aslanG7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το πρώτο τρέιλερ για το FIFA 15 Παρουσιάστηκαν τα νέα χαρακτηριστικά του FIFA 15 από τον Dave Rutter, επικεφαλή του παιχνιδιού. Περισσότερα τζαρτζαρίσματα, οι παίκτες θα αντιδρούν με βάση τις περιστάσεις στο παιχνίδι και τον χαρακτήρα τους. Το κοινό θα έχει πιο ενεργή συμμετοχή. Στον τομέα των γραφικών, θα φαίνεται η βροχή ή η λάσπη στις μπλούζες, ενώ ακόμα και τα δοκάρια θα τραντάζονται όταν η μπάλα θα εφάπτεται πάνω τους. Το φετινό μοτο είναι "Feel the Game" Πηγη gameworld.gr 2
polakis21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Περιμενα περισσοτερα παντως... Μικρολεπτομερειες οι αλλαγες και γραφικα περιπου στα ιδια επιπεδα...
polakis21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ενα βελτιωμενο στις λεπτομερειες φιφα14 ps4 και αυτο μου αρκει. Βλεπω διορθωσεις σε αυτα που με ενοχλουσαν. Κινηση παικτων, στριψηματα, φυσικη μπαλας, χαμηλωμα κεφαλιων κλπ. Παλι βλεπω πολυ σκαφτη μπαλια τρυπα, αλλα απο τους ασχετους assisted φλωρους που παιζουν δεν περιμενω κατι παραπανω. Οταν θα παιξω offline Με παρεα σε slow και ολα manual με τα γνωστα sliders ολα θα ειναι οπως πρεπει σουπερ...
polakis21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μακράν ότι καλύτερο έχουμε δει σε ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι:http://www.ign.com/videos/2014/08/15/fifa-15-gameplay-demo-ign-live-gamescom-2014Φανταστειτε το αυτο σε slow ταχυτητα και manual χειρισμό πόσο κοντά στον ρεαλισμό φτάνουμε. Μπράβο στην ΕΑ που κάθε χρόνο βελτιώνει ουσιαστικά το παιχνίδι της. Αλλαγές μικρές και μεγάλες παντού, δίνουν μια φοβερή εμπειρία...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) και να φανταστείς οτι η μαγνητοσκόπηση και το upload σε video στο Internet χαλάει πάρα πολύ την πραγματική ανάλυση ,τα γραφικά και ποιότητα του video.Δηλαδη στο PS4/Xbox one/PC πρέπει να το παίξεις για να δείς με τα ίδια σου τα μάτια τα πραγματικά γραφικά/ανάλυση κτλ/ Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2014 από BLuE_PaNtHeR 1
Anastazio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 εγω φιφα δεν ξανα ακουμπαω αν δεν κοψουν τη μαλακια με το momentum/handicap και πριν ξεκινησει το ματς το φιφα εχει αποφασισει οτι η σουανσυ θα γαμει δε πα να παιζει με την διαγαλαξιακη συνομοσπονδια!
polakis21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Εγω που παίζω παρέα με φίλους σε slow/manual διπλό δεν έχω κανένα handicap σε ps4. Μια χαρά πόρωση. Παίξε Manual και ξεχνα το handicap...Tωρα για ματς μονος σου εναντιον της ΑΙ δεν με απασχολουν και πολυ. Τα ποδοσφαιρακια εχουν φτιαχτει 90% για παρεα και 10% για μονος σου...
Bourdoulas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς polakis τo handicap δεν έχει να κάνει με slow/manual. Μακάρι να εξαφανίζονταν έστω με τον συγκεκριμένο χειρισμό.
polakis21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς polakis τo handicap δεν έχει να κάνει με slow/manual. Μακάρι να εξαφανίζονταν έστω με τον συγκεκριμένο χειρισμό. Επαναλαμβανω αν παιξεις manual δεν υπαρχει handicap. Μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε manual και δεν γνωριζεις. Αν κανεις λαθος δεν θα σκοραρεις στο manual ειτε στο 45 ειτε στο 90...Και μιλαω παντα για human vs human...
vitoribo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τα sliders (πχ του orion) δεν αποσκοπούν και στο να εξαλείψουν το handicap; Και manual/slow που παίζω, αν είναι ενάντια της AI, υπάρχουν στιγμές που είναι λες και παίζω ενάντι διαγαλαξιακών αστέρων
polakis21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τα sliders (πχ του orion) δεν αποσκοπούν και στο να εξαλείψουν το handicap; Και manual/slow που παίζω, αν είναι ενάντια της AI, υπάρχουν στιγμές που είναι λες και παίζω ενάντι διαγαλαξιακών αστέρων Τα sliders φυσικα και βοηθουν να εξαλειφθει το handicap αλλα μονο εναντιον της CPU οπου εγω δεν ασχολουμαι καν γιατι παιζω μονο με παρεες διπλά. Στο διπλό το manual/slow αρκει. Ασχετα που εγω εχω πειραγμενα sliders για περισσοτερο ακομα ρεαλισμό στο διπλό...
Anastazio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 εγω παντως μιλαω για handicap στο online seasons...εχω διαλυσει το σαλονι απο τα νευρα μου!αμα εκει βαλεις filter για manual και βρεις αντιπαλο πριν γερασεις ενημερωσε με!
Bourdoulas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Επαναλαμβανω αν παιξεις manual δεν υπαρχει handicap. Μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε manual και δεν γνωριζεις. Αν κανεις λαθος δεν θα σκοραρεις στο manual ειτε στο 45 ειτε στο 90...Και μιλαω παντα για human vs human... Και εγώ επιμένω ότι το handicap δεν έχει να κάνει με manual. Δηλαδή όταν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έχουν το momentum τι παραπάνω κάνεις με το manual; Όταν ξαφνικά οι παίκτες σου δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους; Δεν αντιλέγω ότι μειώνεται ως έναν βαθμό καθώς οι πάσες και τα σουτ εξαρτώνται από εσένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα