Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα συνφορουμιτες και συνφορουμιτριες... μου ανεβάζει θερμοκρασίες ο σκληρός από χθες.. σε μια φάση τον είδα στους 44, μετά σήμερα το πρωί πάλι στους 33(το κανονικό που είχα συνήθως) και μετά όταν έκανα restart τον είδα πάλι στους 46 στο hard disk sentinel.. είναι 10+ βαθμούς από το normal που τον έβλεπα συνήθως και μου φάνηκε λίγο περίεργο.. να φταίει το καλοκαιράκι και η ζεστη? δεν ξέρω.. άμα φταίει το καλοκαίρι άμα σφίξουν και οι ζεστες θα φτάσει στους 55+ και λογικά θα παιχτει πρόβλημα.. να προσθέσω ότι είναι σχεδόν δεκαετίας ο σκληρός άμα θυμάμαι καλά (μου το έκανε δώρο ένα παλικάρι πέρυσι :P :P)

HDD: WDC WD25 00KS-22MJB0 SATA Disk Device

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες μην αγχώνεσαι εγω ειμαι στους 42 τώρα που μιλάμε και στους 4 δίσκους και ενοείται πως φταίει και το καλοκαιράκι.

Και 50 βαθμούς να φτάσει δεν νομίζω οτι θα υπάρχει καποιο πρόβλημα δεν εχω ακούσει γενικά να πέθανε ποτε δίσκος απο 44 και 50 βαθμούς λογο θερμοκρασίες γενικότερα , εκτος και αν δουλεύει μονίμως στους 80 βαθμούς οποτε τοτε ναι ισως εκει να υπάρξει καποιο θέμα

• Like 1
Δημοσ.

έγινε αδερφέ ευχαριστώ, μου χε καεί η κάρτα γραφικών πριν κάτι χρονάκια επειδή είχε μπουκώσει το ανεμιστηράκι από την σκόνη(άσχετος και εγώ, που να ξερα ότι θέλει και καθάρισμα το μηχάνημα :P) και όταν ήρθε ένα καλοκαίρι (το τελευταίο της) έψηνες μπιφτέκια πάνω της.. το κατάλαβα ότι κάτι πάει X όταν άρχισε να μου κάνει κόλπα η οθόνη, ήρθε ο μάστορας (και φίλος) σπίτι και είδε την θερμοκρασία αν θυμάμαι καλά ήταν 100+- αυτός σοβαρός ξέρω γω και εγώ να έχω πεθάνει στο γέλιο και να μου λέει δεν είναι αστείο, να γελάω ακόμα περισσότερο εγώ,.. άλλαξα pc από τότε και το προσέχω πιο πολύ, και με τις θερμοκρασίες στο hardware μου χει κάτσει ψυχολογικό.. αυτά! :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κανεις και προσέχεις , κανε τα βασικά καθάριζε το 1 2 φορές τον μήνα απο σκόνες κτλπ παρακολούθα και λιγο τις θερμοκρασίες και θα εισαι κομπλε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...