Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω αυτές τις μνήμες http://www.skroutz.gr/s/301865/Corsair-Vengeance-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CMZ8GX3M2A1866C9.html

το θέμα είναι πώς θέλω να βάλω λίγα ακόμα GB αλλά η ψυχτρα που έχω δεν το επιτρέπει επειδή μου καλύπτει τις δυο θέσεις και σκεφτικά να βάλω δυο άλλες low profile αλλά επειδή θα είναι διαφορετικές δεν ξέρω αν θα τρέχουν το pc χωρίς θέμα αυτό θέλω να ρωτήσω

Δημοσ.

Απαραίτητα οχι αλλα να βρεις τις ίδιες με low profile γιατι οχι , κατα τα αλλα οποια εταιρία και να πάρεις δεν εχει σημασία αρκεί τα specs της μνήμης να ειναι τα ίδια ( τα timings ας ειναι διαφορετικά)

Δημοσ.

έχω αυτές τις μνήμες http://www.skroutz.gr/s/301865/Corsair-Vengeance-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CMZ8GX3M2A1866C9.html

το θέμα είναι πώς θέλω να βάλω λίγα ακόμα GB αλλά η ψυχτρα που έχω δεν το επιτρέπει επειδή μου καλύπτει τις δυο θέσεις και σκεφτικά να βάλω δυο άλλες low profile αλλά επειδή θα είναι διαφορετικές δεν ξέρω αν θα τρέχουν το pc χωρίς θέμα αυτό θέλω να ρωτήσω

Είσαι σίγουρος πως δεν χωράνε?

Ρωτάω επειδή έχω βάλει 4 από αυτές σε μητρική, και μια χαρά χωρέσανε.

Δοκίμασες να βάλεις αυτές που έχεις δίπλα-δίπλα?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως δεν χωράνε?

Ρωτάω επειδή έχω βάλει 4 από αυτές σε μητρική, και μια χαρά χωρέσανε.

Δοκίμασες να βάλεις αυτές που έχεις δίπλα-δίπλα?

Σε ορισμένες ψύκτρες δεν χωράνε και στην δικιά μου noctua το ιδιο πρόβλημα ειχα και τις αντικατέστησα με low profile

αρα αν κοιτάξω προσεκτικά δεν θα έχω θέμα

Όχι δεν θα εχεις κανενα θέμα αν ειναι ίδια τα specs

Δημοσ.

Άκυρο, Μπερδεύτηκα,

Νόμιζα πως εννοούσε δεν χωράνε οι μνήμες δίπλα δίπλα λόγω των δικό τους ψυκτρών. :mrgreen:

Ίσως να χάσεις το Dual channel, αν βάλεις διαφορετικές. ακόμα και διαφορετικά timings να έχουν δεν είναι σίγουρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...