Bennito Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι το θέμα Lenovo - πρόβλημα με wifi έχει ξανασυζητηθεί, αλλά από τα προηγούμενα θέματα δε μπόρεσα να βρώ λύση. Έχω το Lenovo G500, intel i3 3110M (2,4 GHz), AMD Radeon HD 8570M Pro, RAM 6 GB DDR3 1600MHz, 500 GB HDD, κάρτα ασύρματου δικτύου 802.11n Broadcom, Windows 8 (64bit) από you.gr. Το laptop το έχω 10 μέρες και το πρόβλημα που μου παρουσιάζει είναι το εξής: Από την πρώτη μέρα και ενώ συνδέεται στο wifi του σπιτιού με την πρώτη προσπάθεια, σε τυχαίες στιγμές χάνει το internet, δηλαδή δεν αποσυνδέεται από το wifi, αλλά δεν έχει internet (στο εικονίδιο κάτω δεξιά γράφει "χωρίς πρόσβαση στο internet", σαν να έχω αποσυνδέσει το καλώδιο του οτε από το router). Τόσο ένα άλλο laptop που έχω, όσο και το κινητό, την ώρα που το lenovo έχει χάσει το internet, αυτά έχουν κανονικά (βρίσκονται δίπλα στο lenovo και συνδέονται με το ίδιο router). Απεγκατέστησα την κάρτα δικτύου, ξαναπέρασα καινούριους drivers από το site της Lenovo, (που όμως είναι ακριβώς η ίδια έκδοση με αυτούς που είχε το laptop εξαρχής) και το πρόβλημα παραμένει. Όταν έχει αποσυνδεθεί από το internet και πατήσω δεξί κλικ -> αντιμετώπιση προβλημάτων στο εικονίδιο της σύνδεσης, ξανασυνδέεται. Φυσικά αργότερα το ξαναχάνει. Επίσης έχω κάνει τα τελευταία windows updates και έχω ξετικάρει την επιλογή να απενεργοποιείται η κάρτα του ασύρματου για εξοικονόμιση ενέργειας και έχω βάλει το Power Plan για το WiFi στο Maximum Performance. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από Bennito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αλλαξε τους dns για την ασυρματη συνδεση σου σε αυτους της google πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Το έκανα και περιμένω.... Δυστυχώς το ξανάκανε. Με δεξί κλικ και αντιμετώπιση προβλημάτων στο εικονίδιο της σύνδεσης ξανασυνδέεται, αφού κάνει "επαναφορά του ασύρματου επιλογέα". Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από Bennito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το έκανα και περιμένω.... Δυστυχώς το ξανάκανε. Με δεξί κλικ και αντιμετώπιση προβλημάτων στο εικονίδιο της σύνδεσης ξανασυνδέεται, αφού κάνει "επαναφορά του ασύρματου επιλογέα". Eκανες κατι μεσα απο τα windows? Καποια διαγνωση με αυτοματη επιλυση ? Επαναφορα προσαρμογεα τοπικου και ασυρματου δικτυου ? Παρα πολλες φορες υπαρχουν αγνωστα σφαλματα που λυνονται αμεσως με την απλη διαγνωση των windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Eκανες κατι μεσα απο τα windows? Καποια διαγνωση με αυτοματη επιλυση ? Επαναφορα προσαρμογεα τοπικου και ασυρματου δικτυου ? Παρα πολλες φορες υπαρχουν αγνωστα σφαλματα που λυνονται αμεσως με την απλη διαγνωση των windows Αυτό κάνω κάθε φορά που αποσυνδέεται, αντιμετώπιση προβλημάτων στο εικονίδιο της σύνδεσης και ξανασυνδέεται, αφού κάνει "επαναφορά του ασύρματου επιλογέα". Όμως αργότερα το ξαναχάνει. Αλλαξε τους dns για την ασυρματη συνδεση σου σε αυτους της google πχ. Άλλαξα τους dns μόνο στο TCP/IPv4, στο TCP/IPv6 δεν τους δέχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Λογικο ειναι, μιας και οι dns της google ειναι μονο για συνδεσεις μεσω tcp/ip v4 ακομα. Δοκιμασε να βαλεις τους dns του isp σου εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δοκιμασε να βαλεις τους dns του isp σου εκει... Δεν τους παίρνει αυτόματα από το modem; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το ρουτερ στελνει μεσω dhcp, συνηθως (= αν δεν το ορισεις), τον εαυτο του σαν dns server. Μετα, το ιδιο, εχει σαν dns servers αυτους του isp. Μιας και μου το θυμησες, θα αλλαξω τους dns στο δικο μου το μεσημερι, τωρα που τους εχει αλλαξει η otenet, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Aπενερ Δυστυχώς το ξανάκανε. Με δεξί κλικ και αντιμετώπιση προβλημάτων στο εικονίδιο της σύνδεσης ξανασυνδέεται, αφού κάνει "επαναφορά του ασύρματου επιλογέα". Ξετικάρησε την απενεργοποίηση της WiFi κάρτας για εξοικονόμηση ενέργειας: Επίσης βάλε το Power Plan για το WiFi στο Maximum Performance: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ξετικάρησε την απενεργοποίηση της WiFi κάρτας για εξοικονόμηση ενέργειας: Επίσης βάλε το Power Plan για το WiFi στο Maximum Performance: Φίλε σε ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά αυτά τα έχω ήδη κάνει. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 μηπως στο κανει οταν κατεβαζεις απο το utorrent? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Όχι απαραίτητα. Δυστυχώς μέχρι το Σάββατο δε θα μπορώ να το δοκιμάσω γιατί θα λείπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τώρα στα ξαφνικά χάνει και τον ήχο. Όταν κλείσω το καπάκι και το ανοίξω πάλι τον ξαναβρίσκει. LENOVO G500!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kreiz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 φίλε μου το πρόβλημα είναι στους drivers. Με windows 7 είχα το θέμα με τον ήχο που λες και έφτιαχνε όταν εκλεινα το καπακι. Με windows 8.1 τρώω αποσυνδέσεις απο το wifi και το μικρόφωνο μου δεν λειτουργεί. Με linux mint δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω απο αυτό γιατι το βασικο μου λειτουργικό είναι mint αλλα δεν νομίζω να είναι θέμα hardware αλλα ασυμβατότητα των drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Οι drivers είναι οι τελευταίοι από το επίσημο site της lenovo, αν με αυτούς το laptop δε λειτουργεί σωστά ούτε σε Win 7 αλλά ούτε και σε Win 8-8.1, δε θα έπρεπε να ενσωματώνει το συγκεκριμένο hardware στα laptop που πουλάει (ή να κόψει το λαιμό της να βρει λύση!!!) Έχω και ένα vaio με Win 8 και δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα