Black Demis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ferrari = Xiaomi Mi3. τσου εδώ είμαστε uss enterprise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoslouk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 τσου εδώ είμαστε uss enterprise OK then. Xiaomi Mi3 = USS Enterprise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroseva Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Huawei=Hyundai Τέλεια!!!Δηλαδή το εν λόγω κινητό είναι 5* όπως τα περισσότερα πρόσφατα Hyundai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τίμια και οικονομική επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverharis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Στην εταιρία CYTA δεν γνωρίζει κανείς για το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο (τηλεφώνησα σήμερα στα κεντρικά 17-06 και δηλώνουν άγνοια περί κινητών γενικότερα!). Στο Skroutz δεν υπάρχει ακόμη ως κωδικός! Στο άρθρο δεν αναφέρεται κάτι για ημερομηνία λανσαρίσματος! Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω για την διαθεσιμότητα του μοντέλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Huawei=Hyundai και μετα ξυπνησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Υπάρχει στο site από cosmote , ΟΤΕ και ίσως Γερμανός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisigia Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εξαιρετικό και για άλλη μια φορά με εντυπωσίασε η Huawei 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Σε αυτά τα φράγκα , Ναι. Νομίζω ότι είναι τίμια αγορά αλλά μην περιμένετε πολλά με 512MB ram και ας έχει διπύρηνο επεξεργαστή. Δεν έχω καμία έξτρα εφαρμογή και όμως τα κολλήματα είναι συχνό φαινόμενο. Update δεν ξέρω αν θα πάρει ( 4.2.2 τρέχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ωραια συσκευη, την πηρα δωρεαν για ανανεωση συμβολαιου. μια ερωτηση.. την πρωτη μερα ψαχνομουν γενικα με την συσκευη, ενεργοποιησα το wifi , βρηκα εφαρμογες, τις κατεβασα κτλ. την επομενη μερα μου ηρθε μυνημα οτι ειχα κανει χρηση 5 mb και οτι χρεωθηκα 1 ευρω ..! μπορω με καποιο τροπο να μπλοκαρω το κινητο να συνδεεται με το mobile network του δικτυου μου? θελω να χρησιμοποιω για συνδεση μονο το wifi .. Οταν δλδ δεν εχω προσβαση σε wifi ΔΕΝ ΘΕΛΩ να συνδεεται ιντερνετ μεσω του παροχου μου (πχ wind ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εχει ενα drop menu απο κει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εχω παρει ενα και το πουλαω σφραγισμενο,οποιος ενδιαφερεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wildo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Για τα χρήματά του είναι τέλειο. Για 512 Ram είναι πολύ γρήγορο. Το πήρα με επιδότηση και έδωσα 4 ευρώ παραπάνω. Απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλή οθόνη και ωραίο μενού. Όποιος θέλει κάτι απλό χωρίς να έχει απαιτήσεις για καλή ανάλυση κάμερας, θα το πρότεινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 παιδια εχω προβλημα !!! πουλαω το κινητο μου huawei ascend y330 και δεν το παιρνει κανεις τι να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 μεγαλο προβλημα. στην μανα σου το πες? κατεβασε τιμη. ή δωστο τζαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα