4GGELOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 παραγγειλα 5 απο δαυτα και ο θεος βοηθος 2 για υδροψυξη και 3 για το κουτι Για το κουτι θα σου προτεινα τα Site: Noctua NF-S12A τα οποια τα θεωρω ποιο καταλληλα για εισαγωγη/εξαγωγη αερα στο κουτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Για τι χρηση εχεις αυτο το pc? Καταρχας το OS που εχει απανω ειναι Windows Server 2008 R2 με Hyper - V και τους δισκους σε iSCSI Κατα δευτερον εχω συκωσει το REMOTE FX καθως επισης και 4 VM και εχω το καθε VM για καθε λογο πχ τα 2 ειναι Windows 7 + Windows 8 Pro X64 το τριτο ειναι Windows 7 για την συζηγο μου και το τεταρτο ειναι δοκιμες μερικες φορες σηκωνο και αλλα δυο που ειναι συνηθος κλειστα εγω κανω login πανω στα vm με thin client και remote desktop και ετσι με το remote fx εκμεταλευομαι σε ενα PC 2 vm αλλα σε ολες τις δυνατοτητες πχ games battlefield 4 klp ελπιζω να καλυψα τις αποριες σου Για το κουτι θα σου προτεινα τα Site: Noctua NF-S12A τα οποια τα θεωρω ποιο καταλληλα για εισαγωγη/εξαγωγη αερα στο κουτι. θα σου πω φιλε μου οταν ερθουν τα φουρφουρια και τα βαλω απανω την αποψη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ελπίζω να μην έκανες παραγγελία τα S12A καθώς δεν είναι σχεδιασμένα για την χρήση σε radiator καθώς οι πυκνότητα είναι μεγάλη και θέλεις ανεμιστήρες με πίεση(για του κουτί είναι μια χαρά). Επειδή την έχω την h100i οι corsair ανεμιστήρες που έχει μεσα κάνουν πάρα πολύ θόρυβο. Η καλύτερη επιλογή είναι σε Noctua NF F12 η στην ίδια επιλογή σε intustrial οι οποίοι είναι πιο δυνατοί αλλά με μεγαλύτερο θόρυβο στις υψηλές στροφές (και πιο όμορφοι). Για να μην έχεις θόρυβο θα πρέπει να ρυθμίσεις τους ανεμιστήρες σε custom curve με το corsair link αλλά έχει το μειονέκτημα ότι πρέπει να γίνει ο χειρισμός με βάση την θερμοκρασία του υγρού και όχι του επεξεργαστή γιατί με το δεύτερο δεν λειτουργεί σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα