄ρετε και το άλλο στο assisted οι πάσες και τα σουτ πάρα πολλές φορές δεν πάνε εκεί που θέλεις και έχουν να κάνουν περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του παίκτη που κάνει την πάσα ή το σουτ.Άρα δεν καταλαβαίνω το ενδεχόμενο handicap μετάξυ assisted και manual. Τελος πάντων γνώμες έιναι αυτές ,κουβέντα να γίνεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα