Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσον αφορα την καριερα του φιφα,το ον λαιν,´´παιζω με φιλους´´ κλπ που γραφτηκαν χθες(γιατι τα διαβαζω μετα απο 20 ωρες).

Στην καριερα αναλαμβανεις μια ομαδα,προσπαθεις να την πας ψηλα αναλογα τους στοχους της,κανεις μεταγραφες,ψαχνεις για παικτες κελεπουρια,παιζεις τσαμπιονς λιγκ αν εισαι σε μεγαλο συλλογο κλπ..κλπ...ειναι μια ολοκληρη διαδικασια.

Το ´´παιζω με φιλους´´,με τον ´´Γιωργο τον Μητσο´´ και ´´τον Μητσο τον κερδισα μια φορα,αλλα αυτος εμενα τρεις´´ και στο ονλαιν ´´εχασα απο τον Τουρκο 3-0 αλλα κερδισα τον Σκοπιανο 5-1´´´....sorry δηλαδη...αλλα το να μην παιζεις φιφα με φιλους δεν σημαινει οτι δεν εχεις φιλους.Σημαινει οτι με τους φιλους την βρισκεις να κανεις τιποτα αλλο...πχ να πηγαινεις για γκομενες,η για μπυρες.

Προσωπικα βαριεμαι απιστευτα το ονλαιν.Εχω δοκιμασει πολλες φορες το ultimate team και ολα αυτα και στο μισαωρο τα παρατησα.

Εχω δεχτει πολλες φορες απο ευγενεια να παιξω 4-5 ματσακια με φιλους και το εκανα ποτε να περασει η ωρα να παω να συνεχισω την καριερα μου απο εκει που ειχα μεινει.

Δεν τρεχει τιποτα αν δεν σου αρεσει το ονλαιν.Προσπαθουν να σου το πασσαρουν οι εταιριες και να στα παιρνουν καθε χρονο συν την αγορα του παιχνιδιου,αλλα αν δεν το γουσταρεις και τοσο δεν ειναι κακο.

Έτσι ακριβώς φίλε!Πολυ σωστος σε οσα εγραψες!

Σαν το να παιζεις μονος (πχ καριερα,κυπελλακια κλπ) δεν υπαρχει.

Ετσι μαθαμε απο δεκαετια του 80,ετσι συνεχιζουμε.

Τωρα οσοι ειναι πιτσιρικαδες ή casual gamers ειναι λογικο να νομιζουν πως τα ποδοσφαιρακια ειναι μονο για Online gaming.

Αστειο και μονο να το λεμε.Ντροπη θα ελεγα!Ειδικα για οσους λιωσαμε ολα τα ποδοσφαιρακια απο το tehkan world cup και μετα.

Σιγα μην την βρισκω να παιζω φιλικακια  με φιλους ή seasons με χαζοnerds που παιζουν φλιπεροποδοσφαιρο και οχι για να διασκεδασουν...

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παλι παιζω απο ps1 ποδοσφαιρακι και μιυ αρέσει και offline και online απλά αν παίζω μόνο ένα από τα δύο σε κάποια φαση το βαριέμαι. Τώρα πως βγάζετε μερικοί συμπέρασμα το ενα είναι για πιτσιρικάδες το άλλο το παιζουν οι ψαγμένοι το παρα άλλο αυτοί που έχουν παιδιά δεν μπορώ να σας καταλάβω.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν κατηγορήσαμε κανέναν για το τι παίζει! Ό,τι γουστάρει ο καθένας παίζει! Ούτε είναι "ανώτερος" αυτός που παίζει online ή αυτός που παίζει career! Καθαρά προσωπικό θέμα! Εγώ τουλάχιστον που είπα ότι έχω χρόνια να παίζω single player ποδοσφαιράκι γιατί βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον το online εννοείται ότι δεν το είπα για να μειώσω αυτούς που παίζουν single! Παιδιά, για τα παιχνίδια που παίζουμε και για τον τρόπο που τα παίζουμε δεν δίνουμε λόγο πουθενά! Είναι καθαρά θέμα γούστου και ευχαρίστησης που μας προσφέρουν!  

• Like 1
Δημοσ.

Εχουμε καμια ενημερωση σχετικα με καποιο update που θα διορθωσει καπως τα μικροπροβληματακια?Καθε χρονο βγαζουν καποιο πακετο διορθωσεων!

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι, αλλά λογικά κάτι θα βγει στο άμεσο μέλλον. Είμαστε ευχαριστημένοι και μόνο που πλέον ανακοινώνουν change log στα update τους, γιατί παλιότερα (πχ. προ δεκαετίας) ούτε καν αυτό δεν έκαναν...

Δημοσ.

Εχουμε καμια ενημερωση σχετικα με καποιο update που θα διορθωσει καπως τα μικροπροβληματακια?Καθε χρονο βγαζουν καποιο πακετο διορθωσεων!

εχει ηδη βγει το 1.01 update.

σιγα-σιγα θα βγουν και αλλα...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο Seasons δεν κρατάει τα Instructions. Τα ρυθμίζω πριν τον αγώνα και όταν τα τσεκάρω μέσα στο ματς είναι όλα default...

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω δεν εχω κανενα προβλημα στην αμυνα. Τρωω γκολ πολυ δυσκολα...Manual παντα

Προφανώς αφού σε manual μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, που ελάχιστη σχέση έχει με το φλιπεράκι του online. Βλέπω πάντως πως το 1.01 patch διορθώνει και προβλήματα του gameplay, πολύ θετικό στοιχείο αυτό. Δεν το είχα υπόψιν μου αφού παίζω κυρίως σε PC και δεν θυμάμαι να έχει κατεβάσει κανα update το παιχνίδι (εδώ που τα λέμε ούτε και στο Χ1, τελευταία φορά φόρτωσα το παιχνίδι την Τετάρτη και δεν νομίζω να πέρασε patch).  

Δημοσ.

Το 1.01 μαλλον εχει γινει με το επισημο release του παιχνιδιου απο αυτα που καταλαβαινω.Παμε γι αλλα.Αρα παρολο που ρυθμισαν καποια πραγματα υπαρχουν ακομη θεματακια

Δημοσ.

Όσο παίζω το παιχνίδι τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Ανεβαίνοντας κατηγορίες βλέπω ότι οι περισσότεροι δίνουν αρκετό βάρος στην άμυνα και πλέον τα περίεργα σκορ είναι σπάνια. Συνήθως έρχονται φυσιολογικά σκορ 0-3 γκολ.

Δημοσ.

Όποιος έχει το fifa 15 στο Χ1 και παίζει manual ας με κάνει add, το GT μου είναι : mikevoid.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...