Προς το περιεχόμενο

[TV] Panasonic TX-L50E6 50" 499e @Public/Multirama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω από τις καλύτερες επιλογές σε FullHD ΜΗ 3d τηλεοράσεις από σοβαρή εταιρία.

Είναι περσινό μοντέλο και επειδή την είχα δει από κοντά όταν έψαχνα για να πάρω είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής για τα λεφτά της και για LED.

Να σημειωθεί ότι είναι MVA Panel και όχι IPS όπως τα 3d μοντέλα της εταιρίας.

Public

Multirama

Skroutz απο 616€

skroutz

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη αυτο δεν ισχυει?

Όχι έχει MVA σίγουρα. Τα 3d μοντέλα έχουν IPS.

Ελληνικό video review

Trustedreviews

AVforums

Επίσης, τι παίζει με τα 100Hz σε αυτήν; Μούφα;

Sorry αλλά αυτό δεν το ξέρω σίγουρα και δεν έχω και χρόνο τώρα για να το ψάξω.

Αν βρω κάτι αργότερα θα το ποστάρω.

Δημοσ.

ΜΟΥΦΑΡΑ.......στα 50hz πραγματικα ειναι.

Επειδη την εχω δει σε τηλεοπτικο......ΤΡΑΓΙΚΗ.

Λιγο καλυτερα βεβαια τα πραγματα σε HD.

Δημοσ.

ΜΟΥΦΑΡΑ.......στα 50hz πραγματικα ειναι.

Επειδη την εχω δει σε τηλεοπτικο......ΤΡΑΓΙΚΗ.

Λιγο καλυτερα βεβαια τα πραγματα σε HD.

Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός για το τραγική, εκτός και αν την είδες από το 0,5μ.

Και σε τηλεοπτικό και σε demo video η εικόνα μου φάνηκε αξιοπρεπέστατη(απ'όσο μπορείς να κρίνεις σε ένα showroom), συγκριτικά με τις υπόλοιπες της μεσαίας κατηγορίας.

Άλλωστε και στα review που έβαλα πιο πάνω έχει αρκετά καλές κριτικές συνολικά και είναι αξιόπιστα site.

Και ειδικά στα λεφτά που είναι τώρα νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή πρόταση για smart TV με wifi χωρίς 3d.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός για το τραγική, εκτός και αν την είδες από το 0,5μ.

Και σε τηλεοπτικό και σε demo video η εικόνα μου φάνηκε αξιοπρεπέστατη(απ'όσο μπορείς να κρίνεις σε ένα showroom), συγκριτικά με τις υπόλοιπες της μεσαίας κατηγορίας.

Άλλωστε και στα review που έβαλα πιο πάνω έχει αρκετά καλές κριτικές συνολικά και είναι αξιόπιστα site.

Τα review μπορει να λενε οτι ειναι κορυφαια αλλα σημασια εχει πως φαινεται στο ματι του καθενος.

Εγω ειπα την προσωπικη μου εμπειρια με την συγκεκριμενη τηλεοραση.

Οπως εχουμε ξαναπει πολλες φορες αν την τηλεοραση δεν τη δουμε απο κοντα δεν την αγοραζουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Και ειδικά στα λεφτά που είναι τώρα νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή πρόταση για smart TV με wifi χωρίς 3d.

Τα review μπορει να λενε οτι ειναι κορυφαια αλλα σημασια εχει πως φαινεται στο ματι του καθενος.

Εγω ειπα την προσωπικη μου εμπειρια με την συγκεκριμενη τηλεοραση.

Οπως εχουμε ξαναπει πολλες φορες αν την τηλεοραση δεν τη δουμε απο κοντα δεν την αγοραζουμε.

Ναι, μα και γω τη δική μου άποψη σου'πα.

Απλά τα review τα ανέφερα σαν την άποψη κάποιου (θεωρητικά αντικειμενικού), που μπορούσε να τεστάρει την τηλεόραση και τις ρυθμίσεις σε μεγαλύτερο βάθος από μένα που την είδα σε ένα μαγαζί.

Εννοείται ότι όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να τη δει και από κοντά.

Δημοσ.

εγώ πάντως που είχα δει την 39αρα, δεν ξέρω αν έχει ακριβως το ίδιο πάνελ ή οχι, μου άρεσε.
Πάντως είναι πολύ όμορφη σε λευκό. Έκανε μπαμ απο μακριά στο μαγαζί που την είδα σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις δίπλα.

Δημοσ.

εγώ πάντως που είχα δει την 39αρα, δεν ξέρω αν έχει ακριβως το ίδιο πάνελ ή οχι, μου άρεσε.

Πάντως είναι πολύ όμορφη σε λευκό. Έκανε μπαμ απο μακριά στο μαγαζί που την είδα σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις δίπλα.

Ενημερωτικά πάντως αυτή πρέπει να βγαίνει μόνο σε ασημί.

Δημοσ.

Εννοείται.

Αν μείνει κάποιος μόνο στα reviews, μπορεί να τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Δημοσ.

Πέρναγα από Public, οπότε πήγα κ την είδα, σε τηλεοπτικό σήμα (Νέριτ HD - Τελικός CL). Μεγάλη, εντυωσιακή κατασκευή, αλλά μέτρια εικόνα κ από κορεσμό χρωμάτων, αντίθεση αλλά κυρίως στην κίνηση (ποδόσφαιρο) εβλεπες διαφορά σε σχέση με διπλανές με περισσότερα Hz.

Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά εγώ που την σκεφτόμουν, μάλλον της έριξα άκυρο.....αν κ η τιμή είναι καλή και σε 24 άτοκες.

Δημοσ.

η πανασονικ υπαρχει μονο στις πλασμα.

βασικα εκει ειναι ηταν ο βασιλιας.

μετά τις kuro ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...