vasilisf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας! Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να συνδεσω εναν ενισχυτη με μια κονσολα ηχου. Να πω οτι τα ειχα συνδεσει και στο παρελθον αλλα επειδη μου τα ξεσυνδεσαν δεν θυμαμαι πως συνδεονται. Τον ενισχυτη και τα ηχεια τα ειχε φτιαξει ο θειος μου πριν χρονια. Πως μπορω να βαλω καμια φωτογραφια για να σας βοηθησω; Καλησπερα σας! Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να συνδεσω εναν ενισχυτη με μια κονσολα ηχου. Να πω οτι τα ειχα συνδεσει και στο παρελθον αλλα επειδη μου τα ξεσυνδεσαν δεν θυμαμαι πως συνδεονται. Τον ενισχυτη και τα ηχεια τα ειχε φτιαξει ο θειος μου πριν χρονια. Πως μπορω να βαλω καμια φωτογραφια για να σας βοηθησω; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από vasilisf
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Για φωτό πας επεξεργασία του μηνύματος σου (στα κουμπάκια κάτω δεξιά από το μήνυμα σου), Χρήση πλήρους επεξεργαστή κειμένου και έχει επισύναψη αρχείων. Για τον σύνδεση εντελώς γενικά: Τα ηχεία πάνε στην έξοδο του ενισχυτή (μάλλον ξέρεις που) και σε κάποια είσοδο του ενισχυτή (αν έχει πολλές, πχ Aux) βάζεις την έξοδο της κονσόλας. Βάλε φωτό για να δουμε πιο συγκεκριμένα. Στο πίσω μέρος με τα βύσματα να φαίνονται καλύτερα ειδικά αφού ο ενισχυτής είναι χειροποίητος δε θα μπορούμε να τον βρουμε στο google οπότε κάνε ότι καλύτερο μπορείς με τις φωτό.
11demian111 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 DIY καταστασεις, nice! Αν και το θεμα ανηκει πιο πολυ στην κατηγορια εικονα και ηχος. Τελος παντων, οι φωτο θα βοηθησουν, αν και αφου ο ενισχυτης ειναι χειροποιητος, δεν παιζει να εχει πολλες εισοδους, μαλλον μια για καθε καναλι
vasilisf Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πιστευω οι φωτογραφιες να σας βοηθησουν!
rfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πιστευω οι φωτογραφιες να σας βοηθησουν! Φιλε πρεπει νασαι κουκουβαγια για να δεις αυτες τις φωτο, ή να τρως ψαρια και καροτα καθε μερα. Εκει που λεει AMP το ριχνεις στην εισοδο του ενισχυτη.
vasilisf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 τις φωτογραφιες τις εβγαλα απο το κινητο γιατι αυτες που ειχα βγαλει απο την καμερα λεει οτι δεν ανεβαινουν λογω μεγαλου μεγεθους. Ετσι εκανα με το ΑΜP αλλα η κονσολα δεν δουλευει( δηλαδει ο ηχος ακουγεται κανονικα αλλα δεν χαμηλωνει. Ειναι σταθερος. Δηλαδη δεν υπακουει καπως) Επισης το καλωδιο το αλλο που εχω για να συνδεεται το cd player με την κονσολα που το βαζω;
rfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 το cd βαλτο στο line/cd... Δεν εχει master η κονσολα να χαμηλωνεις δυναμωνεις? Βγαλε καλυτερες φωτος του μιξερ μπρος πισω και απο πισω απο τον ενισχυτη για να σε βοηθησουμε καλυτερα. Αναψε κανα φως.......
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα με τις φωτο δεν είναι το μέγεθος, αλλά η... σκοτεινότητα Το CD σου το βάζεις σε κάποια είσοδο της κονσόλας (στο Line/CD) και την έξοδο της κονσόλας (AMP) στην είσοδο του ενισχυτή. Στο REC της κονσόλας τι έχεις βάλει; Πρέπει να είναι λάθος. Η ένταση θα αλλάζει όταν ανεβοκατεβάζεις το Line/CD ή το Master (αν έχει ο μίκτης σου)
11demian111 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 αυτος ο μικτης δεν φαινεται να εχει master fader. πραγματι, αν μπορουσες να βγαλεις φωτο με καλυτερο φωτισμο θα βοηθουσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα