rowain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ξεφεύγουμε στο σύνολο πρέπει να ανεβάσω το ταβάνι μου προφανώς.. διάβαζα εδώ μέσα, ότι περιμένουμε τους νέους amd επεξεργαστές να κυκλοφορήσουν και ότι οι τιμές θα πέσουν.. φαντάζομαι πως αξίζει η αναμονή, σωστά? ναι αξιζει η αναμονη. Καθως ετσι θα μαζεψεις και λιγα παραπανω € για να τσιμπησεις κατι σαν την πρωτη συνθεση με τα 680€.
cmour79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 φοβάμαι πως μέρα με τη μέρα, θα χαλάω € πάρα θα μαζεύω!!!! εν αναμονή οπότε των ανακοινώσεων/εξελίξεων.. ίσως έτσι, όπως λες, χτυπήσω τη σύνθεση σου... για να δούμε..για να δούμε.. 1
Millennium Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Για τις αλλαγές σε τιμές/μοντέλα δε βλέπω να περιμένεις πολύ.Από τέλος Ιουλίου θα πάει Σεπτέμβρη η αγορά από οτι φαίνεται βέβαια,σημεία των καιρών 1
cmour79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Έτσι, έτσι.. Με αργά, όμως σταθερά βήματα!! 1
cmour79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 cpu: Site: AMD FX 8320 cpu cooler: Site: Raijintek Themis mobo: Site: Gigabyte 970A-UD3P ram: Site: Crucial Ballistix Sport 8GB gpu: Site: Sapphire R9 280 Dual-X psu: Site: XFX PRO 550 Core Edition hdd: Site: WD Caviar Blue 1TB case: Site: Raijintek AGOS Επειδή με τρώει η παλάμη μου, να πατήσω "ολοκλήρωση αγοράς" στα παραπάνω parts, με βήμα 1 (είπαμε αργά αλλά σταθερά ): το κουτάκι και το τροφοδοτικό γιατί θέλω να ξεκινήσω sleevαρισμα, να περιμένω κάποια πρόταση σας ακόμη? αν και τα reviews του κουτιού που διάβασα μιλάνε όλα για vfm και έχω καλυφθεί, λέω μήπως στο 50ρικο υπάρχει κάτι παρόμοιο! το τροφοδοτικό απο θόρυβο τα πάει καλά?
stathisgtr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Επειδή με τρώει η παλάμη μου, να πατήσω "ολοκλήρωση αγοράς" στα παραπάνω parts, με βήμα 1 (είπαμε αργά αλλά σταθερά ): το κουτάκι και το τροφοδοτικό γιατί θέλω να ξεκινήσω sleevαρισμα, να περιμένω κάποια πρόταση σας ακόμη? αν και τα reviews του κουτιού που διάβασα μιλάνε όλα για vfm και έχω καλυφθεί, λέω μήπως στο 50ρικο υπάρχει κάτι παρόμοιο! το τροφοδοτικό απο θόρυβο τα πάει καλά? Sleevarisma σε κουτι χωρις window γιατι? Aπο τα καλυτερα κουτια της αγορας.Ανταγωνιζεται αξια κουτια των 100 ευρω.
cmour79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μα και φυσικά θα ανοιχτεί παράθυρο.. και όχι μόνο.. αλλά κάπως έτσι θα βγούμε off topic.. οπότε κλείσαμε στο κουτί.. πάμε για τα επόμενα parts..
stathisgtr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μα και φυσικά θα ανοιχτεί παράθυρο.. και όχι μόνο.. αλλά κάπως έτσι θα βγούμε off topic.. οπότε κλείσαμε στο κουτί.. πάμε για τα επόμενα parts.. Έχεις άγριες διαθέσεις... ωραίος.
cmour79 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά να περιμένω πτώση τιμών στα cpu της AMD? Είμαι σε αναμονή παραλαβής για κουτί,τροφοδοτικό,μητρική και καρτούλας γραφικών..εκκρεμεί η μνημούλα,cpu+ψήκτρας και σκληρού.. Απλά αναμένω για πτώση τιμών μπας και γλιτώσουμε κανά ψιλό και χωρέσει κανας ssd..αλήθεια για τι μείωση συζητάμε? πχ θα πάει ο 8350 στη τιμή του 8320?
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αναλόγως το μοντέλο.20$ πέσαν οι περισσότεροι.
cmour79 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) μάγκες, μόλις παρέλαβα και την ψύκτρα σήμερα... οπότε ξήλωσα το stock backplate της μητρικής και διαπίστωσα το παρακάτω: πιστεύετε ότι θα' χει πρόβλημα η μητρική? να συνεχίσω με τη πάστα ή τσάμπα παιδεύομαι.. σταματάω εδώ και τη πάω για επιστροφή? περνάνε pass test πριν φύγουν για συσκευασία? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2014 από cmour79
Physiciant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες..δε ξέρω αν μπορούν οι άλλοι
cmour79 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2014 από cmour79
cmour79 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) https://imagizer.imageshack.us/v2/1216x685q90/540/MO78tF.jpg Μάλλον είμαι off topic εδώ.. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα μου δημιουργήσει πρόβλημα η "πληγή" που φαίνεται.. Ή για να το διατυπώσω καλύτερα"ελπίζω ότι δεν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα" Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2014 από cmour79
rowain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Χμμ δεν έχει καταστραφεί κάποια γραμμούλα πάνω στη μητρική αλλά ίσως να την επέστρεφες πίσω αναφέροντας το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα