Anjelique Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα! Εδώ και κάποιες μέρες έχω ξαφνικά το εξής πρόβλημα με το laptop μου (Dell inspiron 1564 i3): Ενώ εκκινεί κανονικά, αφού μπαίνω στο λογαριασμό μου μετά απο λίγο μπλοκάρει. Χωρίς να κάνω κάτι. Σε safe mode λειτουργεί κανονικά (από safe mode στέλνω αυτή τη στιγμή). Δοκίμασα να πατάω μετά τον κωδικό ώστε να διακοπεί η αυτόματη εκκίνηση εφαρμογών, αλλά και πάλι τίποτα. Πατάω ctr/alt/del αλλά μόνο μια φορά μόνο λειτούργησε. Τέλος, να αναφέρω κάπου στο ενδιάμεσο το λάπτοπ λειτούργησε κανονικά, αλλά την επόμενη που τον άνοιξα κόλλησε και πάλι. Τι μπορεί να συμβαίνει και πως θα μπορούσα να το λύσω? Αν θέλετε άλλες πληροφορίες, πολύ ευχαρίστως να σας τις δώσω. Απλώς δεν είμαι και πολύ σχετική. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
infin1tyGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Όπως είσαι σε safe mode πάτα Win + R, γράψε msconfig και πάτα Enter. Από εκεί, στην καρτέλα Εκκίνηση απνεργοποίησε όσα δεν χρειάζονται ή υποπτεύεσαι ότι δημιουργούν πρόβλημα και δοκίμασε να συνδεθείς κανονικά (χωρίς safe mode). Κανένα και scan με antivirus καλού κακού.
magdalhnh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Κάνε και έναν έλεγχο για να δεις την κατάσταση της υγείας του σκληρού σου με το Site: hard disk sentinel
Anjelique Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Απενεργοποίησα 2 εφαρμογές έκανα και έλεγχο κατάστασης του σκληρού και πλέον φαίνονται όλα καλά! Στέλνω από το λογαριασμό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα