Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Υπάρχει μια παρα πολύ μικρή γρατζουνιά στο κέντρο της οθόνης του iPhone μου η οποία δεν φαίνεται έκτος αν τη προσέξεις. Πως μπορώ να το διορθώσω; Sent from my iPhone using Insomnia
ThanosA Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δεν υπαρχει καποιος μαγικος τροπος να την διορθωσεις , αν δεν ειχες ζελατινα και χαράχτηκε το γυαλι δεν μπορει να γινει κατι . 1
Gas74 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δοκιμασε να βαλεις κρεμα απο αυτοκινητο..αυτες που ειναι για γρατζουνιες -επιδιορθωσεις σε αυτοκινητα..σε μενα επιασε μια φορα αλλα παιζει ρολο το βαθος της γρατζουνιας!!
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Υπάρχει μια παρα πολύ μικρή γρατζουνιά στο κέντρο της οθόνης του iPhone μου η οποία δεν φαίνεται έκτος αν τη προσέξεις. Πως μπορώ να το διορθώσω; Μην την προσέχεις 3
ramarg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Υπάρχει μια παρα πολύ μικρή γρατζουνιά στο κέντρο της οθόνης του iPhone μου η οποία δεν φαίνεται έκτος αν τη προσέξεις. Πως μπορώ να το διορθώσω; Sent from my iPhone using Insomnia τι να πούμε και εμείς που σπάσαμε το rear panel Να ναι καλά τα fake του ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα