Προς το περιεχόμενο

People are awesome 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες έκατσα και έφτιαξα ένα people are awesome βιντεο και θέλω πολύ να μοιραστώ το αποτέλεσμα μαζί σας!! Επειδή είναι το πρώτο βίντεο που φτιάχνω αποιαδήποτε παρατήρηση εννοείται πως είναι δεκτή!!

Επιπλέον σε όποιον αρέσει να βλέπει βίντεο από extreme sports ας κάνει Like στη σελίδα που φαίνεται στην υπογραφή μου.

https://www.youtube.com/watch?v=AG1F9xvp9vY

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ ωραίο το βίντεο σου φίλε και έβγαλα και ένα συμπέρασμα.

Ο άνδρας πρέπει να κάνει ότι πιο απίθανο για να τον προσέξεις ενώ η γυναίκα απλά βγάζει λίγο βυζάκι έξω και τσουπ έμεινε στο μυαλό...ισότητα σου λέει μετά :-D

Δημοσ.

Γενικα το βρηκα καλο.Κατι με χαλασε ομως,δεν ξερω αν ειναι το  κομματι η η ποιοτητα ηχου , κατι εφταιγε ωστε να μην μου φαινεται δεμενο το video αλλα ντιθετως ψιλοκουραστικο.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το βίντεο σου φίλε και έβγαλα και ένα συμπέρασμα.

Ο άνδρας πρέπει να κάνει ότι πιο απίθανο για να τον προσέξεις ενώ η γυναίκα απλά βγάζει λίγο βυζάκι έξω και τσουπ έμεινε στο μυαλό...ισότητα σου λέει μετά :-D

Από την άλλη γενικά ο άντρας μπορεί να κάνει αυτά τα απίθανα πολύ καλύτερα απο μια γυναίκα. Ίσα τα φύλα (μάλλον) αλλά διαφορετικά. Πολύ καλό το βίντεο, μου αρέσουν πολύ τα "people are awesome" όπως δείχνει και η υπογραφή μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...