Nix_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Τι κανανε?? Αλλαξαν την βροχη ? Στο ντεμο φαινοταν εξαιρετικα και τωρα ουτε καν βλεπω αν βρεχει ?#@$#@$ Οχι. Εχει να κανει κυριως με το γηπεδο. Βαλε π.χ San siro (Milan) και δες βροχη. Μετα βαλε εδρα ΠΑΟΚ και συγκρινε. Ισως επηρεαζουν και αλλοι παραγοντες, δεν τους ξερω ομως.
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Κάπως έτσι νομίζω. Στο Court Lane για παράδειγμα, ρίχνει βροχή με το τουλούμι. 2
Nix_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Κάπως έτσι νομίζω. Στο Court Lane για παράδειγμα, ρίχνει βροχή με το τουλούμι. Σωστός!
Alejandro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Όποιος θέλει να κάνουμε κανένα ματσάκι στο Xbox One, ας με κάνει add. Aiexandros1982. Μη μου γκρινιάζει όμως για assisted κλπ!
Nix_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Όποιος θέλει να κάνουμε κανένα ματσάκι στο Xbox One, ας με κάνει add. Aiexandros1982. Μη μου γκρινιάζει όμως για assisted κλπ! Ok σε κανω add. it9997. Δεν γκρινιαζω!
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σίγουρα για τον polakis και για μένα τα λες αυτά! 1
teofross Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια, πως μπορει να φτιαξει καποιος το καλσσικο tournament και να παιξει με Εθνικές Ομάδες?? offline
BRAXOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ξερει κανεις να μου πει γιατι με εμφανιζει στο παιχνιδι οτι ειμαι απο afganistan ενω το προφιλ μου ειναι Ελληνικο; Απο που ρυθμιζεται αυτο; Μου το εμφανιζει στα skill πριν ξεκινησει ο αγωνας...
kia pro ceed Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα παω να παιξω online και μου κολλαει φταει κατι και δεν μπορω να βλω τα φιλικα online οπως παλια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως δουλευει το online κομματι του παιχνιδιου
jim22479 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 επιβεβεβαιωστε μου κατι : 1)Μπορεις να φτιαχνεις offline πρωταθληματακια 3 ή παραπανω ομαδων και να παιζεις με φιλους σου; 2)Μπορεις να παιξεις μια λιγκα (πχ Premier Leageu) στο offline με φιλους σου- να διαλεξει ο καθενας απο μια ομαδα και να παιξεις φουλ πρωταθλημα ;;;; Ευχαριστω
mtzs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα παω να παιξω online και μου κολλαει φταει κατι και δεν μπορω να βλω τα φιλικα online οπως παλια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως δουλευει το online κομματι του παιχνιδιου Εμενα δε με βαζει στους servers της ΕΑ Προφανως μαζευτηκαμε πολλοι
nyne Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έγραφε οτι σήμερα θα εχει συντήρηση τω server για κάποιες ώρες...
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτε το WoW. Να φανταστώ ότι αυτά δεν μπορούσαν να τα κάνουν πριν βγει το παιχνίδι. Χρησιμοποιώντας πχ. ως δείγμα όσους είχαν early access ή να έδιναν τίποτα early beta σε τυχαία άτομα που είχαν προπαραγγείλει. Έπρεπε να μας ζαλίσουν τον έρωτα την Day One.
jim22479 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια , αν μπορει κανενας που εχει το παιχνιδι να μου πει αν υπαρχουν τα offline πρωταθληματακια ;
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκιμάζω τώρα σε PC, βάζω αγγλικό πρωτάθλημα και με αφήνει να διαλέξω άνθρωπο σε όσες ομάδες θέλω (πχ. 3 από τις 20τόσες να ελέγχονται από χρήστη). Άρα λογικά αυτό που θέλεις γίνεται. Το παραπάνω είναι για τα έτοιμα tournaments του παιχνιδιού. Αν όμως θέλεις custom πρωτάθλημα, ο ελάχιστος αριθμός είναι 4 ομάδες. Προφανώς μπορείς πάλι να ορίσεις ότι μία ή περισσότερες θα ελέγχονται από άνθρωπο. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα παλαιότερα Fifa, απ' όσο θυμάμαι το ίδιο γινόταν εδώ και αρκετά χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα