cmour79 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστήΓια αγορά υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : 800€ Χρήση υπολογιστή : σχεδιαστικά προγράμματα, ίντερνετ, movies Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: autocad (electrical και architecture), photoshop (ερασιτεχνικά), προγράμματα για PLC Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ναι, χρειάζομαι οθόνη (τουλάχιστον 24") Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). δεν έχω προτίμηση στο κατάστημα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ένα ή και περισσότερα, αρκεί τα υλικά να είναι vfm Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθεί από εμένα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. όχι Ήρθε η ώρα της αλλαγής και απο εμένα. απο ένα hp compaq nx9420, που πλέον το έχω μόνιμο σταθερό σε ένα desktop. Η αγορά (εάν πάνε όλα καλά) την υπολογίζω τέλος Ιουλίου. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από cmour79
rowain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Θα ασχοληθείς καθόλου με oc σε gpu+cpu? Θα κάνεις μελλοντικές αναβαθμίσεις αργότερα? Παιχνίδια δεν παίζεις έτσι?
cmour79 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 oc cpu&gpu σίγουρα όχι και παιχνίδια σχεδόν καθόλου, αλλά θα ήθελα το pc να μπορεί να ανταπεξέλθει εάν προκύψει κάποιο ενδιαφέρον απο εμένα σε κάποιον τίτλο παιχνιδιού(για την ώρα δεν έχω χρόνο). Μελλοντικές αναβαθμίσεις φυσικά και ναι όταν κριθεί απαραίτητο!!!
Teojesper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πρέπει να επενδύσεις στην gpu και κυρίως στην οθόνη! Site: CASE Site: PSU Site: M/B Site: CPU Site: GPU Site: RAM Site: HDD Θα χρειαστείς και μια aftermarket ψύκτρα. Μια καλή οθόνη είναι αυτή! Αλλά καλύτερα να πάρεις και άλλες γνώμες για οθόνη... Site: ΟΘΟΝΗ Στα 780 ευρώ και αν θέλεις DVD στα 800!
Millennium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 TN είναι η οθόνη.Καλύτερα να κοιτάξει καμμιά άλλη.
pnick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Στην οθόνη να επενδύσει. Στην gpu για ποιόν λόγο; Για το AutoCAD; Ή το ερασιτεχνικό Photoshop. Τέλος πάντων... Στην σύνθεση που σου βάζω, αν θέλεις προσθέτεις στο μέλλον μια μεταχειρισμένη καρτούλα γραφικών π.χ. μια gtx 650 με κανά 60άρι για να επιταχύνεις λιγάκι τα γραφικά. Με την ενσωματωμένη στον επεξεργαστή, την HD 4600, θα κάνεις την δουλειά σου για αρχή. Τo Autocad επιταχύνεται με DirectX και δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν δουλεύεις πολύ σε 3D. Τότε, η κάρτα θα ήταν απαραίτητη σε σύντομο διάστημα. Επίσης, μπορείς να ξεκινήσεις χωρίς ssd, ώστε να ρίξεις περισσότερα λεφτά σε οθόνη, αν και η LG που σου έβαλα είναι καλή και έχει όπως όλες οι LG zero pixel warranty. 2
cmour79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Θα προτιμούσα δυνατότερο επεξεργαστή, full tower έτσι για να το καμαρώνω, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε μια φθηνότερη λύση στην οθόνη ρε παιδιά? όπως και να' χει είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις σας, μπας και ξεκαθαρίσω κι εγώ τι θέλω. Γιατί το θέλω τούμπανο, αλλά με 800 και για οθόνη, μάλλον ζητάω πολλά..
pnick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δυνατότερο επεξεργαστή αν θέλεις θα πάς στον 4790, δηλαδή άλλα 100€ περίπου και για full tower υπολόγισε κανά 30-40άρι ακόμα. Και φυσικά ζητάς πολλά αν θέλεις 24άρα οθόνη για σχέδιο με 800€.
cmour79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Το ξέρω ότι ζητάω πολλά κι γιαυτό μου καλάρεσε η σκέψη της αγοράς gpu αργότερα,εάν και εφόσον η ενσωματωμένη στη cpu με καλύπτει..
cmour79 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εάν πάρουμε σαν δεδομένο ότι θα προσθέσω τη gpu σε δεύτερο στάδιο αγοράς, πως διαμορφώνονται οι προτάσεις σας? Τα φώτα σας παρακαλώ!!!
cmour79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 επιστρέφω μετά απο αγορά της u2414h και θέλω να προχωρήσω και στην υλοποίηση του desktop, με amd/ati προτίμηση και σε cpu και σε gpu αυστηρά!! Επίσης δεν θέλω να έχει η cpu ενσωματωμένα γραφικά. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 600€ ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι) ερασιτεχνικό photoshop & video editing,σχεδιαστικά προγράμματα, σερφάρισμα, ταινίες / μουσική, ελαφρύ gaming *mining noway iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: photoshop, autocad ( όχι 3D) iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Όχι, μόλις πήρα τη Dell U2414H v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι για την ώρα vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Είτε από ένα, είτε από διαφορετικά, αρκεί να επιτύχουμε τις καλύτερες τιμές!! vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμένα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Όχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) Όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι τίποτα
rowain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 cpu: Site: AMD FX 8320 cpu cooler: Site: Raijintek Themis mobo: Site: Gigabyte 970A-UD3P ram: Site: Crucial Ballistix Sport 8GB gpu: Site: Sapphire R9 280 Dual-X psu: Site: XFX PRO 550 Core Edition hdd: Site: WD Caviar Blue 1TB case: Site: Raijintek AGOS Σύνολο: ~680,42€ Εναλλακτικά, Με κουτί αυτό: Site: Raijintek Arcadia και μητρική αυτή: Site: Asus M5A97 R2.0 βγαίνει σύνολο: ~648,88€ SSD βάζεις έναν αργότερα. 1
cmour79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ξεφεύγουμε στο σύνολο πρέπει να ανεβάσω το ταβάνι μου προφανώς.. διάβαζα εδώ μέσα, ότι περιμένουμε τους νέους amd επεξεργαστές να κυκλοφορήσουν και ότι οι τιμές θα πέσουν.. φαντάζομαι πως αξίζει η αναμονή, σωστά? 1
BabisTs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 cpu: Site: AMD FX 8320 cpu cooler: Site: Raijintek Themis mobo: Site: Gigabyte 970A-UD3P ram: Site: Crucial Ballistix Sport 8GB gpu: Site: Sapphire R9 280 Dual-X psu: Site: XFX PRO 550 Core Edition hdd: Site: WD Caviar Blue 1TB case: Site: Raijintek AGOS Σύνολο: ~680,42€ Εναλλακτικά, Με κουτί αυτό: Site: Raijintek Arcadia και μητρική αυτή: Site: Asus M5A97 R2.0 βγαίνει σύνολο: ~648,88€ SSD βάζεις έναν αργότερα. +1 στην σύνθεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα