Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και RYSE εννοειται!

μπα... θα το κλεψω απο το ανηψακι μου και θα αφησω ενα 5ευρω στο μαξιλαρι του.

γιατι αφησαν το halo reach εξω απο το bundle?Αφου υποτιθεται οτι ανηκει στο timeline της σειρας ως ο προπομπος των γεγονοτων που οδηγησαν στα αλλα

γιατι δεν εχει καμια σχεση με τον master chief

κάτι πάει να κάνει η ΜΣ

αλλά το 900p στην εποχή που ζούμε είναι απαράδεκτο

και για αυτό ο θεός μας έδωσε το πσ4

λαθος.. για την αναλυση μας εδωσε το pc

και για την Lagless  εμπειρια χωρις cheaters μας εδωσε το xbox με το live του + μερικα bonus οπως το Kinect, τα απειρα apps κλπ

υγ: δεν υπαρχει θεος :P 

Δημοσ.

Halo.... Ένα από τα πιο επικά games που έχω παίξει. Φαίνεται απίστευτα καταστροφικό για την κοινωνική μας ζωή το 5.

• Like 1
Δημοσ.

Halo.... Ένα από τα πιο επικά games που έχω παίξει. Φαίνεται απίστευτα καταστροφικό για την κοινωνική μας ζωή το 5.

Αντε να περασει το καλοκαιρι μπαμ μπαμ, να λιωνουμε διπλα απο το τζακι καθως εξω βρεχει.. και θα εχει κρυο.. που καιρος για βολτες και εξοδα...

Σπιτι, παρεα, blunts, και halo.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι δεν εχει καμια σχεση με τον master chief

υπαρχoυν και πιο πιθανες εκδοχες.Η μια λεει οτι δεν χωρουσαν και τα 5 παιχνιδια στο δισκακι και η αλλη οτι δεν θελαν να επενδυσουν κι αλλες ωρες για να ''σουλουπωσουν'' και το reach.H και οι 2 μαζι.

Και αντι να ονομαστει ''Ηalo complete'' η κατι τετοιο σου βαλαν ενα ''master chief'' στον τιτλο και ως εκ θαυματος θα φανει σε ολους η απαντηση σου πειστικη!Αλλα η λογικη μου λεει οτι το master chief στον τιτλο μπηκε μονο για να μεινει το reach και το odst απ εξω για τους λογους που προανεφερα.

Και ισως και για να τους δωσει τα εξτρα ευρω σου οταν τα πασαρουν σε dlc.. ;)

Δημοσ.

υπαρχoυν και πιο πιθανες εκδοχες.Η μια λεει οτι δεν χωρουσαν και τα 5 παιχνιδια στο δισκακι και η αλλη οτι δεν θελαν να επενδυσουν κι αλλες ωρες για να ''σουλουπωσουν'' και το reach.H και οι 2 μαζι.

Και αντι να ονομαστει ''Ηalo complete'' η κατι τετοιο σου βαλαν ενα ''master chief'' στον τιτλο και ως εκ θαυματος θα φανει σε ολους η απαντηση σου πειστικη!Αλλα η λογικη μου λεει οτι το master chief στον τιτλο μπηκε μονο για να μεινει το reach και το odst απ εξω για τους λογους που προανεφερα.

Και ισως και για να τους δωσει τα εξτρα ευρω σου οταν τα πασαρουν σε dlc.. ;)

Δε μπα να λεγεται και Kinder Bueno Edition, εχει γινει Must buy δικε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ xD

Δημοσ.

Δεν παει πουθενα η microsoft me to one εχοντας παντα χβοχ ενα εχω να πω τι εγιναν τα direct x12 εαν το λεω καλα κλαφτετα παιδια η εταιρια ειναι για κλαματα πηρα ps4 και ηρεμησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...