Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το θεμα με το φιφα και το προ,ειναι αρχικα να κανεις Χριστουγεννα. Μετα να παιζεις τον Γεναρη τον Φλεβαρη αντε και μεχρι το επομενο. Το οτι θα κατσεις να ασχοληθεις μολις το αγορασεις,ειναι δεδομενο.
etf13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα με το φιφα και το προ είναι να περνάς όμορφα κάποιες ελεύθερες ώρες σου με φίλους διαδικτυακούς και μη. Αν κάτσεις να διυλίσεις τον κώνωπα θα χαλαστείς και θα χαλάσεις αυτές τις λίγες (έως πολλές) ωραίες στιγμές. Και γώ έπαιζα μικρός secret of the monkey island και το θεωρώ το κορυφαίο παιχνίδι όλων των εποχών αλλά δεν κολλάω εκεί ,προχωράω.Θα παίζω ότι παίζουν οι φίλοι και όπου γίνεται χαβαλές.Η αξία είναι ανεκτίμητη. Αυτά.
anamenos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ μέχρι χθες πάντως το έπαιζα το FIFA14 στο XONE.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ μέχρι χθες πάντως το έπαιζα το FIFA14 στο XONE. Εγω ακομα παιζω φιφα 14 στο ps4 και περιμενω να κυκλοφορησει το pes15. Νομιζω πολυς κοσμος θελει να αγορασει καινουργια κοσνολα και ειναι σε διλημα αν θα την παρει με προ η με φιφα. Και τα δυο μαζι ισως ειναι two much τουλαχιστον αρχικα. Εκει ειναι που χρησιμευουν τα διαφορα φορουμς,να βλεπεις γνωμες και αποψεις,αλλα τελικα ισως και καπου να μπερδευεσαι. Ευτυχως βεβαια που υπαρχουν τα ντεμο και μπορει ο καθενας να παρει μια ιδεα απο μονος του. Οποιος παρει κοσνολα ας δει πρωτα τα ντεμο.
Daemonos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις το παρέλαβα!! άντε!! θα περάσει γρήγορα το σ/κ
skanjos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 https://vine.co/v/OZaqjL2K6we χαχα όποιος θυμάται την βουτιά του robben στο wc θα γελάσει
Aims Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα με το φιφα και το προ είναι να περνάς όμορφα κάποιες ελεύθερες ώρες σου με φίλους διαδικτυακούς και μη. Αν κάτσεις να διυλίσεις τον κώνωπα θα χαλαστείς και θα χαλάσεις αυτές τις λίγες (έως πολλές) ωραίες στιγμές. Και γώ έπαιζα μικρός secret of the monkey island και το θεωρώ το κορυφαίο παιχνίδι όλων των εποχών αλλά δεν κολλάω εκεί ,προχωράω.Θα παίζω ότι παίζουν οι φίλοι και όπου γίνεται χαβαλές.Η αξία είναι ανεκτίμητη. Αυτά. τα παιχνίδια και ειδικά τα ποδοσφαιράκια έχουν βγει κυρίως για να περνάμε καλά μονοι μας και μετά με παρέα. Για παράδειγμα εγώ σπαταλώ αμέτρητες ώρες στο career mode.Άλλοι στο ultimate team mode.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 τα παιχνίδια και ειδικά τα ποδοσφαιράκια έχουν βγει κυρίως για να περνάμε καλά μονοι μας και μετά με παρέα. Για παράδειγμα εγώ σπαταλώ αμέτρητες ώρες στο career mode.Άλλοι στο ultimate team mode. Γούστα είναι αυτά φίλε μου, εγώ single player ποδοσφαιράκι έχω χρόνια να παίξω ας πούμε! 1
Aims Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Γούστα είναι αυτά φίλε μου, εγώ single player ποδοσφαιράκι έχω χρόνια να παίξω ας πούμε! σοβαρολογεις φιλε? και δεν νιωθεις την αναγκη να παιξεις ουτε εστω μια σεζον στο career mode,ετσι για να δεις πως ειναι?
etf13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 σοβαρολογεις φιλε? και δεν νιωθεις την αναγκη να παιξεις ουτε εστω μια σεζον στο career mode,ετσι για να δεις πως ειναι? Σαν το online τίποτα.Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι οι κινήσεις του μηχανήματος είναι οι προβλεπόμενες,αν είναι πχ να φας γκολ στο fifa θα το φας δεν πα να βαράς τον κ#@λο σου κάτω.Η χαρά του απρόβλεπτου,μιας γαμάτης τρίπλας που δεν θα περιμένει ο άλλος ενός ξαφνικού σουτ ,ένα γαμάτου kill σε ενα online FPS δεν συγκρίνεται.Απορώ πως δεν σας αρέσει το Online.Μονο online σε όλα τα παιχνίδια. 3
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 σοβαρολογεις φιλε? και δεν νιωθεις την αναγκη να παιξεις ουτε εστω μια σεζον στο career mode,ετσι για να δεις πως ειναι? Μπα όχι, μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον να παίζω εναντίον πραγματικών αντιπάλων! 3
fakiris31 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 και εμένα το σολο δεν μου λέει και πολλά σε όλα τα παιχνίδια. λίγο βαρετό μου φαίνεται
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ποδοσφαιρακια εχουν φτιαχτει 99% για να παιζεις με παρεα offline ή online... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα